Cooper i Mali / aktual:31.12.13-POMOCY w odczytaniu morfolog

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 25, 2010 12:37 Re: Mali i Cooper już się kochają!! Mali ma drożdżaka - Candida?

feliway na razie w kontakcie niestety bo jak go odłączyliśmy to cooper jeszcze miał jakieś obiekcje o.O ale tak to wszystko ok, Maliś przed chwilką przyszedł do mnie się poprzytulać a teraz śpi na łóżku, a Cooper nie mam pojęcia gdzie jest, pewnie z mamą śpi ;) Dziś może wrzucę kilka zdjęć bo wypróbowywałam na chłopakach nowy obiektyw ;)
Moi 2 chłopcy <3 - wkrótce powstanie ich blog ;)) || Moje miejsce w sieci - mój blog

banshie

Od: Sob paź 17, 2009 17:27

Post » Śro sie 25, 2010 17:45 Re: Mali i Cooper już się kochają!! Mali ma drożdżaka - Candida?

to czekamy :)
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Śro sie 25, 2010 22:25 Re: Mali i Cooper już się kochają!! Mali ma drożdżaka - Candida?

zdjęcia jutro, dziś nie miałam niestety kiedy :C

ale jestem wku...rzona dziewczyny! Młodzi biegali wieczorem po domu i wyrwali kabel przymocowany do ściany. Była równiutko 22 to stwierdziłyśmy z mamą, że przybicie 3 (sic!) gwoździków z tym takim mocownikiem do kabla nie będzie przestępstwem, a przynajmniej Coopi i Mali się o niego w nocy nie zabiją. Skończyłam przybijać a tu sąsiad z tego samego piętra mieszkający (UWAGA!) nie obok mnie a 2mieszkania dalej przylazł z wielką awanturą, że nienormalne z mamą jesteśmy. Wkuł mnie bo gdy zaczynałam była 22:10 a gdy kończyłam nawet nie 22:15. WRRRRRRRRRRRR.. niech się strzeże, my teraz będziemy mu jechać za palenie na klatce schodowej bo dym nam leci do mieszkania przez szparę od drzwi i śmierdzi + tego robić nie wolno + wywala kipy na klatce. Zadarł z niewłaściwymi osobami, cham jeden >:-P Dodam, że facet ten nie ma żadnych dzieci, jedynie żonę - spoko babeczkę - współczuje jej bo on połowę sąsiadów wykańcza tym burzeniem się naokoło (aż dziwne, bo nie jest starym dziadkiem.. O.o) wrrrrrrrrrrr grrrrrrrr i w ogóle :/ bo powiedziała mu moja mama na spokojnie, że przybiłam bo koty wyrwały i albo my albo one zrobilibyśmy sobie krzywdę nocą, a on, że jego to nie obchodzi i można było czekać do jutra. SSSssspooooko, to ja zacznę przybijać gwoździki jutro od 6:00 rano :] w końcu wolno mi. Nie no, żartuję, nie będę bo mam sumienie i inni sąsiedzi są spoko więc nie będę ich karać za nadgorliwego sąsiada furiata.
Moi 2 chłopcy <3 - wkrótce powstanie ich blog ;)) || Moje miejsce w sieci - mój blog

banshie

Post » Czw sie 26, 2010 21:50 Re: Mali i Cooper już się kochają!! Mali ma drożdżaka - Candida?

Banshie - goncie palacza z Mama, goncie...
ja walcze aktualnie z Podpieprzaczem i Owracaczam Bezdomniaczych Miseczek...

zapraszam na zdjecia do mnie:)

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Pt sie 27, 2010 11:47 Re: Mali i Cooper już się kochają!! Mali ma drożdżaka - Candida?

zdjęcia :)

Cooper aka Pupuś pod łóżkiem:
Obrazek

Maliś aka Gacek na łóżku:
Obrazek

Maliś dojrzał coś ciekawego za oknem:
Obrazek

Maliś śpioch:
Obrazek

Tygrysiątko:
Obrazek

banshie

Post » Pon sie 30, 2010 23:51 Re: Cooper i Mali = przyjaźń ;) || nowe zdjęcia - str.9

ale mam doła, może to przez tą pogodę?
Z jednej strony jestem szczęśliwa - mam cudnego narzeczonego, dwa piękne koty, kochającą rodzinę, itp. ale z drugiej - dochodzi do mnie to, że po moim kierunku studiów nie mam żadnych perspektyw na przyszłość, gdzie będę pracować? gdzie mieszkać? do tego nie wiem czy nie jestem w ciąży bo już 2tydzień nie mam miesiączki... tzn. odrzuciłam tabletki bo przez nie nie mogłam schudnąć i mija miesiąc i tydzień od tego czasu a ja jeszcze nie dostałam... staraliśmy się uważać z K. ale to różnie bywa, heh... boję się o swoją przyszłość (nawet jeśli tej ciąży nie ma) nie lubię dorosłości.

