gosiaa pisze:Ale ty Atla trzymaj się z daleka od schroniska, masz nieszczepionego malucha, za duże ryzyko.
ja siem trzymam z dala! TŻ to teraz by mnie chyba udusił, jakby się Kleofasowi coś nie daj Boże stało... tfu tfu!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiaa pisze:Ale ty Atla trzymaj się z daleka od schroniska, masz nieszczepionego malucha, za duże ryzyko.
magdaradek pisze:ale tu o dziś chodzi
Myszeńk@ pisze:Jakby jutro jednak, to ja mogę go przywieźć
qlenka pisze:ja już wiem skąd Kotbert tutaj i tym bardziej ciesze się, że akcja powiodła się![]()
![]()
Myszeńk@ pisze:Jakby jutro jednak, to ja mogę go przywieźć prosto do Kotroberta ze schroniska, mam interesy na Bałuckim Rynku do załatwienia przed 11.00 ...
atla pisze:a ja siem tak przypnę do tego:
qlenka pisze:ja już wiem skąd Kotbert tutaj i tym bardziej ciesze się, że akcja powiodła się![]()
![]()
no to skondKotbert tutaj, co???
gosiaa pisze:Dzwoniłam do Anetki, jeszcze nic nie wiem, czekamy na info co powiedziała CC na temat malucha, widziała go we wtorek.
qlenka pisze:atla pisze:a ja siem tak przypnę do tego:
![]()
no to skondKotbert tutaj, co???
a stąd
http://www.facebook.com/pages/Rudomipl/ ... 5635281631
że też ja durna od razu nie dałam linka na miau![]()
no więc Kotbert była taka dzielna, że nie mając wiadomości, znalazła sobie maila do mnie i napisała, a że ja nie miałam włączonego kompa, to nie czekając sama znalazła wątek na miau! a nawet nie wiedziała, że to akcja z miau!
Moja bohaterka
kotbert pisze:Przestań, bo się tak zaczerwienię, że zamienię się w buraka :p
Mam nadzieję, że mały jeszcze się trzyma i że nie będzie za późno dla niego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 57 gości