Brzusie - jednak zbieramy kandydatury. Do piątku!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 18, 2008 8:30

Link prosimy do tego wątku! :D
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon lut 18, 2008 11:56

Mówisz i masz :wink:
O kotak z Borów można poczytać tu i tu.

Wydaje mi się, że był jeszcze jakiś wątek, ale jeśli był, to nie mogę go znaleźć. Może Sydney podrzuci jeszcze jakiś :D
Obrazek

galla

Od: Wto wrz 20, 2005 13:39

Post » Pon lut 18, 2008 13:42

Dzień dobry wszystkim :)
Chciałam zameldować obecność Kotek 2wóch w Klubie - na razie sympatyków, bo gluty straszne z nich jeszcze i dopiero pracują nad krągłością idealną :D za to Rudy mojej Mamy ze swoim siedmiokilowym ciałkiem i piłkowatym brzusiem się kwalifikuje idealnie :lol:

I chciałam oddać swój głos na Koty z Borów

Patsy

Od: Wto sty 15, 2008 22:12

Post » Pon lut 18, 2008 14:35

Witamy Kotki Dwie i siedmiokilowego Rudego :D
Cieszymy się, że się do nas przyłączacie i razem z nami będziecie napełniać puste brzuszki głodnych kotków.

Tylko bardzo proszę Kotki Dwie, żeby nie dążyły zbyt intensywnie do okrągłości, bo, choć ta jest ładna i milutka, to jednak niezbyt zdrowa :wink:

Marzy mi się taki dzień, kiedy będziemy mieć tu Klub złożony z samych Sympatyków, bo nie będzie brzuszków zwisających do ziemi :wink:
Obrazek

galla

Post » Pon lut 18, 2008 15:54

Ba, ja tez bym chciała, żeby futra pozostały smukłe i zgrabne. Ale one uparcie dążą do kulistości perfekcyjnej pochłaniając wszystko, co stanie na ich drodze (nawet kapustę kiszoną 8O )...no, chyba, że naprawdę się tego zjeść nie da. Ale wtedy zawsze można się tym pobawić :twisted:

Patsy

Post » Pon lut 18, 2008 16:56

jopop ogłosiła bankructwo:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=70316&start=165

Więc głosuję na jopop, jej tymczasy i rozliczne akcje.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pon lut 18, 2008 17:07

Patsy pisze:Ba, ja tez bym chciała, żeby futra pozostały smukłe i zgrabne. Ale one uparcie dążą do kulistości perfekcyjnej pochłaniając wszystko, co stanie na ich drodze (nawet kapustę kiszoną 8O )...no, chyba, że naprawdę się tego zjeść nie da. Ale wtedy zawsze można się tym pobawić :twisted:

A ja Ci zazdroszczę :roll:
U mnie koty, psy , dzieci wszystko szczupłe :roll:
Ile bym nie pchała w te brzuchy...to chude.. :roll:
Jak już nie mogą więcej jeść , to dziękują kulturalnie i nie jedzą... :evil:
Wet mówi ,że są normalne... :evil:

kristinbb

Post » Wto lut 19, 2008 1:25

genowefa pisze:jopop ogłosiła bankructwo:

Genowefo, generalnie to głosujemy już w tym miesiącu na dwie kandydatury - Agn i Koty z Borów... Kilka postów wcześniej pisałam, że kończymy zgłaszanie i zaczynamy głosowanie, żeby nie zgłaszać do końca głosowania, tylko zebrać te kandydatury i już tylko głosować.
Ych, i co teraz? Trzymamy się kandydatur zgłoszonych przed ogłoszeniem oficjalnym i jopoop wrzucamy na marzec?
Obrazek

galla

Post » Wto lut 19, 2008 9:04

galla pisze:
genowefa pisze:jopop ogłosiła bankructwo:

Genowefo, generalnie to głosujemy już w tym miesiącu na dwie kandydatury - Agn i Koty z Borów... Kilka postów wcześniej pisałam, że kończymy zgłaszanie i zaczynamy głosowanie, żeby nie zgłaszać do końca głosowania, tylko zebrać te kandydatury i już tylko głosować.
Ych, i co teraz? Trzymamy się kandydatur zgłoszonych przed ogłoszeniem oficjalnym i jopoop wrzucamy na marzec?