banshie

Post » Wto sie 31, 2010 1:12 Re: Cooper i Mali = przyjaźń ;) || nowe zdjęcia - str.9

Co to za obiektyw? :D bo nie wierzę w przesłonę f.1 ;) foty cudne jak zwykle :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto sie 31, 2010 9:22 Re: Cooper i Mali = przyjaźń ;) || nowe zdjęcia - str.9

banshie pisze:ale mam doła, może to przez tą pogodę?
Z jednej strony jestem szczęśliwa - mam cudnego narzeczonego, dwa piękne koty, kochającą rodzinę, itp. ale z drugiej - dochodzi do mnie to, że po moim kierunku studiów nie mam żadnych perspektyw na przyszłość, gdzie będę pracować? gdzie mieszkać? do tego nie wiem czy nie jestem w ciąży bo już 2tydzień nie mam miesiączki... tzn. odrzuciłam tabletki bo przez nie nie mogłam schudnąć i mija miesiąc i tydzień od tego czasu a ja jeszcze nie dostałam... staraliśmy się uważać z K. ale to różnie bywa, heh... boję się o swoją przyszłość (nawet jeśli tej ciąży nie ma) nie lubię dorosłości.

uszy do góry, będzie dobrze :ok:
jak wyjdzie słoneczko, to na wszystkie sprawy spojrzysz bardziej pogodnie :) (każdy czasem ma takie chwile, że rzeczywistość przygniata i rozjeżdża jak walec)
nie wiem, co prawda, co studiujesz ale czasem firmy potrzebują fachowców nawet w zupełnie odjechanych specjalizacjach, a dziecko to też jeszcze nie jest koniec świata :wink: , więc nie martw się na zapas
pozdrawiam i mocno trzymam kciuki za poprawę Twojego nastroju :ok:
Trufla, Lili i Imbir

Beasia

Post » Wto sie 31, 2010 14:51 Re: Cooper i Mali = przyjaźń ;) || nowe zdjęcia - str.9

studiuję kulturoznawstwo heh...

a obiektyw - minolta md 50mm f 1.4 - wyświetla się tak bo to przez przejsciówkę i total manual :)

banshie

Post » Wto sie 31, 2010 17:40 Re: Cooper i Mali = przyjaźń ;) || nowe zdjęcia - str.9

banshie pisze:studiuję kulturoznawstwo heh...

mam w rodzinie osobę po tym kierunku, pracuje w bibliotece, kokosów niestety nie zarabia :(
mam nadzieję, że Tobie bardziej się poszczęści :ok:
Trufla, Lili i Imbir

Beasia

Post » Śro wrz 01, 2010 13:00 Re: Cooper i Mali = przyjaźń ;) || nowe zdjęcia - str.9

ja na pewno w bibliotece pracować nie będę, będę kombinować, jestem na specjalizacji kultura i media..

banshie

Post » Śro wrz 01, 2010 21:48 Re: Cooper i Mali = przyjaźń ;) || nowe zdjęcia - str.9

Banshie - czy bedziesz w przyszlym tygodniu w Koninie?
chcialabym Cie prosic o pomoc w zrobieniu zdjec kotom z tego watku:
viewtopic.php?f=1&t=116645&p=6368972#p6368972

AprilRain

Post » Śro wrz 01, 2010 22:56 Re: Cooper i Mali = przyjaźń ;) || nowe zdjęcia - str.9

banshie pisze:studiuję kulturoznawstwo heh...

a obiektyw - minolta md 50mm f 1.4 - wyświetla się tak bo to przez przejsciówkę i total manual :)

To druga wersja mojego obiektywu :ryk:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon wrz 13, 2010 22:25 Re: Cooper i Mali = przyjaźń ;) || nowe zdjęcia - str.9

jak tam sie chlopaki maja? :)

AprilRain

Post » Wto wrz 14, 2010 11:17 Re: Cooper i Mali = przyjaźń ;) || nowe zdjęcia - str.9

młodzi okej, już się kochają, czasem na siebie warkną ale to bardzo rzadko się zdarza więc jesteśmy szczęśliwi wszyscy - poza tym mama ostatnio całując Malisia powiedziała: Jeeeejku nie wyobrażam sobie, że Ciebie tu mogło by nie być i że Cię wcześniej nie było! :)))

banshie

[poprzednia][następna]