Witaj Bożenko, jak miło że do nas wpadłaś z dobrym słowem
Nasze czterołapki mają taki przedłużony Dzień Kota
Dzięki Dobrym Duszyczkom, naszym Darczyńcom, kociaki dostały w ostatnich dniach troszkę prezentów
Młodziaki dostały spory woreczek RC Kittena i do tego trochę puszek Animondy.
Pojawiły się nowe zabaweczki do turlania i noszenia w pysiach
Dostaliśmy wzmacniacze dla najsłabszych.
Bajeczka i jej obecni towarzysze w niedoli, czyli Bączek/Pączek/Okruszek (znowu mają te swoje nawracające stany zapalne jelit) mają cały duży worek Intestinala, a Bajcia dodatkowo pudełko saszetek -ależ się dziewczynka cieszy, ona tak dawno już nie jadła mokrego i tylko patrzyła jak Napoleon pożerał swoje puchy UR.
Młodsze Felviczki dostały dzisiaj rewelacyjny drapak z piętrową budką. Jeszcze nie zdążyłam dobrze go wnieść i ustawić w dobrym miejscu, a już oba domki były zajęte, a trzeci kotek zajmował większą półeczkę
Wszyscy dostali masę fajnych poduszeczko/posłanek (nawet takie zupełnie nowe i zapakowane zostawiłam już na nowy sezon kociakowy do klatki, tak jak zresztą odłożyłam nowy mały drapak z zeszłego roku

).
Dostaliśmy też trochę różnych kocyków i innych ręczniczków.
Jakiś czas temu kociaki dostały piękny hamak do przyczepienia do ściany, ale Tż jeszcze nie miał czasu żeby go zainstalować, jak tylko to zrobi, pochwalimy się
Dzisiaj dostaliśmy też dwie buteleczki ziółek do kontaktu, żeby futerkom było milej i bardziej bezstresowo....już działają
Wszystkim Darczyńcom gorąco dziękuję, bo dzięki Wam nasi podopieczni mają po prostu lepiej i są szczęśliwsze