Hej ciotencje !!!
Izu, jak tam Twoje ogonki ? Kiedy (czy w ogóle) planujesz socjalizowac je z mp6 ?

Kwarantanna - bardzo dobra rzecz. Różnie bywa .... wiadomo. Poza tym 6 duzych stworów samych w domu przez większośc dnia z dwoma maleńtaskami, mogłabys chałupki nie poznać

.
Krkv, tiaaaaaa ...... choc na jedno ja narzekać nie mogę - na expresowe dostarczanie. Z moich kilkunastu zamówień z jednym wyjątkiem, wszystkie dostarczane były ok 2-3 dni po zamówieniu. 1 raz zdarzyło się pora letnią i urlopową, że po 3 dniach zadzwoniłam, bo zamówienie wisiało jako przyjete. Bardzo mnie przepraszano i na drugi dzień paczka przyszła. Bardziej mnie u nich wkurzyło to, że z kilku moich zamówień zostały zmniejszone pozycje ze względu na brak w magazynie. Tak być nie powinno. Iza - masz rację, brak interaktywnego sprawdzania czy dana ilośc produktów jest zabezpieczona. No i jeszcze to, że Krkv nie jest juz najtańszy jak się reklamuja .... . Ale mimo wszystko nadal mam jakąś taką sympatię do tego sklepu. Podoba mi się, że co miesiąc niemałą kwotą dotują wygranego kandydata. Mało który sklep tak robi. A kwota idzie w tysiącach, więc jest to znaczna gratyfikacja

. Z innych sklepów cenię sobie ostatnio zoo+. Maja dużą ofertę dobrych (np. BIO) produktów jako jedyni w Polsce z zagranicy, ale nie mają wielu w Polsce dostępnych karm. czyli coś na plus i coś na minus. W sumie nie znam obecnie sklepu który powaliłby mnie na kolana

. U nas miejscowe zoologi to koszmarna marża

. Promocje w tych sklepach rzadko doganiają internetowe ...
I oczywiście najlepszego imieninowego dla Ulątek
Myslałam, że język polski znam. A gdzie tam. A teraz wiem co oznacza słowo oszkliwy. No .... nie jest to miłe okreslenie ...
Mary, kudły odrosna, a cięcie zawsze dla nich lepsze niz bez

.