Koty u B.Wahl.cz.II.DT dla 4 kotek!!na juz!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 04, 2009 22:12

dubel
Ostatnio edytowano Sob kwi 04, 2009 22:15 przez Kaprys2004, łącznie edytowano 1 raz

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Sob kwi 04, 2009 22:13

Agneska pisze:
Anna_33 pisze:Dziewczyny odwalily kawal poteznej roboty.
Wyszorowaly sciany, sufit, podlogi domestosem glownie.
Pomalowaly kaloryfery i okna.

Aniu, ja muszę koniecznie sprostować. Zaimponował nam Janowy TZ, który nie tylko okazał się niezastąpiony przy "męskich" pracach, ale malował, szorował, czyścił - facet, co się żadnej roboty nie boi. :ok:

Bardzo się cieszę, że mogłam Was poznać. Gdyby nie takie towarzystwo, to warunki tam na miejscu byłyby nie do wytrzymania.
Ja też rozbierałam się jeszcze przed wejściem do domu. Już wiem po co mi "wiatrołap" w domu. :lol:

O to to! Janowy TŻ absolutnym zjawiskiem! Wytrzymał z tyloma "babami", napracował się i jeszcze miał siłę i ochotę na dobry humor :).
Obrazek Obrazek

MalgosiaD

Od: Pt sty 11, 2008 18:08

Post » Sob kwi 04, 2009 22:13

iwcia pisze:Uprzejmie donosze :wink:
Mru Boguszek [nr 3] w nowym domu, formowym, będzie miał swój wątek na kotach :D

Ale super! Boguszek Mru! :D
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Sob kwi 04, 2009 22:19

CoolCaty pisze:I teraz hit sezonu - szczeniak, którego przywiozłam do Łodzi jest już w swoim domu! Zaraz po wejściu do domu zadzwoniła Pani z ogłoszenia o Jańci, którego jeszcze nie zdążyłam usunąć. Szukała dla siebie psinki, która nie będzie duża i będzie po przejściach. Po godzinie stawili się u mnie całą rodziną, porozmawialiśmy, wypytałam ich dokładnie i mała Lusia pojechała z nimi do domu. Będzie mieszkała w mieszkaniu, w bloku obok parku i będzie pieskiem do kochania i rozpieszczania. Pani będzie z małą do mnie przyjeżdżać na kolejne szczepienia i odrobaczania oraz sterylizację. Ta psina urodziła się chyba pod najszczęśliwszą z możliwych gwiazd. Nie dość, że wyrzuconą na ulicy przygarnęli gospodarze i zawiadomili schronisko i stało się to w dniu, w którym tam byliśmy i nie musiała nawet przekroczyć bramy schroniska, to jeszcze ogłoszenie Jańciowe dało jej nowy dom.

To naprawdę niespodziewana i przecudowna wieść. Do malutkiego psiego bezbronnego nieszczęścia uśmiechnął się los.. Aniu, widzisz, nawet nie będziesz musiała stosować sztuczek marketingowych, o które się martwiłaś przy tym maleństwie :D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Sob kwi 04, 2009 22:25

Kaprys2004 pisze:
CoolCaty pisze:I teraz hit sezonu - szczeniak, którego przywiozłam do Łodzi jest już w swoim domu! Zaraz po wejściu do domu zadzwoniła Pani z ogłoszenia o Jańci, którego jeszcze nie zdążyłam usunąć. Szukała dla siebie psinki, która nie będzie duża i będzie po przejściach. Po godzinie stawili się u mnie całą rodziną, porozmawialiśmy, wypytałam ich dokładnie i mała Lusia pojechała z nimi do domu. Będzie mieszkała w mieszkaniu, w bloku obok parku i będzie pieskiem do kochania i rozpieszczania. Pani będzie z małą do mnie przyjeżdżać na kolejne szczepienia i odrobaczania oraz sterylizację. Ta psina urodziła się chyba pod najszczęśliwszą z możliwych gwiazd. Nie dość, że wyrzuconą na ulicy przygarnęli gospodarze i zawiadomili schronisko i stało się to w dniu, w którym tam byliśmy i nie musiała nawet przekroczyć bramy schroniska, to jeszcze ogłoszenie Jańciowe dało jej nowy dom.

