Tofik znalazł swoich ludzi, Ola też, teraz chyba pora na ich współtowarzyszy z Długiej- Snake'a albo Loę. Moderator: Estraven
Tofik znalazł swoich ludzi, Ola też, teraz chyba pora na ich współtowarzyszy z Długiej- Snake'a albo Loę. Ja tu tylko z doskoku, jak zwykle. Czy dobrze widzę? Ola, czyli Olga, tak? Ma dom?luelka pisze:Ola jest już u siebie. Płakała strasznie w samochodzie, ale dostałam już telefon, że zjadła od razu kolację i biega od człowieka do człowieka, głośno mrucząc.
Jak widać bycie w centrum uwagi i odbieranie hołdów dobrze jej idzie.
![]()
![]()
![]()
![]()
Świetnieryśka pisze:Taaak!Trafiła do wspaniałej rodziny.
dziękuję bardzo wszystkim którzy kupili te rzeczy
może jeżeli potrzebujecie pieniędzy na leczenie kociaków to może na to weźmiecie zamiast sterylizacji 

Właściwy kot na właściwym miejsculuelka pisze:Więc świeże wieści: Olga nie nazywa się już Olgą, teraz to... Dagmara. Aklimatyzacja przebiegła błyskawicznie i ogólnie rzecz biorąc kici bardzo odpowiada brak kotów i dużo, dużo uwagi, a do tego cztery pary kolan do rozkładania się
.

foczka.skoczka pisze:Pomyślimy nad imieniem, na razie musimy trochę dziewczynę spacyfikować, bo zadymiara z niej straszna. Oberwał Jarek, oberwałam ja, Snake cały czas jest terroryzowany.
foczka.skoczka pisze: Dzisiaj pogłaskałam ją, a ona wbiła mi zęby w rękę i zaczęła szarpać, jakby kawałek mięsa chciała wyrwać.
Lubi sobie z nami pogadać, towarzyszy nam we wszystkim co robimy, od sprzątania do korzystania z komputera (w trakcie pisana tego posta kilka razy musiałam ją zdjąć z klawiatury
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, marekdradom, masseur, włóczka i 62 gości