Moderator: Estraven
Zlloty pisze:Podjadę dzisiaj do Kotolandii pomóc Kocurii i przy okazji pobawię się nieco z kotami.
queen_ink pisze:Zlloty pisze:Podjadę dzisiaj do Kotolandii pomóc Kocurii i przy okazji pobawię się nieco z kotami.
Zabierzcie proszę Gilowi jedzenie po kolacji, bo on jutro jedzie na badania i zostawcie kartkę, żeby rano nikt go też nie karmił. Wysłałam Kocurii pw, ale piszę też tu, gdyby nie doszło albo nie zdążyła odczytać.
Annazoo pisze:Tweety pisze:Annazoo i Pasibrzucha, Wasze chrześniaki będą mieć wizytę we czwartek.
Super, że tak szybko ukazują się ogłoszenia, bo o dyniowatych pojawiły się wczoraj i dzisiaj i już dzwoniły 3 chętne osoby. Ogłaszarki, tak trzymać![]()
Nadciągają problemy, bo zadzwonił dzisiaj dyrektor z muzeum i malce trzeba odebrać w przyszłym tygodniu, do tego dojdą 2 mamusie (ale przynajmniej muzeum mamy wyczyszczone). Robert pojedzie je jeszcze odrobaczyć i zrobić fotki aby od razu zaszczepić przy odbiorze ale to kolejna grupa kotów, którą obiecaliśmy przejąć i trzeba słowa dotrzymać.
Proszę też o ponowne ogłaszanie psa Alana, to ten krótkowłosy, wrócił do hotelu, nie nadaje się do dzieci, warczy na nie
![]()
Dopytuję o Słomkę, tę, którą Lutra schwyta w piątek na Komandosów (dziękuję!).
Proludzka kicia podobna do Dorci. Po sterylce będzie w hoteliku. Potem wezmę ją na tymczasPublicznie proszę o pilnowanie mnie i nie pozwalanie mi na adopcję
![]()
Pytanie: jak długo powinna być na kwarantannie, by stała się bezpieczna dla moich rezydentów? Czy liczyć hotelik jako kwarantannę czy też mogłaby pobyć kilka dni na kociarni pod okiem doświadczeńszych ode mnie?
Prosiłabym tez o kontakt obecny DT moich chrześniaków, Rodzynka i Figi, które - jak słyszę - muszą niebawem tymczas zmienić.
miszelina pisze:Annazoo pisze:Tweety pisze:Annazoo i Pasibrzucha, Wasze chrześniaki będą mieć wizytę we czwartek.
Super, że tak szybko ukazują się ogłoszenia, bo o dyniowatych pojawiły się wczoraj i dzisiaj i już dzwoniły 3 chętne osoby. Ogłaszarki, tak trzymać![]()
Nadciągają problemy, bo zadzwonił dzisiaj dyrektor z muzeum i malce trzeba odebrać w przyszłym tygodniu, do tego dojdą 2 mamusie (ale przynajmniej muzeum mamy wyczyszczone). Robert pojedzie je jeszcze odrobaczyć i zrobić fotki aby od razu zaszczepić przy odbiorze ale to kolejna grupa kotów, którą obiecaliśmy przejąć i trzeba słowa dotrzymać.
Proszę też o ponowne ogłaszanie psa Alana, to ten krótkowłosy, wrócił do hotelu, nie nadaje się do dzieci, warczy na nie
![]()
Dopytuję o Słomkę, tę, którą Lutra schwyta w piątek na Komandosów (dziękuję!).
Proludzka kicia podobna do Dorci. Po sterylce będzie w hoteliku. Potem wezmę ją na tymczasPublicznie proszę o pilnowanie mnie i nie pozwalanie mi na adopcję
![]()
Pytanie: jak długo powinna być na kwarantannie, by stała się bezpieczna dla moich rezydentów? Czy liczyć hotelik jako kwarantannę czy też mogłaby pobyć kilka dni na kociarni pod okiem doświadczeńszych ode mnie?
Prosiłabym tez o kontakt obecny DT moich chrześniaków, Rodzynka i Figi, które - jak słyszę - muszą niebawem tymczas zmienić.
Kwarantanna liczy sie w hoteliku, trwa 14 dni, jeśli nie ma objawów chorobowych, to po upływie dwøch tygodni zaszczepić, odczekać jeszcze tydzień i mozna dołaczyć do kotów.
Obawiam sie, ze jak przyjada muzealne, to w kociarni nie bedzie wolnego miejsca, znaczy wolnej klatki, no chyba, ze Tolek sobie pójdzie.
miszelina pisze:
EDIT:
Zlloty, zwróćcie uwage na Ryjka (to ten nowy wielkokot), on był wczoraj bardzo wycofany.
Zlloty pisze:miszelina pisze:
EDIT:
Zlloty, zwróćcie uwage na Ryjka (to ten nowy wielkokot), on był wczoraj bardzo wycofany.
Ok, pobawię się trochę z nimi. Może zdążę kupić jakąś zabawkę po drodze.
lutra pisze:tę kotkę zabrał już marek.

Tweety pisze:zgłosiła się dziewczyna, z polecenia, chcąca pomóc w ogłoszeniach. Ktoś potrzebuje wsparcia na którymś sensownym portalu albo ma jakiś, który mu ciąży a jest mocno odwiedzany?
Tweety pisze:Super, że tak szybko ukazują się ogłoszenia, bo o dyniowatych pojawiły się wczoraj i dzisiaj i już dzwoniły 3 chętne osoby. Ogłaszarki, tak trzymać![]()
j3nny pisze:chciałabym poogłaszać moich chrześniaków : Indię, Szymusia i Doriana. Zdjęcia Indii i Doriana znalazłam, Szymusia nie widzę, a potrzebne mi jeszcze chociaż namiary telefonicznedałoby się? tak przy okazji...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Blue i 13 gości