BEMOWO-Osmańczyka - wszystkie brzdące w DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 17, 2010 7:31 Re: BEMOWO-Osmańczyka - szukamy DT dla jednego brzdąca!

Dzieciaki w nocy rozrabiały trochę.
Wodę z miseczki wylały, papier toaletowy rozwlokły :)
Wszystko zjadły co do okruszka.
Tymek dziś na mnie nasyczał... chyba w koalicji z bratem poczuł się mocniejszy...
Ale nie przejęłam się tym bardzo, powiedziałam mu, ze głupi, trochę udało się go pogłaskać.
Duszek boi się cały czas bardzo. Choc juz nie zwiewa na oślep na ścianę, to jednak zwiewa i wciska się w kąty.

A tu życie rodzinne (z lewej Tymek, z prawej Duszek):
Obrazek
Nasze tygrysy - Ginger i Fred: viewtopic.php?t=84021

Obrazek

_espresso

Od: Czw lis 06, 2008 12:57

Post » Śro lut 17, 2010 8:02 Re: BEMOWO-Osmańczyka - szukamy DT dla jednego brzdąca!

_espresso pisze:Dzieciaki w nocy rozrabiały trochę.
Wodę z miseczki wylały, papier toaletowy rozwlokły :)

minki ich mówią, że to wcale nie one rozrabiały..... to pomówienia są 8)
Ostatnio edytowano Śro lut 17, 2010 8:03 przez Katie_73, łącznie edytowano 1 raz
pozdrawiam
Katie

Katie_73

Od: Śro lut 10, 2010 20:13

Post » Śro lut 17, 2010 8:02 Re: BEMOWO-Osmańczyka - szukamy DT dla jednego brzdąca!

Łojeju, króweczki piękne! Ciocia Ada zje! Na miejscu, w całości i bez popitki :twisted:
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Śro lut 17, 2010 8:54 Re: BEMOWO-Osmańczyka - szukamy DT dla jednego brzdąca!

sliczne
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Śro lut 17, 2010 8:59 Re: BEMOWO-Osmańczyka - szukamy DT dla jednego brzdąca!

:D

co to łazienka potrafi zrobić z małego kotecka... :mrgreen:

pięknoty!!!

i tak się wtulają jak u nas Mona i Fruzia kiedyś... ech... :1luvu:

no... to jeszcze jeden malutki domeczek dla ostatniego kiciusia... taki mały cud... mały prezent od ludziów dla kotów... HOP!
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Śro lut 17, 2010 9:07 Re: BEMOWO-Osmańczyka - szukamy DT dla jednego brzdąca!

Ha! pogłaskałam Duszka! i nie uciekł!

Ale mam wrażenie, że to nie będzie takie proste, zeby one naprawdę zaufały, i żeby je przekonać, że głaskanie jest fajne, kolanka są fajne... Nawet na razie nie marzę, żeby wziąć któregoś na ręce czy na kolana.

Co gorsza - ja tu pracuję na ich zaufanie, a tak naprawdę powinnam je zawlec do weta, czyli zrobić krzywdę. Ale myślę, że trzeba to zrobić... już sama myśl o pakowaniu ich do transportera mnie przeraża.

Obrazek

_espresso

Post » Śro lut 17, 2010 9:52 Re: BEMOWO-Osmańczyka - szukamy DT dla jednego brzdąca!

_espresso pisze:Duszek chowa się za Tymkiem. Uważam, że mają śliczne uszka.
Obrazek

Na tej fotce toTymek wygląda na wyluzowanego :D , to już nie to co dwa dni temu. Tak się cieszę, że są już w duecie
espresso :1luvu:
A z tym wetem to może jeszcze chwilę się wstrzymaj? Kociaki wyglądają bardzo dobrze, żadnych smarków, oczka błyszczące, tylko dobrze byłoby je odpchlić i odrobaczyć ale to można zrobić bez targania ich do weta. W razie czego mogę pomóc :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Śro lut 17, 2010 9:53 Re: BEMOWO-Osmańczyka - szukamy DT dla jednego brzdąca!

