Shot with DSC-P100 at 2007-08-04
A to 2,5 mies. koteczka i Zołzunia:

Shot with [URL=http://profile.imageshack.us/camerabuy.php?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwona_35 pisze:W schronie zmiany, kierowniczka mi pokazał nowy program do ewidencji zwierząt...
maciaszek pisze:iwona_35 pisze:W schronie zmiany, kierowniczka mi pokazał nowy program do ewidencji zwierząt...
Witam wszystkich kocich maniaków
Przybyłam tu do Was z dogomanii.
Przede wszystkim chcę Wam powiedzieć, że odwalacie kawał dobrej roboty!!!
A teraz słów kilka o programie do ewidencji zwierząt. Program został zainstalowany po wizycie w schronie wiceprezydenta Lutego. Nie miałam okazji go jeszcze obejrzeć, ale z tego co mówił właściciel schroniska wynika, że ma on sporo fajnych możliwości (program oczywiście, nie wiceprezydent). Wprowadzone zostaną do niego i psy i koty. Jest tylko jeden minus: kierownictwo chce wprowadzać tylko nowe, dochodzące zwierzaki. A tych, które już są nie... Mam nadzieję, że uda się ich przekonać do wprowadzenia i tych bid, które już tkwią w schronie. Przecież to dla nich szansa na znalezienie domu!!!
Program ma też współpracować ze stroną internetową, która ma powstać w niedalekiej przyszłości (jak będę coś więcej wiedziała napiszę).
Bardzo się cieszę, że rudo-biały kociak został zabrany ze schronu. Wpadł mi w oko. Bardzo domagał się głaskania. Miałam nawet przez moment koncepcję, żeby go zabrać, ale dobrze, że tego nie zrobiłam, bo mój pies by go zeżarłNiestety u mnie koty odpadają.
Szczeniaczek, którego zdjęcie tu było i który tak okropnie płakał znalazł dom.
Lidka pisze:Gdzie jest ktos porzadny w okolicy Bogucic, kto na dodatek skory nie zedrze? Mozna isc na Ordona? A jesli tak to do kogo?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 84 gości