Nie wiem jak oduczyć kici nie-sikania.
Poszukałabym przyczyn. Rozumiem, że posterylkowa ? Może coś, ktos nowy do domu zawitał ? Czy wraca wciąz w to samo miejsce ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ulla pisze:Ja na tę okoliczność życzę sobie jednego: ŻEBY TA MOJA ŚLICZNA MAŁA ZOŁZA PRZESTAŁA LAĆ!
MaryLux pisze:Ulla pisze:Ja na tę okoliczność życzę sobie jednego: ŻEBY TA MOJA ŚLICZNA MAŁA ZOŁZA PRZESTAŁA LAĆ!
Tfu tfu tfu, wypluj to! Niech leje, bezmocz niezdrowy
Yoko pisze:Dzień dobry Cioteńki![]()
Gosiu nie mam odwagi napisac znaczenia oszkliwy, ale jak wpiszesz w wyszukiwarke to się dowiesz![]()
Ulla pisze:Gagunia to szylkretka o bardzo mocnym charakterku i strasznie zazdrosna o mnie. Zawsze musi być pierwsza, a leje przeważnie tam, gdzie czuje mój zapach - kanapa, śpiwór, łózko, ubrania w łazience, a nawet chciała mi się zlać do torebki.
MaryLux pisze:Tfu tfu tfu, wypluj to! Niech leje, bezmocz niezdrowy
psiama pisze:...Spróbuj ją troszkę potraktować na pierwszym miejscu, pierwsza ją wylewnie witać, czasem od niechcenia wygłaskać, pierwszej podawac żarcie...
psiama pisze:...A kiedy nie widzi (o ile to możliwe) równie ciepło pokazuywac miłośc pozostałym (zeby nie wpadły w deprechę, że sa gorsze). Wazne by właczyć w to domowników (o ile są). I dzielić się miłością do kotów.
psiama pisze:Ulla, póki co, woda z octem naprawdę działa (Iza mi kiedys poradziła, a miałam już wtedy wypóbowane urine off, vitopar, beaphar dezodo, inne)![]()
Ulla pisze:psiama pisze:...Spróbuj ją troszkę potraktować na pierwszym miejscu, pierwsza ją wylewnie witać, czasem od niechcenia wygłaskać, pierwszej podawac żarcie...
Dzięki wielkie Psiama za rady!![]()
.
Gohag pisze:Ulla pisze:psiama pisze:...Spróbuj ją troszkę potraktować na pierwszym miejscu, pierwsza ją wylewnie witać, czasem od niechcenia wygłaskać, pierwszej podawac żarcie...
Dzięki wielkie Psiama za rady!![]()
.
O ja Cię![]()
![]()
a ja myślałam, że to rada dla Erin w stosunku do kierowniczki i wbiło mnie w fotel.
Ale może w tym szaleństwie jest metoda...
Erin pisze:Jak ja mam rozmawiać z dyrektorką, żeby nie chciała się cały czas zasłaniać kierowniczką? Może coś Wam przyjdzie do głowy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 269 gości