Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_bubu_ pisze:A Uszek jest po teście na białaczke?
dzikafretka pisze:To co teraz z nią będzie, jakieś leki dostaje czy hmm... chemię jakąś, nie wiem co się podaje kotu w takim przypadku?
_bubu_ pisze:Marta_od_Kropeczki przysłała karmę naszym ogonkom. Towarzystwo już wcina. Bardzo dziękujemy !
Marta_od_Kropeczki pisze:_bubu_ pisze:Marta_od_Kropeczki przysłała karmę naszym ogonkom. Towarzystwo już wcina. Bardzo dziękujemy !
O, nawet szybko doszła! Smakowało?
dzikafretka pisze:Catka pisze:dzikafretka pisze:
Hehe, śliczna, a jaki ma piękny twarzowy kubraczek
Kubraczek jest świetny. Dzika Fretko, skoro tak Ci się podoba to może przygarnęłabyś ją na jakiś czas.Pralinka jest bardzo kochana i na pewno spodoba się Uszkowi (a może nawet Nulce).
Uszek jeszcze nie szczepiony na białaczkę, co sama mi uświadomiłaś - nie jest zbyt fajną opcją. Także do lipca (nowe szczepienie) nie bierzemy żadnych kotków do towarzystwa, chyba, że miałyby testy.
Marta_od_Kropeczki pisze:dzikafretka pisze:Catka pisze:dzikafretka pisze:
Kubraczek jest świetny. Dzika Fretko, skoro tak Ci się podoba to może przygarnęłabyś ją na jakiś czas.Pralinka jest bardzo kochana i na pewno spodoba się Uszkowi (a może nawet Nulce).
Uszek jeszcze nie szczepiony na białaczkę, co sama mi uświadomiłaś - nie jest zbyt fajną opcją. Także do lipca (nowe szczepienie) nie bierzemy żadnych kotków do towarzystwa, chyba, że miałyby testy.
To co, może zrobię bazarek na pokrycie kosztów plus testy na białaczkę? Czy lepiej na Krystynkę?
dzikafretka pisze:Marta_od_Kropeczki pisze:dzikafretka pisze:Catka pisze:dzikafretka pisze:
To co, może zrobię bazarek na pokrycie kosztów plus testy na białaczkę? Czy lepiej na Krystynkę?
Ja robię ogólnie na Fundację. Mam jeszcze teraz permanentną wojnę z rodzicami, że w domu mnóstwo sierści się wala (wiosna) tak, jakby kocie włosy były jakieś radioaktywne
Dlatego i tak byłby problem z przygarnięciem trzeciego kota
_bubu_ pisze:U Bianki test na białaczkę wyszedł ujemny , uff... Mocz poszedł na posiew i ma teraz ustawiony inny antybiotyk . Także wszystko na dobrej drodze. Z katarem też lepiej. Rachunek za nią wyniesie kilkaset złotych. Za sam luty jest już za nią do zapłacenia ponad 200zl , a już marzec się kończy. Także wydaje mi się, że Bianka to dobra kandydatka na bazarek.
Jeśli chodzi o Krystynkę to czekają ją szczepienia jeszcze a tymczasem zajada karmę od Ciebie
ps. pozdrawiam wszystkich alergików
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 1401 gości