Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwoo1 pisze:Rozmawiałam teraz z dr. Pałys. Ona jest dzisiaj do 11-stej w lecznicy. Ja ok 10-tej mogę go zabrać na badanie i przywiozę z powrotem. Bo jak nie dzisiaj to jutro ok. 19 -stej.
elape pisze:Qpal był, siq też. Masz rację, Marta, faktycznie, nocny tryb życia. Demolkę robi w klacie, wszystkie miski do góry dnem, posłanka pościągane, transporter przesunięty, wszystko powylewane - woda, mleko. Żwir wysypany. Dwa razy wstawałam w nocy, bo wydawało mi się, że dzieci płaczą, ale nie. To tylko Mami rządziła. Jakby mogła, to wzięłaby klatę na plecy i poszła z nią w świat... Na szczęście nie mogłaRano malutka Luna była poza gniazdem i płakała, ale mateczki to nie ruszało. Maluszki pełzają po całym kontenerku, nie umiała trafić jak wylazła za daleko. Za to w dzień Mami jest wzorcową mateczką. Leży cichutko, nadstawia brzuszek, cymesik
Nie zauważyłam tylko żadnej troski o mycie, masowanie i sprzątanie po dzieciakach, ale może robi to ukradkiem, bo chyba robi, skoro jest OK.
bubor pisze:Nie nie , przede wszystkim prowadzilem " odkrywki " w kuwetach tudzież postałem trochę " na zmywaku "![]()
![]()
Niejako przy okazji udało mi się zrobić kilka fotek
elape pisze:No co Ty, Marta, nie przepraszaj. Liczyłam się z tym, raczej byłoby dziwne, gdyby było cacy. Najważniejsze, żeby dzieci odchowała, nieboraczki są przy kochającej Mami i to się liczy. A ja też jestem szczęśliwa, że mogę coś dać od siebie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], squid i 98 gości