Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 25, 2012 20:36 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Marta_od_Kropeczki pisze:U nas też jest podział własnościowy kotów 8)

Słuchajcie, dzwoniła przemiła Pani po Larę, spod Korycina;D

Czy dzwoniła dzisiaj wieczorem?Bo do mnie dzwoniła jakaś babeczka w sprawie Lary(zrobiłam ogłoszenie ze swoim nr tel. :mrgreen: ) więc wyjaśniłam pomyłkę i podałam numer do Ciebie 8)
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Nie lis 25, 2012 21:01 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Tak, to ona;) Jak Ci się podobała?
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Nie lis 25, 2012 21:23 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Ja jej nie przesłuchiwałam 8) Wyjaśniłam pomyłkę i podałam Twój numer.Ale zwrotów grzecznościowych użyła,a to nie każdemu się zdarza :ok:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Nie lis 25, 2012 21:48 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Ustaliłyście jakieś szczegóły?
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Nie lis 25, 2012 22:04 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Mamy się spotkać między 2 a 4 grudnia. Była opcja, że zawieziemy jej kotę w sobotę, ale nie jedziemy jednak do Augustowa... Pani miała kotkę, która jej uciekła. Powiedziała mężowi, że nigdy więcej nie wypuści kota na dwór [plus]. Ma kuwetę i inny sprzęt [plus]. Boję się tylko, że Lara nie spełni jej oczekiwań, bo poprzednia kotka lubiła siedzieć na kolanach a Lara jakimś dzikunem się zrobiła... A i jest świadoma sterylizacji i konieczność umowy adopcyjnej [plus!]. Jeszcze tylko o karmę muszę ją zagadać....

Marta_od_Kropeczki

Post » Wto lis 27, 2012 12:37 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

oo... babeczka brzmi sensowanie, co? to ja :ok:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Wto lis 27, 2012 15:56 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Tak Lu niby wszystko w porządku,ale Marta ma wątpliwości.Najlepiej by było pojechać tam,pogadać i jakby coś się nie spodobało to Lara wraca z Wami.
Marta rozmawiałaś z Panią?
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Wto lis 27, 2012 15:59 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

wiesz, wątpliwości są zawsze... ale masz rację, warto by się przejechać i spotkać z panią
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Wto lis 27, 2012 16:28 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Rozmawiałam. I pałam do niej coraz większą sympatią;) Umówiłyśmy się w poniedziałek 4go. I pytam, czy ma transporterek. Ona, że ma koszyk. Ja, czy zamykany, bo kot może wyskoczyć. Ona "No co tez pani, ja kota biorę, eby go kochać i się nim zajmować, i pieścić, i dbac o niego, a nie żeby mi kot po ulicy skakał! Ja kocham koty, kocham zwierzęta, nie pozwolę, żeby skakały po ulicy!" Wysłałam jej zdjęcia, które wykonała Dorotka :1luvu: [swoją drogą powinnaś się starać o posadę w Vogue czy czymś takim;)], kicia bardzo jej się spodobała;) Także będzie dobrze;)

Marta_od_Kropeczki

Post » Wto lis 27, 2012 16:35 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Musi być dobrze.A jeśli kotka spodobała się i nie ma pretensji, że jest duuużo większa niż na zdjęciach z ogłoszenia, to dobrze :ok:
A z tym Voguem to pojechałaś :mrgreen:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Wto lis 27, 2012 16:37 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Marta jest miła z natury i ten typ tak już ma 8)
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Śro lis 28, 2012 9:04 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Wczoraj wyadoptowałam koteczkę dla baardzo młodego człowieka.Przygotowany do adopcji był perfekcyjnie.Na "do widzenia" usłyszałam,że zadzwoni za tydzień i powie jak się kotka zaadoptowała w nowym miejscu.Jak do mnie jechał ,to jeszcze nie wiedział co weźmie,ale na miejscu zdecydował się na Malinkę(pamiętacie?taka bardzo chora do mnie przyjechała).Jej historia ujęła chłopaka.
Tacy ludzie nadają sens temu co robimy i pozwalają wierzyć,że nie każdy jest bezduszną bestią.
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Śro lis 28, 2012 12:07 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

8)
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Śro lis 28, 2012 17:02 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

dorotak97 pisze:Wczoraj wyadoptowałam koteczkę dla baardzo młodego człowieka.Przygotowany do adopcji był perfekcyjnie.Na "do widzenia" usłyszałam,że zadzwoni za tydzień i powie jak się kotka zaadoptowała w nowym miejscu.Jak do mnie jechał ,to jeszcze nie wiedział co weźmie,ale na miejscu zdecydował się na Malinkę(pamiętacie?taka bardzo chora do mnie przyjechała).Jej historia ujęła chłopaka.
Tacy ludzie nadają sens temu co robimy i pozwalają wierzyć,że nie każdy jest bezduszną bestią.

:piwa: Hurra!

Marta_od_Kropeczki

Post » Śro lis 28, 2012 21:02 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

I wiecie co się stało???
Ten wczorajszy chłopak przyjechał z kolegą,który już ma kota.I co???? 8)
Dzisiaj zadzwonił, że chciałby wyadoptować tego malucha,którego trzymał wczoraj na rękach.Czy można?Kotek cały dzień zaprzątał jego myśli.Ma już w domu koteczkę i postanowił dokocić się :lol:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

[poprzednia][następna]