Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego ludzia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 10, 2015 12:17 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

Jak u mnie któreś nie chciało jeść, to zawsze wymiękało przy Winstonie w sosie jogurtowym. Jeszcze nie zdarzyło się, żeby jakiś niejadek tym wzgardził (a przynajmniej wylizał sos :))
ObrazekObrazek

basia111

Od: Czw paź 04, 2012 16:39

Post » Wto mar 10, 2015 12:24 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

No to czas się zaopatrzyć w Winstona ;)
Dzięki :)
Whiskasami już zdążył wzgardzić :?
Bo przez moment jadł.
Najgorsze jest to, że jeszcze mu się nie zdarzyło wrócić do jakiejś karmy nawet po długiej przerwie.
Jak coś się znudzi, to już na zawsze się staje niejadalne :roll:
I lista nam się kurczy :x

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto mar 10, 2015 13:06 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

A może spróbuj mu leciutko podgrzewać jedzonko? Czasem to pomaga...

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto mar 10, 2015 13:58 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

Jestem wierną podczytywaczką wątku. Chciałam jeszcze dorzucić coś od siebie w temacie niejadków. Jak mój Misiek nie jadł z powodu choroby, a przede wszystkim stresu to podsuwałam mu saszetki z Rossmanna "optymalna dieta". One zresztą były też saszetkami "ratunkowymi" dla mojej poprzedniej kotki w końcówce jej życia. Najlepiej wchodzą mojemu te dla kotów sterylizowanych. O te:

Obrazek

Obrazek

Trzymam kciuki :ok:

barber

Od: Czw sty 23, 2014 16:11

Post » Wto mar 10, 2015 14:07 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

Sihaja pisze:A może spróbuj mu leciutko podgrzewać jedzonko? Czasem to pomaga...

Pomagało ;)

barber pisze:Jestem wierną podczytywaczką wątku. Chciałam jeszcze dorzucić coś od siebie w temacie niejadków. Jak mój Misiek nie jadł z powodu choroby, a przede wszystkim stresu to podsuwałam mu saszetki z Rossmanna "optymalna dieta". One zresztą były też saszetkami "ratunkowymi" dla mojej poprzedniej kotki w końcówce jej życia. Najlepiej wchodzą mojemu te dla kotów sterylizowanych. O te:

Obrazek

Obrazek

Trzymam kciuki :ok:

Ooo... witamy Wierną Podczytywaczkę :)

Czyli wszystko wskazuje na to, że czas najwyższy odwiedzić Rossmana :lol:
Dzięki wielkie!
Zaopatrzę się w Winstona i w O.D. - zobaczymy.
Może przynajmniej na jakiś czas go zadowoli.

Przez to wybrzydzanie Alfika to Babcia błyskawicznie wraca do formy sprzed problemów z paszczą :roll:
Przecież ona musi wszystko dokończyć. Nawet jak już się nie mieści, to Babcia się poświęci dla sprawy i dopchnie w wolne kąty :?

OKI

Post » Wto mar 10, 2015 20:31 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

Tiaaa... do Rossmana mam chwilowo za daleko :?
Jak wszędzie ;)

Chwalić bogów, Alfik uznał, że saszetki whiskasa po 50g z kurczakiem i wołowiną to wcale nie są te same saszetki co po 100g z kurczakiem i wołowiną :201477 Tymi po 100g gardzimy, a po 50g jemy... przynajmniej dzisiaj :roll:

Tacia jednak dostała insulinę... było troszeczkę za wysoko jednak, żeby dłużej czekać.
Zobaczymy, mam nadzieję, że nie wywinie w nocy jakiegoś numeru :roll:

OKI

Post » Wto mar 10, 2015 20:40 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

W tych g jest mniejszy wół, mówię Ci :ok: i przez to smaczniejszy :ok:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto mar 10, 2015 20:42 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

Z całą pewnością Alfik też do tego doszedł ;)
Albo peritol w końcu zrobił to, czego po nim oczekiwałam :twisted:

OKI

Post » Wto mar 10, 2015 20:43 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

Ciągle coś .
W Rossmanie są tacki dla małych kociat,są dwa maluchy na wieczku, które moje też żrą . I jeszcze koktajl z owoców morza przechodzi . Saszetki z pomidorkiem i marchewka też fajne . Nazw oczywiście nie pamiętam bo na ...pamięć biorę . Zresztą biorę wsio jak jest promocja-doskonale do torebki się nadają .
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto mar 10, 2015 20:46 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

no ja też już kupuję na zasadzie "tego chyba jeszcze nie jedliśmy" :roll:
Tylko ten rossman to po drugiej stronie ulicy jest :twisted:
I cholernik strasznie krótko czynny :?

