viewtopic.php?f=20&t=148985&p=9457785#p9457785
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
herzpl pisze:ej a co z meblami moimi chcecie je![]()
![]()
bo swieta ida sasiadki mnie zamecza jak sie ich nie pozbede
aange pisze:herzpl pisze:ej a co z meblami moimi chcecie je![]()
![]()
bo swieta ida sasiadki mnie zamecza jak sie ich nie pozbede
poprosze kogoś żeby na dyżurze wymnierzył jeszcze raz miejsce na meble i zobaczymy czy szafki nam się przydadzą daj nam czas do piątku
LadyStardust pisze:Marcisz pisze:mar_tika pisze:Marcie chodzi zapewne o zdjęcie oryginalne czyli w duzym rozmiarze.Ja na picasa wrzucam zdjęcia zmniejszone.
Marta o jakie zdjecia chodzi ?Do czego mają służyć?
Kolega jest perfekcjonalistą więc zależy mu na profesjonalnych zdjeciach są takie np na stronie http://www.shutterstock.com/cat.mhtml?s ... earch_form
hmm coś podobnego miała Klara czy Walerka, zdjęcia na białym tle robione. Bo niestety innych nie posiadamy, a ja osobiście nie wiem jak obrobić kota, by tak miał białe ładne tło. A nie może być po prostu jedno z naszych normalnych zdjęć? Tyle pięknych zdjęć martika zrobiła przecież przez te wiele miesięcy i wielką ilość pięknych kociastych...
Axa76 pisze:Oj, ale nie musi być chyba idealnie, wg mnie powinno być Wasze zdjęcie kociarniane, a nie jakiś obcy kot nie wiadomo skąd... To nie jest konkurs fotograficzny...
KITA - RZESZÓW pisze:Axa76 pisze:Oj, ale nie musi być chyba idealnie, wg mnie powinno być Wasze zdjęcie kociarniane, a nie jakiś obcy kot nie wiadomo skąd... To nie jest konkurs fotograficzny...
też tak myślę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 666 gości