:lol: :lol:
Galla jak nic bez regulaminu takiego chociaż podstawowego nie da rady... :lol:
Przeciez wiesz ,że biurokracja zawsze się rozszerza w miarę rozwoju cywilizacji... :evil:

kristinbb

Post » Wto lut 19, 2008 9:28

Dobra, to tak - ponieważ terminy zgłaszania nie były do tej pory ustalone siakoś oficjalnie, to dopisujemy jopop na luty. Myślałam o tym w nocy i uznałam, że inaczej nie można.
A od marca wprowadzamy szczątkowy regulamin (zarys jest już w pierwszym poście naszego wątku, tylko zapomniałam Wam napisać, że takie coś zrobiłam :oops: ). Pomyślałam, że takie spisane zasady mogą się nam przydać, bo dopóki wszystko idzie gładko, to potrzebne nie jest, ale już w przypadku jakiejś górki (jak np. remis), sprecyzowany tok postępowania w takich przypadkach bardzo się przydaje.

Myślałam też o wpisaniu takiej zasady, że nie możemy pomagać tej samej osobie więcej niż np. 2 razy w roku - żeby dać szansę innym. Co prawda różnorodność jak na razie zachowujemy i nie mamy sytuacji, że co miesiąc mamy propozycję tej samej osoby - to się rozumie samo przez się, że jeśli teraz wygrali Budowlańcy, to nikt ich nie proponuje na kolejny miesiąc. Ale pomyślałam, że byłoby może dobrze to zapisać.
Jak myślicie? A może macie jakieś pomysły, co mogłoby się w takim "regulaminie" znaleźć?
Obrazek

galla

Post » Wto lut 19, 2008 22:50

Myślę, że dla nowych powinno byc jakieś wprowadzenie co się z czym je. Czy te brzusie (kasa i głosowanie) to to samo co Pakt Czarownic, czy jakaś konkurencja?
Tych 79 stron to nie zamierzam przeczytać nawet po swoim własnym trupie...

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Wto lut 19, 2008 23:10

Jeśli ktoś jest dla kogoś konkurencją, to Pakt dla Brzusiów, bo Brzusie były wcześniej :wink:
Ale my w ogóle tego nie rozpatrujemy w tych kategoriach.
Jeśli chcesz poczytać o ogólnych zasadach i naszej "historii", to zajrzyj na www.brzusie.pl
Informacje o tym, komu pomogliśmy nie są uaktualnione, ale pozostałe informacje są jak najbardziej aktualne.
Obrazek

galla

Post » Śro lut 20, 2008 0:00

kristinbb pisze:
Patsy pisze:Ba, ja tez bym chciała, żeby futra pozostały smukłe i zgrabne. Ale one uparcie dążą do kulistości perfekcyjnej pochłaniając wszystko, co stanie na ich drodze (nawet kapustę kiszoną 8O )...no, chyba, że naprawdę się tego zjeść nie da. Ale wtedy zawsze można się tym pobawić :twisted:

Aaaa to może Ty odkryłaś coś, o czym ja od dawna marzę ;) czyli antykalorie :D wiesz....działają odwrotnie do kalorii - im więcej jesz, tym bardziej chudniesz ;) to byłby dla mnie raj :ryk:

Patsy

Post » Śro lut 20, 2008 11:57

koteczekanusi pisze:Myślę, że dla nowych powinno byc jakieś wprowadzenie co się z czym je. Czy te brzusie (kasa i głosowanie) to to samo co Pakt Czarownic, czy jakaś konkurencja?
Tych 79 stron to nie zamierzam przeczytać nawet po swoim własnym trupie...

Słoneczko !!!!! 8O
Jakem Czarownica to nikt tu nie jest dla nikogo konkurencją,
tutaj zbiera sie jedna grupa ludzi ,
tam inna grupa sympatyków czegoś tam.
Ja jestem i tu i tu a Ty mozesz być tylko tu.

Czy jasno wytłumaczyłam??? :D

Edit: nie musisz naprawdę wszystkiego czytać od deski do deski 8O
Ostatnio edytowano Śro lut 20, 2008 12:11 przez kristinbb, łącznie edytowano 1 raz

kristinbb

Post » Śro lut 20, 2008 12:06

Patsy pisze:
kristinbb pisze:

Aaaa to może Ty odkryłaś coś, o czym ja od dawna marzę ;) czyli antykalorie :D wiesz....działają odwrotnie do kalorii - im więcej jesz, tym bardziej chudniesz ;) to byłby dla mnie raj :ryk:

Raj?????
Ja tu cierpię a ona się cieszy.... :roll: :lol: :lol:

No dobra, ja chyba sama mam szybką przemianę materii po rodzicach....
I przyciągam karmicznie do siebie takie zwierzaki... :roll:

Jedynym kotem , który je wszystko
i ewentualnie po bardzo długim zastanowieniu mogłabym podejrzewać ,
że ma brzusio to jest Aleczka.
Ale ona po prostu ma taką figurkę po sterylizacji.
I jedyna, która nie marudzi przy jedzeniu... 8) :love:

kristinbb

[poprzednia][następna]