Kociara82 pisze:Justa, druga czesc pieniazkow za wylicytowane w moim bazarku kosmetycznym fanty wlasnie poszla do Ciebie
Wielkie dzięki

Moderator: Estraven
Kociara82 pisze:Justa, druga czesc pieniazkow za wylicytowane w moim bazarku kosmetycznym fanty wlasnie poszla do Ciebie

Kociara82 pisze:hmmm... rzeczywiscie... to juz 2 lata bez tego przemilego kiciusia... [*] Juz 2 lata ciesza sie nim aniolki... Milusiu, kochanie, znalam Cie krotko, ale zdazylam pokochac calym sercemByles przekochanym, przeslodkim mruczkiem, przepieknym
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bardzo zaluje, ze nie dane nam bylo sie porzadnie pomiziac, pobawic sie...
Jednak nie zapomne o Tobie, slodziaku, nigdy! Pamietam tamten dzien... dzien przed jego odejsciem... bylam u Justy by pomoc jej podac Milemu kroplowke... on byl juz caly obolaly, nie mial sil na nic, a kroplowka sie wogole nie chciala wchlaniac...Pamietam, ze jego cialko przelewalo mi sie juz przez rece, byl taki chudy, same kosci wrecz...
a przeciez ze 3 tygodnie wczesniej na wystawie nie bylo poznac, ze cos mu dolega! Dumnie paradowal na smyczy po calej sali z ogonkiem i lepeczkiem zadartym do gory... Byl ciekawy wszystkiego, co go otacza, wszedzie musial wejsc, w kazda szpare zajrzec... odwazny slodziak byl... Pamietam, ze choc wtedy bylo tez wiele innych kocich pieknosci (Tryni, Hecio), to jednak Milus przykul moja uwage najsilniej, to do niego mnie ciaglo caly czas najbardziej
To wygladalo tak slodko, jakby oczko puszczal wiecznie... 
Petka-P1 pisze:Dzień dobry Mruczki.
Kolejny dzień nowego roku nam mija....a domki gdzie, hmmm?

za zdrówko kociastych izydorka pisze:na razie to chyba świnki się wynoszą
RudyiSrebrnyKot pisze:wow! a to ciekawe...
bez sensu, może to ma jakiś związek ze mianą vat-u?, ale jakby nie było, nie powinni oszukiwać!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości