» Czw gru 30, 2010 22:12
Re: DT Matahari- Nowe maluchy
Melman pojechał dziś do swojego domku... i to jest jedyna dobra wiadomość...
Precel ma najprawdopodobniej to samo co miała Pysia... czyli generalnie nie wiadomo... test na panleuko ujemny, ale... sami wiecie... chłopak ma biegunkę masakratycznie "pachnącą"... podejrzenia są w kierunku poszczepiennej panleuko, albo rotawirusa, albo calici - chyba dobrze napisałam... dziś maluch spędził pół dnia w lecznicy, jutro czeka go to samo - dostaje antybiotyk w kroplówce pod nadzorem weta, który leci 1,5 godziny... nie wymiotuje, ma humor i ochotę na zabawę... no i jest potwornie głodny, a ma zakaz jedzenia... nie wiem co wymyślą na sobotę, bo lecznica zamknięta...
Lara poszła na tymczas do Oli - zalecenie weta...
stan naszych finansów jest opłakany... na Vivie dług, u weta dług, sporo mojej kasy też wyłożyłam... nie wiem co będzie - na razie wet się nie upomina, ale w końcu zapyta, a jeszcze nie wiem jak policzą Precla... puszki zamówione w połowie grudnia jeszcze nie doszły, suchej karmy mamy na jakiś tydzień... co będzie potem - nie wiem... muszę w końcu zacząć regulować zadłużenie, które mi narosło we wspólnocie... jeżeli ktoś mógłby nas wspomóc trochę będziemy wdzięczni...
razem z sierściuchami życzę wszystkim w Nowym Roku samych dobrych rzeczy w nowym roku: spokoju, tolerancji, cierpliwości, radości...