Mara S pisze:Skoro tak to super Kasiu- masz kotka z charakterem
![]()
A czy masz prócz niego inne zwierzaki? Dogadają się?
To mój jedyny zwierzak

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:Skoro tak to super Kasiu- masz kotka z charakterem
![]()
A czy masz prócz niego inne zwierzaki? Dogadają się?
Cookie1706 pisze:wiesiak pisze:Ostatnia cena była 65 zł za 1 dawkę .Kot musi dostać 3 dawki .
Ja dam na szczepionkę 50 złoty ale dopiero na początku października, dziewczyny może damy radę się złożyć tak jak to było w przypadku operacji Melchiora? Brakuje jeszcze 145 zł
Dorota Wojciechowska pisze:czy ktoś da rade zrobic dzisiejszy poranny dyzur
Cookie1706 pisze:Ja nie sprzatałam dziczce kuwety, w Chatce byłam ostatnio we środę.
Co do poduszki elektrycznej również jestem za tym żeby nie zostawiać jej na noc czy w ciągu dnia bez nadzoru. Można dogrzać nią maluchy w ciągu dyżuru. Ja od razu mam przed oczami te wszystkie filmy z bhp i ze szkolenia w staży ale ja z racji zawodu mogę być trochę przewrażliwiona. Kot może wylac wodę na poduszkę, przegryść kabel albo poprostu dojdzie do zwykłego zwarcia.
Kasiekkasiek pisze:Mara S pisze:Czy dobrze rozumiem, że KasiekKasiek adoptowała potwora, co wspina się i wszystko je wołając mało...![]()
dokładnie
aktualnie potwór onieśmielony nowym miejscem więc grzecznie leży na posłanku, nawet na jedzenie się nie rzucał i spokojnie jadł. Może w KCh taki był bo się bał że inne koty mu zjedzą wszystko
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot] i 697 gości