Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 101

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 07, 2010 11:51 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

Aniu, jakie dobre wieści o Kici :1luvu: Przeogromnie się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na pewno czas waszego urlopu dobrze zniesie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Jeśli jest stabilna, to musi być dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo gorąco ściskam wszystkie pisiokotki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro kwi 07, 2010 12:31 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

Cieszę się, że Kicia ma się dobrze.

A urlopu Wam zazdroszczę ;)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Śro kwi 07, 2010 12:53 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

cieszę się, że u Was wszystko tak ładnie. Żałuję, że nie mogę pomóc podczas urlopu, chociaż mnie Twoje panny nie obdarzyły zaufaniem tak jak pani Uli chlip chlip :roll:.
Ale o sakwie pamiętam
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Śro kwi 07, 2010 13:19 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

Gosiu, nie przejmuj się, panny dopiero tym razem okazały cioci Uli trochę zaufania, wcześniej też czaiły się po kątach na jej widok :wink:.

Urlopu już nie mogę się doczekać - nie licząc ubiegłorocznego wyjazdu do Austrii to na prawdziwych wakacjach nie byłam od kilkunastu lat. Morze widziałam ostatnio w 1992 r. 8O.
Stwierdziłam, że tak dalej być nie może :wink:
.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro kwi 07, 2010 13:24 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

pisiokot pisze:Urlopu już nie mogę się doczekać - nie licząc ubiegłorocznego wyjazdu do Austrii to na prawdziwych wakacjach nie byłam od kilkunastu lat. Morze widziałam ostatnio w 1992 r. 8O.
Stwierdziłam, że tak dalej być nie może :wink:
.

Słuszne wnioski :)
Czyli wieeelka woda przed Wami?
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Śro kwi 07, 2010 13:27 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

Cieszę się, że u Kici wszystko dobrze i mam nadzieję, że wyniki też Wam wyjdą śliczne :ok:
I zazdroszczę Wam wyjazdu, też bym chciała się oderwać i wyrwać daleko stąd. Choć pewnie znając siebie zrezygnowałabym z wyjazdu, bo umarłabym ze strachu o Patkę. My mamy pomoc dochodzącą jak nas nie ma, ale też tylko na zasadzie kuwety-karmienie. Maćka rodzice mogliby nie zauważyć, że Patka gorzej się czuje czy jest odwodniona. A ja mam na punkcie Patki bzika :D

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Śro kwi 07, 2010 13:29 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

Super że sytuacja ze zdrówkiem się stabilizuje, oby tak dalej :ok:

A urlopu też zazdraszczam :oops: my jeszcze trochę musimy poczekać a dodatkowo jak na razie nie mamy pomysłu :roll:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro kwi 07, 2010 14:26 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

mokkunia pisze:I zazdroszczę Wam wyjazdu, też bym chciała się oderwać i wyrwać daleko stąd. Choć pewnie znając siebie zrezygnowałabym z wyjazdu, bo umarłabym ze strachu o Patkę. My mamy pomoc dochodzącą jak nas nie ma, ale też tylko na zasadzie kuwety-karmienie. Maćka rodzice mogliby nie zauważyć, że Patka gorzej się czuje czy jest odwodniona. A ja mam na punkcie Patki bzika :D

Aniu, mnie też stresuje ten wyjazd (i każdy zresztą, nawet najkrótszy) ze względu na kociaste, na Kicię zwłaszcza. Ale widzę, że dobrze sobie radzi, jest taka wyluzowana ostatnio, w dobrym nastroju, ładnie je. Ula wie, że jakby się działo coś niepokojącego to ma jechać do dr Ewy (u której zresztą leczy od lat swoje zwierzęta) na sygnale. Więc mam nadzieję, że Kitka wytrzyma te 12 dni bez nas. I pozostałe kociaste też.
A ja muszę wyjechać, odpocząć, oderwać się, mieć te kilkanaście dni w roku tylko dla nas. Może też trochę próbuję nadrobić stracony czas - kiedyś mi się wydawało, że zawsze zdążę czy zdążymy zrobić to czy tamto. Że za rok, albo "kiedyś", że zawsze jest czas. Teraz wiem, że czasu jest bardzo mało i umyka baaardzo szybko. W moim wieku to już jest (często boleśnie) oczywiste. Dlatego rok temu uznałam, że nie mamy już żadnych wakacji do stracenia i tej opcji się trzymam :D.
Obrazek

pisiokot

Post » Śro kwi 07, 2010 19:58 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

Zazdroszczę urlopu, :oops: a najbardziej zazdroszczę Uli :oops: A dużymi: życzę udanego wyjazdu i spokojnych głów. A gdy wrócicie, to musisz Aniu osobiście poznać Wilkołaczka, bo wtedy to już chyba będzie w Łodzi.
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Śro kwi 07, 2010 21:44 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

wania71 pisze: A gdy wrócicie, to musisz Aniu osobiście poznać Wilkołaczka, bo wtedy to już chyba będzie w Łodzi.

No koniecznie, już się nie mogę doczekać. Mam zamiar bezpardonowo wprosić się do Wilczka, żeby obejrzeć Sziwę na żywo :D.
Obrazek

pisiokot

Post » Śro kwi 07, 2010 21:49 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

Potrzymam kciuki :ok: a Wy kochani, odpocznijcie sobie, należy się Wam :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto maja 04, 2010 20:23 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

A co tu taka cisza? Jak się miewa Kicia? :)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Śro maja 05, 2010 6:51 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

...i cała reszta gromadki :)

pisiokotku - przy tulu ogonkach wątek powinien aż huczeć od postów :evil: - czekamy na relacje wiosenne, foty na kocim tarasie słonecznym i w ogóle COKOLWIEK ;)!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Nie maja 16, 2010 9:58 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

mokkunia pisze:A co tu taka cisza? Jak się miewa Kicia? :)

rybcie pisze:...i cała reszta gromadki :)

pisiokotku - przy tulu ogonkach wątek powinien aż huczeć od postów :evil: - czekamy na relacje wiosenne, foty na kocim tarasie słonecznym i w ogóle COKOLWIEK ;)!

:?: :?: :?: :?: :?: :twisted:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie maja 16, 2010 11:33 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.73

Eeee, tego ... :oops:
no jakoś leci :D

W piątek byliśmy z Kicią u dr Ewy, żeby pobrać laleczce krew na badania. Ostatnie robiliśmy trzy miesiące temu, chcemy wiedzieć czy wszystko w porządku.
Kitka ładnie je, dostaje regularnie kroplówki, mam nadzieję, że jest dobrze.
Zabraliśmy też do Ewy Kacperka z powodu powalającego zapachu z paszczy. Okazało się, że Kacper to "kolejny kandydat do plazmocytarnego zapalenia dziąseł" :(. Mam nadzieję, że uda się jednak coś z tym zrobić. Młody dostał trzy kłujki i mamy go pokazać jutro. Dzisiaj, gdy rano Kacper przyszedł do łózka dać mi buzi nie poczułam niemiłego zapachu z jego paszczęki :ok: Pewnie leki, które dostał podziałały, naradzimy się jutro z Ewą, co i jak.

Reszta bandy ma się dobrze, są kochanymi, przytulastymi stworkami :1luvu:.
Wczoraj trafiły im się extra ofiary w osobach Asi Jerzykówki i Kasi Petki, które zostały czym prędzej wykorzystane do miziania, przytulania i zachwycania się :wink:.
Obrazek

pisiokot

[poprzednia][następna]