Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Amika6 pisze:Bryska, przyznam szczerze, że maluch też budzi we mnie bardzo negatywne uczucia i nic na to nie poradzę.
Kalinuwka pisze:Dawno, dawno temu sterylizowano niektóre "przypadki". Szkoda, że nie możemy liczyć na powtórkę, co by chwasty wyplenić..
Amika6 pisze:Bryska, przyznam szczerze, że maluch też budzi we mnie bardzo negatywne uczucia i nic na to nie poradzę.
PariahSoul pisze:Co do pięciu postów powyżej: POPIERAM![]()
Walczę dalej z hackerami z 4chana i innymi internautami, chcę mieć dane osobowe tej zwyrodniałej rodziny (tak RODZINY - bo to nie zabawy dzieciaków, rodzice dobrze o tym wiedzieli, przyzwalając i nie karząc dzieciaków)
Chcę by ich dane zalały internet, foty poszły na portale i demotywatory, profile z NK zostały zalane oburzeniem, by nie mogli wyjść spokojnie na ulicę nie obawiając się zemsty... żeby poczuli się tak bezradnie jak te futrzaki... Chcę ich wirtualnie NAPIĘTNOWAĆ... a co kto w realu zrobi, mnie nie interesuje.. każdy odpowiada za swoje czyny, ŻAL mi ich nie będzie, a jeszcze wspomogę finansowo w wynajęciu dobrego adwokata sprawcę jakiś czynów niemoralnych...
Na tyle jestem oburzony ochroną danych osobowych w Polsce i wyrokami w takich sprawach...
link do info o kotkach dla poszukujących: http://ktoz.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?477639
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], sherab i 42 gości