To naprawdę niespodziewana i przecudowna wieść. Do malutkiego psiego bezbronnego nieszczęścia uśmiechnął się los.. Aniu, widzisz, nawet nie będziesz musiała stosować sztuczek marketingowych, o które się martwiłaś przy tym maleństwie :D

Obrazek :D :D :D

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Sob kwi 04, 2009 22:29

Zastanawiałyśmy się w drodze powrotnej co z tego szczeniaczka wyrośnie - połączenie jamnika z labkiem? :wink:
CoolCaty, będziesz miała możliwość nam go kiedyś pokazać podrośniętego? :)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob kwi 04, 2009 22:45

Wszystkim Wam po prostu-DZIĘKUJĘ
Byliśmy z Wami myślami i sercem, ale to Wy zmieniacie świat boguszycowych bied.
FORZA!
ITALIA

bianco nero

Od: Czw gru 11, 2008 2:12

Post » Sob kwi 04, 2009 22:47

Przeciez wychwalilam TZ Jany jak umialam)) zloty czlowiek:-)

Co do ofiar w ludziach, to jeszcze Agnieszce sie dostalo, ale jak zobaczylam Jane na ziemi, to az zmartwialam.

A co do ekipy..jest tak wspaniala, ze juz sie zastanawiam co zrobic jak skonczymy tam prace))) Trzeba bedzie jakas nastepna biede znalezc, bo w takim gronie wszystko latwiejsze i mozliwe sie wydaje.
Bardzo sie ciesze, ze Was wszystkich poznalam:-)

Meggi, Twoje meble beda potrzebne. Pani Irena bardzo sie ucieszyla na wiesc o fotelu,regale i innych.
Oferowany na forum usztywniony materac tez sie bardzo przyda.
I tu bez pomocy Modjeski z przyczepa sie nie obejdzie.
Jest kilka pomyslow na taras, ale o tym juz po niedzieli:-)

Widzialam w watku duzo nowych zdjec, przekopie sie do tylu i je pozbieram.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Sob kwi 04, 2009 22:50

Mam do obrobienia 66 zdjęć 8O Tych już wybranych z ponad stu :twisted:

Na początek - koty u p. Ireny
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I już wiadomo, który kot ukradł mi serce :oops: Zielonooka piękność, Jańcia... Ona nie może mieć FIVa, nie może. To MUSI być pomyłka :cry:

Jana

Post » Sob kwi 04, 2009 22:55

A teraz trochę zdjęć od p. Marzeny:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

CC testuje:
Obrazek Obrazek Obrazek

Tej kotki już nie oddam, moja jest!
Obrazek

Pani Marzena ogląda zdjęcia kotów i psów zabranych od niej wcześniej:
Obrazek

Jana

Post » Sob kwi 04, 2009 22:56

Jana pisze:

Na początek - koty u p. Ireny
Obrazek

Jakie cudo, nie możliwe aby miało fiv :(
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Sob kwi 04, 2009 23:06

Takie cuda tam sa:
Obrazek
Obrazek

To psinka, ktora dzieki CoolCaty juz dzis znalazla sie w domu stalym!
Nie wyobrazam sobie w jakim stanie to malenstwo byloby np za tydzien..
Obrazek
Obrazek

A propos skradzionych serc....Dzidzius, przylepa, pieszczoch, pies tylko dla super domu..
Obrazek
Obrazek

Kto powiedzial, ze tylko koty potrafia sie usmiechac?
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Sob kwi 04, 2009 23:09 Dzięki w imieniu zwierzaków z Boguszyc

[quote="Anna_33"]Przeciez wychwalilam TZ Jany jak umialam)) zloty czlowiek:-)

A co do ekipy..jest tak wspaniala, ze juz sie zastanawiam co zrobic jak skonczymy tam prace))) Trzeba bedzie jakas nastepna biede znalezc, bo w takim gronie wszystko latwiejsze i mozliwe sie wydaje.
Bardzo sie ciesze, ze Was wszystkich poznalam:-)

.[/quote]
Jesteście super !!!!
Rzadko wchodzę na fora bo nie lubię anonimowych kłótni
a to czytam z przyjemnoscią... Fajnie jak ludzie z różnych stron Polski potrafi się skrzyknąć w słusznej sprawie,,, Szkoda ze na dogo...tak to nie działa:(

psiara

Od: Pt lut 15, 2008 12:20

Post » Sob kwi 04, 2009 23:11

U pani Ireny - zdjęć "przed" nie mam, mam trochę " trakcie":
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I "po":
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Jana

Post » Sob kwi 04, 2009 23:19

Zdjecia "przed" sa na 1 str. :-)

Pierwsze zdjecie Jany przedstawia gniazdo pajakow...Memka i Afatima udowodnily milosc do zwierzat litosciwie je wylapujac i dajac im wolnosc :twisted:
Gniazdo zostalo zniszczone coby nie mnozyc bezdomnych pajakow..
Ide spac, ciagle czuje ten zapach..
Obrazek Obrazek

Anna_33

[poprzednia][następna]