Szukamy klawiatury?
Jeśli tak to zmienię tytuł wątku gdzie szukaliśmy kabla i poproszę o pomoc w szukaniu klawiatury.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dana.b pisze:Jak nie urok, to przemarsz wojsk
Szukamy klawiatury?
Jeśli tak to zmienię tytuł wątku gdzie szukaliśmy kabla i poproszę o pomoc w szukaniu klawiatury.
Agulas74 pisze:Ale zwykle można do laptopa podłączyć typową klawiaturę. Nieraz tak robiłam.
phantasmagori pisze:Justyna niema gdzie położyć zewnętrznej klawiatury![]()
Ja miałam w służbowym lapku wymienianą klawiaturę. Płaciliśmy 120zł Tylko nie mam jak tego lapka od niej zabrać, a potem zawieźć do naprawy i przywieźć. Zawsze to taniej niż laptop.
Jeśli chodzi o garaż, niestety ja z dziewczynami z Katowic mogę być najwcześniej 2 sierpnia.
_____________________________________________________________________________________________
Mam do wklejenia parę fotek kociastych, niestety kabelek mi się skutecznie zdematerializował![]()
Justyna bardzo potrzebuje podkładów 90x60 gdyby ktoś mógł zakupić choć parę ...
Grosziwo pisze:phantasmagori pisze:
I ok. ! czego nie zrobimy w sobotę Wy zrobicie 2 sierpnia
miko_bs pisze:kurcze, im więcej tym lepiej by było, niestety w sobotę jestem w rozjazdach i nie dam rady wam pomóc:/
meg80 pisze:zdjęcia Rudolfa wymiatają
Kociara82 pisze:
Dziwie sie, ze nie ma w sprawie Sary zadnego telefonu, bo ona jest cudowna, mimo, ze czasem uparciuch z niej wielki, ale ma w sobie tyle milosci do ludzi... Garnie sie do dzieci, jest ufna, spokojna w stosunku do nich, chetnie sie bawi, mozna jej z pysia wyrwac patyk-nawet krzywo nie spojrzy a o jakimkolwiek warknieciu czy cos-nie ma mowy tym bardziej.
Jest bardzo madra.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 109 gości