Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 11, 2011 8:29 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, the magnificent seven!

Linie będziesz za to miała oszałamiającą :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt mar 11, 2011 8:30 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, the magnificent seven!

Pasibrzucha - Ty jesteś taka prawdziwa sister czy tylko wspólnota zapatrywań? :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt mar 11, 2011 8:32 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, the magnificent seven!

AYO pisze:Linie będziesz za to miała oszałamiającą :twisted:

Idealnie okrągła - od miesiąca tylko wcinam! Pasibrzucha to chyba nasza nowa, duchowa Siostra, trzeba będzie pokierować na Pakt :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt mar 11, 2011 8:40 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, the magnificent seven!

Alix, bo ty masz złe podejście do małolatów.
wiesz co to jest wojsko. ? to dobre stare wzorce. . zobacz. ja tylko powiem: "Shrekunio do raportu" i piesiunio sie słucha.
Może znasz kogoś kto ma styczność z wojskiem i Ci podpowie jak stare wojsko z " młodymi kotami" robi?

A co do linii: "Słuszną linię ma nasza siostra Alix..."

A co do zmęczenia: nie żryć przed snem i się wysypiać. i po kiego diabła się budzisz kole piątej rano. bierz przykład z tych co wstają o 8.15...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

i mów do mnie od dzisiaj: "Wuju Dobra Rada...."

i proszę bez smoków. :mrgreen: :mrgreen:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Pt mar 11, 2011 9:14 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, the magnificent seven!

Wolisz opowieść o wężu? :twisted:
Ostatnio nawet zobaczyłam, jak łapankę kotów wyobraża sobie zatwardziały żołnierz :twisted: . To powinno iść mniej więcej tak :mrgreen: : "na moooją komendę koty w dwuszeregu zbióóórka! w prawo zwrooot! do klatki biegiem marsz! :mrgreen:
Tylko jak ostatnio wydawałam moim kotom polecenia czystym i stanowczym głosem, to nawet uszami nie zastrzygły :twisted: . Jakiś błąd chyba robię ...

alix76

Post » Pt mar 11, 2011 10:00 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, the magnificent seven!

AYO pisze:Pasibrzucha - Ty jesteś taka prawdziwa sister czy tylko wspólnota zapatrywań? :wink:

No to zaczynam czytanie... od tyłu :P
Ja to w ogóle jestem tutaj nowa i zielona, i jak słusznie zauważyła alix trzeba mnie pokierować (z góry zaznaczam, że jestem bardzo podatna na wpływy :lol: )

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pt mar 11, 2011 10:09 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, the magnificent seven!

W taki razie zapraszamy do Paktu Carownic :twisted:
Banerek w podpisie.
Poczytaj sobie pierwsze posty wątku i zapraszamy :piwa:
Czarnego kota już masz :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt mar 11, 2011 10:11 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, the magnificent seven!

No to zapraszamy:
- do Paktu Czarownic - viewtopic.php?f=1&t=125205&start=0 wpłacając niewielka miesięczną składkę przyczyniasz się do pomocy kotom; doskonałe towarzystwo gratis :lol:
- do JOKOTa viewtopic.php?f=1&t=124321&start=0 - można pomagać wirtulanie albo osobiście viewtopic.php?f=1&t=124962&start=0 albo kibicując :wink: . Równie doborowe towarzystwo!

alix76

Post » Pt mar 11, 2011 10:34 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, the magnificent seven!

Bardzo chętnie, to i ja się dołączam (co zaraz oficjalnie ogłoszę we właściwym miejscu), jedno mnie tylko trapi... Jak (i kiedy) ja nadrobię te 22 zaległe wątki? :ryk:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pt mar 11, 2011 10:35 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, the magnificent seven!

Nawet nie próbuj :twisted: - jak nadążysz za bieżącym, to będziesz dobra :mrgreen:

alix76

Post » Pt mar 11, 2011 10:38 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, the magnificent seven!

A jakie SABATY urządzamy :1luvu:

Jak chcesz - i alix pozwoli - to Ci znajde linka do zeszłorocznego :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt mar 11, 2011 10:41 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, the magnificent seven!

A proszę :lol:

alix76

Post » Pt mar 11, 2011 10:48 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, the magnificent seven!

nagraj musztrę. puszczaj na głośnomówiącym. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Wiesz jak się dowiedziałem jak wołano do Shrekusia przed schronem?

Było to tak:

był wieczór. Śliczny wieczór.. Żadna kobieta nie zawracała mi gitary, było ślicznie i sympatycznie. A ja jak co dzień siedziałem w moim ulubionym foteliku. Siedziałem w powyciąganym zaplamionym podkuszulku , meskim bokserkowatym spranym gaciu i w dziurawych skarpetkach . piłem pifsko. paliłem szlugi... pety wypadały już z kolejnej zapełnionej popielniczki na stoliku zaprószonym niedojedzonym trzy dni wcześniej popcornem. gdzieniegdzie walały sie chipsy i paluszki.... Na ziemi leżały butelki po wódce z ostatniego tygodnia i puszki po piwie zbierane tylko po to aby je oddać na skupie... .W ręku trzymałem atrybut męskości. i wcale nie był to ... tylko pilot drogie Panie.
Telewizorni sączył się miły głos Rysia z Klanu.
A ja , jak od wielu lat, patrzyłem i marzyłem by być takim hardcorowcem jak Rysio. Czekałem aż Rysiek pójdzie do Burdel-Agentury i rozstrzela niedobrego Alfonsiera.

A Shrekuś Leżał sobie bidak już w domku u mnie w swoim pokoiku i drzemał jak to benki maja w zwyczaju...

Aż tu nagle z nienacka a może nawet z nacka Rysio w napadzie szału rzucił : "ty sukinsynu".
A może to do Rysia ktoś rzucił ? Sam nie wiem. Rysiowi się na pewno należało już od wielu odcinków.

ale wracając i nieodbiegając:

Shrekuś nagle gdy usłyszał owe SUKINSYNU. obudził się i jednym potężnym susem znalazł się przy telewizorni. Zaczął niuchać , warczeć i szczekać..

Już wiedziałem:
na chrzcie dali mu " Sukinsyn"
.................................................................................................

Magda. nagraj pare komend. zobaczysz to działa.
Ostatnio edytowano Pt mar 11, 2011 11:14 przez salvadoredali67, łącznie edytowano 1 raz

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Pt mar 11, 2011 10:51 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, the magnificent seven!

Nie zwracaj uwagi pasibrzucho - pewnie znowu się czegos nawąchał :mrgreen:

Tu obiecany link viewtopic.php?f=1&t=107396&start=855
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt mar 11, 2011 10:52 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, the magnificent seven!

Bernardyna :twisted: ... ale w sumie opowieść smutna, niestety ...
Wątek podesłany przez niezawodną AYO na pewno poprawi humor!

alix76

[poprzednia][następna]