OKI

Post » Śro mar 11, 2015 8:21 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

Jemy ;)
Zjedliśmy 50g, zażądaliśmy więcej i teraz kończymy 100g wh z łososiem (którego już nie jedliśmy - ale bozita dalej błe).
Ciekawe, czy to koniec.
Na pewno zadziałał wreszcie peritol, a może też pozostałe leki coś ruszyły wreszcie.
Małe uf...

Jeszcze dokładka z trzeciej saszetki ;)
I już nie mogę, ale z łazienki nie wyjdę...
A ja się muszę do roboty szykować :?

OKI

Post » Śro mar 11, 2015 13:09 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

Przed chwilą zadzwoniła Duża Lunki :lol:
Przedwczoraj Lunka się z powrotem do Warszawy przeprowadziła i to w dodatku całkiem bliziutko, bo w Śródmieściu mieszka :1luvu:
Przeprowadzkę wszystkie kotki zniosły koncertowo.
Sama Lunka podobno właśnie leży na parapecie z całkiem wyluzowaną miną i pilnuje, czy panowie dobrze dziury pod karnisze wiercą 8O
Nieodrodna siostra Lei :mrgreen: :lol:
Duzi w zdecydowanie większym stresie som :twisted:
Siatki częściowo już założone, pozostałe okna jutro :)
Chciałoby się sklonować taki dom...

OKI

Post » Śro mar 11, 2015 15:57 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

OKI... :201494 :201494 :201494 Dziękuję :1luvu:
Jesteś najlepsza. Masz u mnie tytuł Nadwornego Głównego Konsultanta :)

Dzięki Tobie, Dekas ma już podany antybiotyk :) Ja jestem szczęśliwa, choć Dekasek nieco mniej, bo kolejnego kłuja dostał.
Doktor pod wrażeniem, bardzo się dopytywał, kto to Pani Olga :) Wasze interpretacje wyników były identyczne.

OKI pisze:Jemy ;)
Zjedliśmy 50g, zażądaliśmy więcej i teraz kończymy 100g wh z łososiem (którego już nie jedliśmy - ale bozita dalej błe).
Ciekawe, czy to koniec.
Na pewno zadziałał wreszcie peritol, a może też pozostałe leki coś ruszyły wreszcie.
Małe uf...

Jeszcze dokładka z trzeciej saszetki ;)
I już nie mogę, ale z łazienki nie wyjdę...
A ja się muszę do roboty szykować :?

No... brawo :)

Do jakiej roboty?? Koteczek się zdecydował to teraz powinnaś UZ i serwować jedzonko. Praca nie zając, nie ucieknie.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak sobie myślę, że koteczki to sobie nas świetnie wytresowały.
Jak ten dureń człowiek się cieszy z:
- siku
- kuupy (zwłaszcza z konsystencji :D)
- że raczył zjeść
- wpisać dowolne:...

I lata jak z peprzem wokół cudaczka, a ten dba by nam się nie nudziło i nie było monotonnie, więc zawsze jakiegoś królika w kapeluszu trzyma i tada...

Inezka-Pinezka

Od: Sob sie 09, 2014 19:25

Post » Śro mar 11, 2015 16:18 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

OKI pisze:Ja to, cholera, powinnam zostać diagnostą od wszystkiego i trzepać grubą kasę za wróżenie z fusów :twisted:

:mrgreen:
:ryk:

OKI

Post » Śro mar 11, 2015 16:36 Re: Biedronecki w domach :) Śliczna Gracja szuka swojego lud

OKI pisze:
OKI pisze:Ja to, cholera, powinnam zostać diagnostą od wszystkiego i trzepać grubą kasę za wróżenie z fusów :twisted:

:mrgreen:
:ryk:

I sików :ryk:

Inezka-Pinezka

Od: Sob sie 09, 2014 19:25

[poprzednia][następna]