Studzik, kot ze schroniska w Czartkah pozdrawia z dt

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:No i mamy "mały" update
Odwiedziłyśmy dziś z ZuzCat weta, którego p. Teresa nam wskazała jako weta jej kotów.
Tyle że u tego weta koty ostatni raz były w... 2009 r. i było to wyjęcie szwów po sterylce u Kiki.
Obie dziewczyny są z 2007 r., czyli mają po 8 lat.
A Kuba - jak się okazało - jest z 1999, czyli ma lat 16![]()
Wygląda na to, że p. Teresie "wycięło" również parę lat z życia przy okazji wylewu![]()
Adopcyjność tych kotów spada w tempie zastraszającym z każdą nową informacją, aż się boję szukać bardziej aktualnego weterynarza (dostałyśmy namiary na kilka okolicznych gabinetów).
kocka pisze:Witam!
Chcialam zglosic moje koty do klubuKminka juz alessandra zapisala jak widze ,jest ze mna juz prawie rok ,minie w listopadzie .Brak widzenia na jedno oczko zupelnie niezauwazane w codziennym zyciu , wszystkie muchy i ćmy jego
Podobno ma teraz ok 6 lat , grubasek , uwielbia wolowine i chrupki i nie moze schudnac.Najbardziej lubi bawic sie w tunelu i nowa myszka wyciagnieta z Tulisiowej sakiewki.Biala welniana poducha to jego miejsce najlepsze . Troche choruje i wtedy sie martwie , ale wreszcie mamy dobrego weta i jest zdiagnozowany i narazie trzyma forme.
I na koniec zagadka ,Kminek mial watek na forum zanim do mnie trafil czy ktos go pamieta??![]()
![]()
![]()
![]()
Poniewaz duzo mnie nie ma i mysle ze moze mu smutno chcialam wziac towarzysza dla Kminka ,ale czekalam az po prostu tak jak z Kminkiem, wydarzy sie cos i bede wiedziala ze to ten kot , no i jest od wczoraj Gapa,kolejna klubowiczka , narazie w katku wcisnieta ,Kminek jeszcze nie wie ze ja lubimalenka choc podobno ma juz 7 lat , chudziutka i juz ma moje serce , narazie taka fotka ,pozniej pewnie wiecej , trzymajcie kciuki za przyjazn
pozdrawiam serdecznie i bede zagladac
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 1220 gości