_espresso pisze: tak naprawdę powinnam je zawlec do weta, czyli zrobić krzywdę. Ale myślę, że trzeba to zrobić... już sama myśl o pakowaniu ich do transportera mnie przeraża.

a może łatwiej będzie weta w kontener i do kotów przynieść, niech sam je łapie, w końcu to spec.... :ryk:
pozdrawiam
Katie

Katie_73

Post » Śro lut 17, 2010 10:02 Re: BEMOWO-Osmańczyka - szukamy DT dla jednego brzdąca!

Katie_73 pisze:
_espresso pisze: tak naprawdę powinnam je zawlec do weta, czyli zrobić krzywdę. Ale myślę, że trzeba to zrobić... już sama myśl o pakowaniu ich do transportera mnie przeraża.

a może łatwiej będzie weta w kontener i do kotów przynieść, niech sam je łapie, w końcu to spec.... :ryk:

to nie jest zły pomysł :twisted: tylko to by się pewnie dla wielu z nich skończyło również przyjmowaniem za koty ich leków :twisted:

i hop po domek dla ostatniego maluszka!!!
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Śro lut 17, 2010 13:39 Re: BEMOWO-Osmańczyka - szukamy DT dla jednego brzdąca!

Ale fajowe kociaki :1luvu:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro lut 17, 2010 19:25 Re: BEMOWO-Osmańczyka - szukamy DT dla jednego brzdąca!

ja w piątek jestem w domu od 17- jak coś :-)
Jeśli mam po kicia gdzieś podjechać, to zapewne od razu na odpchlenie z nim podjadę bo w domu nic nie mam. A odrobaczę już podstępnie w domu :twisted: Po ostatnim dzikusie (nota bene jest teraz psemiłym koteckiem mieszkającym dwa pietra niżej), nic mnie już nie załamie :-) Jesteśmy zwarci i gotowi! :-)

Ania_EN

Od: Śro kwi 04, 2007 21:53

Post » Śro lut 17, 2010 22:42 Re: BEMOWO-Osmańczyka - szukamy DT dla jednego brzdąca!

Aniu_EN, zmówimy się i podjedziesz do mnie na łapankę; jeśli dobrze pójdzie i złapiemy obie sztuki - zabierzesz od razu kiziaka, a ja drugiego zawiozę do.........UWAGA CIOTKI :!: :!: :!: ......
drugiego domku, który zaofiarował swoją gościnę ostatniemu maluchowi :!: :!: :!:
:1luvu:

Poddasze - może tytuł trzeba zmienić na SZUKAMY DS :mrgreen:
pozdrawiam
Katie

Katie_73

Post » Śro lut 17, 2010 22:51 Re: BEMOWO-Osmańczyka - szukamy DT dla jednego brzdąca!

O jeju jak fajnie :1luvu: Caly czas sie martwilem, ze ten ostatni maluch bedzie tam sam w tym garazu :(
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Śro lut 17, 2010 23:34 Re: BEMOWO-Osmańczyka - szukamy DT dla jednego brzdąca!

Strasznie się cieszę! też się martwiłam o tego ostatniego!

Domki, szykujcie zapasy, bo to bardzo żarte towarzystwo jest.

Przyniosłam kotkom kolację, postawiłam miseczki. Maluchy siedziały na pralce.
Zaczęłam myć ręce, coś tam robić.
Tymek namiauczał na mnie z wielką pretensją: no idź sobie, bo my się boimy pójśc do miski! no idź już!
Cóż... poszłam... Po 5 minutach miski były czyste :)

A tu Duszek już po kolacji:
Obrazek

Obrazek

_espresso

Post » Śro lut 17, 2010 23:55 Re: BEMOWO-Osmańczyka - szukamy DT dla jednego brzdąca!

Puzzle zaczynają się układać w coraz radośniejszą i szczęśliwą układankę.
Wszysktie maluszki w DT - extra! :D
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

[poprzednia][następna]