Marzenia11 pisze:Ola, niezły zestawik. A maslo, sol i pieprz to komu i ile razy dziennie dajesz?![]()
![]()
Dosmacza kotom leki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Ola, niezły zestawik. A maslo, sol i pieprz to komu i ile razy dziennie dajesz?![]()
![]()
Atta pisze:Marzenia11 pisze:Ola, niezły zestawik. A maslo, sol i pieprz to komu i ile razy dziennie dajesz?![]()
![]()
Dosmacza kotom leki
alessandra pisze:Co prawda dzis Dzien Czarnego Kota, ale że moje najukochańsze słoneczko czarne rozrabiało od rana jak pijany zając w kapuście, bo Milus zamknięty był , to sfotografowałam Milusia -uwierzycie,ze to wolnozyjacy kot z ulicy? A te moje dziady domowe nijak sie nie dadza ubrac
![]()
Milus to łagodny , kochany kotek, ale niestety znaczymoze za jakis czas to przejdzie mu ? Jest 8 dni po kastarcji, to mało wiem, jednak niektórym kotom pozostaje ten odruch na zawsze .
Kłopt więskzy w tym ,ze goni MufinkaMufi boi sie go panicznie od czasu, gdy milus wymknął mi sie i napadł Mufinka. Mufi biedny posisiał sie ze strachu.
Na razie wiekszosc czasu spedza na werandzie, a jak jestem w pracy w łazience niestety .Mufi jest wyjątkowo wrażliwym kotkiem , żle sie dzieje , a ja nie ma pomysłu co z tym wsyztskim zrobic\
A to miły lejek , bardzo kochany i łagodny , nie wiem czemu sie tak uparł na Mufinka![]()
mir.ka pisze:alessandra pisze:Co prawda dzis Dzien Czarnego Kota, ale że moje najukochańsze słoneczko czarne rozrabiało od rana jak pijany zając w kapuście, bo Milus zamknięty był , to sfotografowałam Milusia -uwierzycie,ze to wolnozyjacy kot z ulicy? A te moje dziady domowe nijak sie nie dadza ubrac
![]()
Milus to łagodny , kochany kotek, ale niestety znaczymoze za jakis czas to przejdzie mu ? Jest 8 dni po kastarcji, to mało wiem, jednak niektórym kotom pozostaje ten odruch na zawsze .
Kłopt więskzy w tym ,ze goni MufinkaMufi boi sie go panicznie od czasu, gdy milus wymknął mi sie i napadł Mufinka. Mufi biedny posisiał sie ze strachu.
Na razie wiekszosc czasu spedza na werandzie, a jak jestem w pracy w łazience niestety .Mufi jest wyjątkowo wrażliwym kotkiem , żle sie dzieje , a ja nie ma pomysłu co z tym wsyztskim zrobic\
A to miły lejek , bardzo kochany i łagodny , nie wiem czemu sie tak uparł na Mufinka![]()
ale przystojniak![]()
jolabuk5 pisze:
anka1515 pisze:Spytam ,czemu spodenek nie ?
Trochę lat wstecz chodziłam po ciuchlandach i kupowałam najmniejsze śpioszki
Przyglądali mi się po co mi
I trza było ściemniać
A miałam dwa koty wtedy jeden z jezdni drugi chyba gdzieś oberwał
Zanim wpadłam na pampersy to się na cudowałam
Ludzkie dzieci te najmniejsze za szerokie w barach i żadne wiązania ramiączek nie dawało rady
Dzidka się z wszystkiego rozebral
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości