Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt lip 05, 2013 9:53 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Aniu trzymam kciuki za kociaki :ok: i za wiele sił dla Ciebie :ok: :1luvu:

Po 20-tym, po zleceniach cosik przeleję.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Nie lip 07, 2013 12:41 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Zapraszam na bazarek z bluzkami i sukienkami:
viewtopic.php?f=20&t=154494
Etiam si omnes, ego non.

ropucha

Od: Pt mar 15, 2013 23:54

Post » Wto lip 09, 2013 10:53 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Przypadek przestał gorączkowoać. Dziś zacyzna się 3 dzień bez gorączki. Jeszcznie nie został wykastrowany, nie usunęliśmy śrutu.

Gdyby Ktoś miał do oddania mokra karmę senistiviti, convalescente lub probiotyki, biostyminę, będziemy wdzięczni.

Przepraszam, że cały czas tak bardzo szczątkowo piszę ( u nas huragan problemów, "lecznica mnie ściga" i mąż w szpitalu od paru dni )
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Wto lip 09, 2013 14:53 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Aniu, trzymam kciuki za zdrowie męża, Twoje i kociastych :ok: :ok: :ok:

Jutro niewielki przelew pójdzie.

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Wto lip 09, 2013 15:51 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Anna Rylska pisze:Przypadek przestał gorączkowoać. Dziś zacyzna się 3 dzień bez gorączki. Jeszcznie nie został wykastrowany, nie usunęliśmy śrutu.

Gdyby Ktoś miał do oddania mokra karmę senistiviti, convalescente lub probiotyki, biostyminę, będziemy wdzięczni.

Przepraszam, że cały czas tak bardzo szczątkowo piszę ( u nas huragan problemów, "lecznica mnie ściga" i mąż w szpitalu od paru dni )

:?:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Nie lip 14, 2013 12:11 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Przypomnę bazarki :
- viewtopic.php?f=20&t=149638 - kolczyki i korale
- viewtopic.php?f=20&t=151854 - korale z kulek filcu
- viewtopic.php?f=20&t=153887 - dużo markowych ciuszków
- viewtopic.php?f=20&t=154246 - cudne skórzane szpilki RIVER ISLAND r.39. sukienka KHUJO
- viewtopic.php?f=20&t=154402 - komiksy Disneya
- viewtopic.php?f=20&t=154494 - bluzki, sukienki i spodnie

Serdecznie zapraszamy na bazarki. Pomoc bardzo potrzebna :!:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy

ametyst55

Post » Nie lip 14, 2013 17:17 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Alyaa dziękuję serdecznie, dotrało 50zł. Kupiłam difandol i convalescenta.
PILNIE potrzebujemy pomocy, tymczasu dla małej ok. 6 tygodniowej kociny( biało-czarnej), którą niedawno znalazłam. Kotka biegała przy drzewie, a za nią ptaki - dziobały ją, bo pilnowały gniazda. Malutka ma koci katar, świerzb. Bardzo potrzebuje tymczasu, niestety nie mogę miec kolejnego tymczasa, nie jestem wstanie go leczyć, utrzymać.

Anna Rylska

Post » Nie lip 14, 2013 18:37 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Aniu może jakieś ogłoszenie dla tego maluszka, gdzie ona teraz jest i co z nią bedzie?

Aniu a jak u Ciebie, jak Twoje zwierzaki i Przypadek. Mąż już w domku?. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Nie lip 14, 2013 20:01 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Anna Rylska pisze:Alyaa dziękuję serdecznie, dotrało 50zł. Kupiłam difandol i convalescenta.
PILNIE potrzebujemy pomocy, tymczasu dla małej ok. 6 tygodniowej kociny( biało-czarnej), którą niedawno znalazłam. Kotka biegała przy drzewie, a za nią ptaki - dziobały ją, bo pilnowały gniazda. Malutka ma koci katar, świerzb. Bardzo potrzebuje tymczasu, niestety nie mogę miec kolejnego tymczasa, nie jestem wstanie go leczyć, utrzymać.

Może ktoś pomóc i dać tymczas malutkiej :?:
Obrazek

ametyst55

Post » Pon lip 15, 2013 16:50 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Pilnie potrzebny tymczas dla kociaka, z ręka na seru, nie mogę mieć, nie stać nas na kolejne kocie nawet na niedługo. Maluch musi być leczony, musi jeść.

Anna Rylska pisze:PILNIE potrzebujemy pomocy, tymczasu dla małej ok. 6 tygodniowej kociny( biało-czarnej), którą niedawno znalazłam. Kotka biegała przy drzewie, a za nią ptaki - dziobały ją, bo pilnowały gniazda. Malutka ma koci katar, świerzb. Bardzo potrzebuje tymczasu, niestety nie mogę miec kolejnego tymczasa, nie jestem wstanie go leczyć, utrzymać.

Anna Rylska

Post » Pon lip 15, 2013 17:14 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Podrzucę ... :(

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pon lip 15, 2013 18:39 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Anna Rylska pisze:Pilnie potrzebny tymczas dla kociaka, z ręka na seru, nie mogę mieć, nie stać nas na kolejne kocie nawet na niedługo. Maluch musi być leczony, musi jeść.

Anna Rylska pisze:PILNIE potrzebujemy pomocy, tymczasu dla małej ok. 6 tygodniowej kociny( biało-czarnej), którą niedawno znalazłam. Kotka biegała przy drzewie, a za nią ptaki - dziobały ją, bo pilnowały gniazda. Malutka ma koci katar, świerzb. Bardzo potrzebuje tymczasu, niestety nie mogę miec kolejnego tymczasa, nie jestem wstanie go leczyć, utrzymać.

Ania wyjeżdżam w sobotę nie mogę wziąć małej, nie dam rady . Spróbuję podrzucić na inne wątki (nie masz zdjecia małej?, i gdzie ona teraz jest?)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Pon lip 15, 2013 20:58 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Anna Rylska pisze:Pilnie potrzebny tymczas dla kociaka, z ręka na seru, nie mogę mieć, nie stać nas na kolejne kocie nawet na niedługo. Maluch musi być leczony, musi jeść.

:?: :!:
Obrazek

ametyst55

Post » Wto lip 16, 2013 11:37 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Aniu, gdzie jest malutka? Jak z Jej złapaniem, ewentualnie?

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Wto lip 16, 2013 12:41 Re: Tymczasy i bezdomne.Prosimy o pomoc, potrzebna karma

Kociak od soboty pod moją opieką.

Anna Rylska

[poprzednia][następna]