7 mordek potrzebujeDS.Serek i Samanta w domu:)Warszawa

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie wrz 15, 2013 16:05 Re: Re:DT,maluszki z piwnicy chorują,musze łapać na cito!!!!

Ile mają? Unidox jest najmniej wyczuwalny w karmie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Nie wrz 15, 2013 16:16 Re: Re:DT,maluszki z piwnicy chorują,musze łapać na cito!!!!

mam unidox właśnie. Myślę, że nie ważą więcej jak po pół kilo. I tak myślę, że się nie obejdzie beż łapania na wariata by ratować ale na razie spróbuję z lekiem. jeszcze jestem przed spacerem do piwnicy. Może się okazać, że nie mam wyboru bo to szybko przy takich maluchach. dam znać.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Nie wrz 15, 2013 16:17 Re: Re:DT,maluszki z piwnicy chorują,musze łapać na cito!!!!

wiem
:ok: potrzymam profilaktycznie
Obrazek

ASK@

Post » Nie wrz 15, 2013 22:48 Re: Re:DT,maluszki z piwnicy chorują,musze łapać na cito!!!!

tutaj w Warszawie poszukuja dwupaku:
viewtopic.php?f=13&t=156668
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon wrz 16, 2013 1:24 Re: Re:DT,maluszki z piwnicy chorują,musze łapać na cito!!!!

Dużo, dużo kciuków jest potrzebnych , zwłaszcza Asi... :roll: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :kotek:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon wrz 16, 2013 10:40 Re: Re:DT,maluszki z piwnicy chorują,musze łapać na cito!!!!

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon wrz 16, 2013 11:06 Re: Re:DT,maluszki z piwnicy chorują, dwa już u mnie

trochę zjadly indyka, ale dopiero rano, w nocy nic jedzenia nie ruszyły. Siedzą upakowane w szufladzie w łazience. zaraz biorę się za oswajanie na cito bo musze podac leki.

asia2

Post » Pon wrz 16, 2013 11:22 Re: Re:DT,maluszki z piwnicy chorują,dwa juz u mnie str 77

Biedule przerażone są bardzo... nowa sytuacja i bez mamy, no ale wiadomo, że nie było wyjścia, a wręcz człowiek drży o pozostałą dwójkę.

Marzenia11

Post » Pon wrz 16, 2013 11:31 Re: Re:DT,maluszki z piwnicy chorują,dwa juz u mnie str 77

Jakie zastrachane :(
Będzie ok. Musi.
Obrazek

ASK@

Post » Pon wrz 16, 2013 13:05 Re: Re:DT,maluszki z piwnicy chorują,dwa juz u mnie str 77

ASK@ pisze:Jakie zastrachane :(
Będzie ok. Musi.

w takim domu zwariowanej cioci na pewno :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto wrz 17, 2013 16:57 Re: Re:DT,maluszki z piwnicy chorują,dwa juz u mnie str 77

ten bąbel co na zdjęciu warczy na mnie, prycha ale jest już niegroźny. Drugi calutki czarny jest spokojniejszy i tylko czasami jakby do towarzystwa otworzy pynio i cos tam prychnie. Jemu oczko prae łzawi. Jeszczenie wiem jakie płcie. Jakoś nie chcialo mi się zaglądać pod ogony. Tak fajnie mysleć, że to np dziewczynki:))
Sa malutkie wiec bez problemu choć z hałasem daja się wziąc na kolana, wyglaskać, jeszcze nie mruczą. Nie chowają się juz po kątach. Usadowiły się na fotelu , na kocyku i można nawet tak z marszu wejść do lazienki i je poglaskać. Jest dobrze,aby nie chorowały.
Idziemy z Marzenia11 na łowy do piwnicy . Sa jeszcze przeciez nieboraki do odłowienia. A mamę mam nadzieję złapiemy pod koniec tygodnia.

asia2

Post » Wto wrz 17, 2013 17:42 Re: Re:DT,maluszki z piwnicy chorują,dwa juz u mnie str 77

a ja sobie potrzymam za madlenkę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: i zaraz się zbieram.

Marzenia11

Post » Wto wrz 17, 2013 22:56 Re: Re:DT,maluszki z piwnicy chorują,dwa juz u mnie str 77

no i git :wink: :piwa: :piwa: :piwa: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro wrz 18, 2013 12:01 Re: Re:DT,maluszki bezpieczne, juz u mnie str 77

wczoraj wieczorem poszlyśmy z marzena na łowy aby zlapać brakujące piwniczne malce. Oczywiście , jak można było się spodziewać mama dala rozkaz aby nosa nie wyściubialy z piwnicznego boksu. Na nic podsuwanie pod noski pachnącego żarełka. Siedzą i się boją. Trzeba było sforsować drzwiczki do boksu a my jako wytrawne łapaczki miałyśmy nawet klucz :D . Trochę było przestawiania zawartości komórki, odsuwania, przesuwania aby po kilkunastu minutach siedzialy już w transporterach wyciągnięte z kryjówki . Udało się i są bezpieczne. dzieki Marzena :1luvu: ogromniaste dzięki

asia2

Post » Śro wrz 18, 2013 20:42 Re: Re:DT,maluszki z piwnicy chorują,musze łapać na cito!!!!

Marzenia11 pisze:ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

i tak sobie marzyłam , że wszystkie to kocie dziewczynki i co się okazalo?....
że tylko to maleństwo ze zdjęcia to dziewuszka.Czarne bąble to chłopaki. Po co zaglądałam pod te ogony? :roll: :D

asia2

[poprzednia][następna]