ASK@ pisze:I nikt jej nie chce? Miziak pewnie i urokliwiec.Ma ogłoszenia?
sama bidula czeka... pewnie, że miziak i urokliwiec...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:I nikt jej nie chce? Miziak pewnie i urokliwiec.Ma ogłoszenia?
kinia098 pisze:dagmara-olga pisze:a ta nowa kicia? Gdzie ona pomieszkuje?
Podpisze się.
A te działkowe maluszki ?
dagmara-olga pisze:o rany, sama została... a w pierwszym poście sporo kotów, one sa w DT?
Jaka jest Tina dla innych kotów? Jak z testami?
dagmara-olga pisze:o rany, sama została... a w pierwszym poście sporo kotów, one sa w DT?
Hanulka pisze:dagmara-olga pisze:o rany, sama została... a w pierwszym poście sporo kotów, one sa w DT?
tak samaaa...![]()
koty albo w piwnicach albo na dt albo na działkach; wszystkie zaopiekowane przez KANi czekają na kochające ds... Tinka chocby na dt.. jest kochana, łasi sie i czeka na andzelikę, smutno jej bardzo..
nie ma problemu z innymi kotami... to kochana, przytulaśna, łagodna koteczka..
wszystkie testy ujemne....![]()
nie pozwolmy Tineczce być samej .... POMÓŻCIE!!!!![]()
Hanulka pisze:ASK@ja naprawdę sie o nia boję... kotka nie rozumie, dlaczego jest sama, andzelika nie może z nią siedzieć cały dzień... no i te noce... ciemno i samotnie.. okropne
![]()
POMOCY!!!!!!
Hanulka pisze:WSZYSTKIE OGLOSZENIA wposcie ogloszeniowym na pierwszej... chyba nie ma indywidualnego fb...![]()
rozumiem, ja tez nie mam jak
dagmara-olga pisze:Hanulko, jak jej zdrowie i jak testy?
Hanulka pisze:[CIACH]
[CIACH]
dagmara-olga pisze:Hanulko, jak jej zdrowie i jak testy?
Hanulka pisze:Tinka chocby na dt.. jest kochana, łasi sie i czeka na andzelikę, smutno jej bardzo..nie ma problemu z innymi kotami... to kochana, przytulaśna, łagodna koteczka..
nie pozwolmy Tineczce być samej .... POMÓŻCIE!!!!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 775 gości