Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota Wojciechowska pisze:Grafik dyżórów na tydzień od 24.09.2012 do 30.09.2012 r.
24.09 pon. rano Beatka wiecz. Mara S
25.09 wtorek rano Kasiekkasiek wiecz. brak
26.09 środa rano Kasiekkasiek wiecz. brak
27.09 czwartek rano brak wiecz. brak
28.09 piątek rano brak wiecz. brak
29.09 sobota rano brak wiecz. brak
30.09 niedziela rano Dorota wiecz. brak
Cookie1706 pisze:Wtorek i niedziela wieczór dla mnie poproszę.
Dorota Wojciechowska pisze:Cookie1706 pisze:Wtorek i niedziela wieczór dla mnie poproszę.
dzięki![]()
Grafik dyżórów na tydzień od 24.09.2012 do 30.09.2012 r.
24.09 pon. rano Beatka wiecz. Mara S
25.09 wtorek rano Kasiekkasiek wiecz. Marlenka
26.09 środa rano Kasiekkasiek wiecz. brak
27.09 czwartek rano brak wiecz. brak
28.09 piątek rano brak wiecz. brak
29.09 sobota rano brak wiecz. brak
30.09 niedziela rano Dorota wiecz. Marlenka
Cookie1706 pisze:Dzisiaj w Chatce była pani Mirka (bardzo miło było poznać) z Państwem, którzy chcieli adoptować Elenkę, ale Elenka nie chciała być adoptowana, więc Państwo przyjechali do nas. Szanse na domek ma któryś z dorosłych kociaków. Państwo przemyślą wszystko i skontaktują się za mną![]()
Dzisiejszy dyżur był długi i pracowity, bardzo dziękuję CatAngelsom za pomoc (ten Wasz nick jest naprawdę trafiony) Gosia i Marcin zajęli się zdrowa kociarnią, ja, moja mama i siostra dyżurowałyśmy na kwarantannie.
Arczi Drakula ma ciągle brudne uszka, wypuściłam go z boksu na troszkę, żeby polatał, wydaje mi się, że powinien ćwiczyć te swoje trzy łapki.
Bert zachowywał się całkiem normalnie, uszka ma czyste, oczka ładne.
Erni dla odmiany uszka ma nie za ciekaweMoja siostra podarowała mu piękną czerwoną, brokatową obróżkę, także teraz nie będzie problemu żeby odróżnić go od brata
![]()
U Vincenta pyś nadal brzydkibiedny kocurek...W boksie troszkę szalał, potem poszedł spać, Mordka wypędzlowana.
U Łezka również bez większej poprawy, zrobiłam mu maczanki imaveronem.
Gosia i Marcinek biegają w boksie jak wściekliw brew pozorom to bardzo grzeczni pacjenci, chociaż Gosiuni zdarza się fuczeć jak wkłada się rękę do boksu.
Pysiol oczko nieładne, przemyłam mu również świetlikiem pomimo, że w karcie nie ma takiego zalecenia.
Maluszki wykąpane i wysuszone, sa teraz piękne i puchateUszka brudne, wyczyściłam im i podałam orydermyl.
Czarny był dzisiaj pod Chatką, wyniosłam mu suche i mokre jedzonko.
Wiesiu dmuchawiec położyłam na szafę, bo był jeszcze ciepły, nie chciałam wkładać go do pudełka.
Dorota Wojciechowska pisze:Byli dzisiaj ediszowie z darami![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cakiem dużo tego było i mokre i suche i dla piesków (dla piesków karmy i makaron zostawiłam w przedsionku może ktoś weźmie do schronu- Kasia może ty weźmiesz)
Wiesiu dla ciebie dwie ksiazki zakupione u ediszy na bazarku dałam do reklamówki i powiesiłam w przedsionku kwarantanny.
Dorota Wojciechowska pisze:Wiesiu ja pieniążki mogę zostawić w następna niedzielę, albo jak wolisz przeleję ci na konto jak co to podaj mi pw.
dyzurek dzisiaj pracowity i długi jak zwykle.
dużo czasu schodzi na karmieniu i przytulaniu maluszków .
Pysiolek i Dekster dzisiaj tak mnie oblegli, że normalnie turlanka (po mmie oczywiscie ) w wykonaniu Pysiolka z równoczesnym ugniataniem (normalnie szop pracz) przez Deksterka - nieocenione![]()
Vincencik jest taki przesłodki jako pacjent - przy wszystkim mruczy i tak patrzy w oczka jak by się chciał w nich zatopić - oczywiście też wymyziany aż usnoł z błogim uśmiechem na pysiu (oczywiście bezpiecznie myziany - jako ostatni i otulony jednorazowa szmateczką.
Na zdrowej w miarę ok.
Amelce juz powrócił dawny charakterk i nie da się do niej podejść![]()
Ogonek sieje postrach, a dzisiaj trisia po dużej porcji głasków od ediszi i Rafała zaatakowała biedną Pinezkę (która uciekła wrzeszcząc)
Złota wogóle nie wychodzi z łazienki. dzisiaj też tam była kuuupa wielka. Naprawdę jej by się domek przydał bardzo
i trisi
i Misi
i Ogonkowi
i Orzeszkowi
i....................... wszystkim
Misiek złotooki ma srakę tak jak maluchy przynajmniej dwa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Szprocik i 73 gości