TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ. puszka już wyadoptowana.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 01, 2011 22:06 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

witam z wieczora,.
ogarnęłam towarzystwo i mam 5 min .na zajrzenie do was :wink:

Lusia niestety nie chciała oddać moczu do badania ,nie zadziałała jak kiedyś tz. ja ją do transporterka a ona sika..chyba wyrosła nam pannica z tego :roll:

Aksamitka nadal noszona codziennie jak udzielna księżna do wetki ,a mi nogi wchodzą w d...e :twisted: no i czasu tracę dużo więcej ..
Rozglądam się za rowerem ,rozglądam i juz mam kliknąć kiedy coś mi nakazuje nie rób babo tego..bo moze jest felerny ??tak to ja nigdy nic nie zdziałam :oops:

Maluchy rozrabiają na całego ,wczoraj zaczęły doić puste cycochy Dżagi .... :crying:

śpią już w łóżku.

a ja byłam dziś po wecie z Aksą na cmentarzu ,rozkrochmaliłam się tak okropnie że po pracy latałam z czerwonym nosem. :oops:

Buziaki i dobrej nocki.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto sie 02, 2011 6:02 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

a ja witam porannie już ze stanowiska pracy :) dzisiaj wyjątkowo wcześniej niż zwykle i milego dnia życzę :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Wto sie 02, 2011 9:43 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

Witam i ja.

Zaprowadziłam rano Nanka do żłobka, zmokłam po parosolką :twisted: i poszłam spać :oops:
No zła jestem bo dnia mi szkoda.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Wto sie 02, 2011 10:28 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

A ja siedzę w pracy i nic mi się nie chce, a musze robić pilnie sprawozdania za lipiec :oops:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto sie 02, 2011 22:13 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

ja juz z pracy ,za czym się położę znów zastanie mnie 1 w nocy ,a jeszcze za czym usnę ...potem co godzina sprawdzanie czy już czas ...wstanę przed 5 pól przytomna ,kawa ..i znów do pracy .
W dodatku moja koleżanka z którą pracuję złamała rękę ,do pracy będzie przychodziła ,tyle że wszystko prawie spadnie na mnie ,ale nie mogę jej powiedzieć nie ..bo z czego będzie żyła .

Aksamitka lepiej ,nawet dostałam na dwa dni zastrzyki i dopiero w piątek z nią idę.z Lusią również.
Maluszki też ok. roznoszą dom ..to trzy odnogi piekła :mrgreen:

Za to Kropcia znów posikuje z krwią :cry:

dobrej nocki kochani ,zajrzę sobie jeszcze na allegro ,może jakaś koza na kółkach na mnie czeka .
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 03, 2011 9:45 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

jak tu dzisiaj cichutko

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Śro sie 03, 2011 10:39 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

witam w przelocie i lecę do wetki .

Gorąca prośba jak by ktoś dorzucił mi grosik do badań morfologi Lusi ,były byśmy ogromnie wdzięczne. :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 03, 2011 11:09 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

...dorzucę się, ale proszę pamiętać też o Kropci ... :oops: :wink:
ic

IrenaIka

Od: Pon gru 15, 2008 13:07

Post » Śro sie 03, 2011 11:49 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

Witam Pani Dorotko. Ja też dorzucę. Przelew mały bo mały ale poszedł. Pozdrawiam Marta.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Śro sie 03, 2011 11:57 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

Witam wszystkich.
Jestem tu nowa, jakiś czas temu się zarejestrowałam, założyłam nawet wątek niestety nikt do mnie nie chciał zaglądać to sobie poszłam na dogo. Teraz chcę wrócić, sytuacja mnie do tego zmusiła.Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie i pomożecie mi sie tutaj odnaleźć. Niestety w sprawach internetowych nie jestem najlepsza.
Pani Dorotko proszę o numer konta na pw dorzucę jakiś mały grosik. Na razie mały bo muszę sie trochę odkocić.

Beata gajda

Od: Czw wrz 04, 2008 7:59

Post » Śro sie 03, 2011 12:05 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

Czy można jakoś zmienić nazwę użytkownika?. Nie wiem dlaczego założyłam się z imienia i nazwiska.

Beata gajda

Post » Śro sie 03, 2011 12:20 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

Witaj Beatko ,bardzo ci dziękuję :kotek:

odkocić i ja bym się chciała ,ale w tym okresie łatwiej się do kocić :wink:

kupiłam rower ,a teraz zęby w stół ..... :crying:
rower jest używany ,tyle że w Legionowie ,jak tam dojechać :?:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 03, 2011 12:41 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

IrenaIka pisze:...dorzucę się, ale proszę pamiętać też o Kropci ... :oops: :wink:

teraz Kropcia pamięta o mnie ..leje mi gdzie ma ochotę i nawet nie moge się na nią złościć :twisted: potem biegnie grubas do mnie i gada bezczelnie patrząc prosto w oczy .
Kupiłam jej 1 kg. RC HD i pod stawiam pod nos pilnując co by inne nie ze żarły ,wszystkim to smakuje :twisted:
i specjalnie dla ciebie Kropcia

tu widac jaka biedna szyja ,chociaż juz ładnie zagojona.
Obrazek

nie musze chyba pisac która to Kropcia 8)
Obrazek

Obrazek

bardzo wam dziekuję ,Lusia to bardzo drogocenny klejnocik :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 03, 2011 13:02 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

Lusieńka jest prześliczna.Trzymam mocno za nia kciuki.

Beata gajda

Post » Śro sie 03, 2011 13:09 Re: TO JUŻ DWA LATA JAK ODSZEDŁ.ŻABKA ODESZŁA :(mam dość :(

Jeden z moich tymczasowiczów jest identyczny jak Lusia no może tylko trochę szczuplejszy. Niestety nie potrafię wkleić zdjęcia.

Beata gajda

[poprzednia][następna]