Torina. Wielka Osobowość w Wielkim Serca Domu:)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 05, 2011 1:27 Re: Torina i Fela. O dwóch takich, co skradły serce... domku?

Cameo pisze:Pies, to pies - nawet jak jest dwa razy mniejszy. Mam dylemat...

Weeeez widzialas kiedys na zywo to malenstwo? ;) Jak znam zycie, to ucieknie gdzie pieprz rosnie.

margaretka2002

Od: Śro lis 11, 2009 22:38

Post » Sob lut 05, 2011 1:55 Re: Torina i Fela. O dwóch takich, co skradły serce... domku?

margaretka2002 pisze:
Cameo pisze:Pies, to pies - nawet jak jest dwa razy mniejszy. Mam dylemat...

Weeeez widzialas kiedys na zywo to malenstwo? ;) Jak znam zycie, to ucieknie gdzie pieprz rosnie.

Czasami nawet mały pies potrafi przerazić :wink: moje koty wystraszył kiedyś maleńki york
ale one zobaczyły chyba potwora który strasznie szczekał i machał "w złości " ogonkiem :lol:
Mam nadzieję że z Torinką wkrótce będzie lepiej i znajdzie też swój domek :ok:
a za Felę trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob lut 05, 2011 12:32 Re: Torina i Fela. O dwóch takich, co skradły serce... domku?

Moj kocur tak przestraszyl yorka, ze ten spod szafy nie chcial wyjsc ;-)

Strasznie sie ciesze, ze sa domy kotow nieadopcyjnych! niech sie uda, :ok: sa ogromne :)

Sheyren

Od: Śro cze 03, 2009 22:30

Post » Sob lut 05, 2011 12:55 Re: Torina i Fela. O dwóch takich, co skradły serce... domku?

Cameo a domek poczeka na Torinkę aż ona się wyleczy z tego grzyba?
Ta wizyta przedadopcyjna to super pomysł i świetnie by było gdyby mógł ją przeprowadzić ktoś kto zna Torinkę, jej zachowania, problemy tak, żeby ona w końcu trafiła na TEN wymarzony dom i została w nim szczęśliwa już na zawsze.

edit:
doczytałam
Cameo pisze:Wczoraj spsikałam ją Imaverolem, a dzisiaj będzie pranie w delikatnym szamponie (niech skóra trochę odpocznie) Już widać poprawę. Nie ma tony kudłów na sprzęcie, a to może oznaczać, że kot coraz mniej się drapie. Mam Clotrimazolum, Lamisilatt i Betaglukan po Mambie - chyba mogę jej podawać, razem z Imaverolem?

Cameo doptaj weta, bo moim zdaniem tyle rzeczy na raz do smarowania to za dużo
a beta glukan to dobry pomysł i on nie zaszkodzi a może pomóc :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Sob lut 05, 2011 19:11 Re: Torina i Fela. O dwóch takich, co skradły serce... domku?

Torina nie pojedzie do tego domku. Coś mi nie pasuje, a odległość jest tak duża - że nie mogę ryzykować. Będę musiała odmówić tym ludziom.

Pochwalę się - zrobiłam umowę adopcyjną, wzorując się na forumowych umowach. Wcześniej korzystałam z tej: upload.miau.pl/3/68156.doc :) ale teraz czas na zmiany.

Umowa adopcyjna kota. Trochę jeszcze dojdzie...

Torina sypia zwinięta w rogalik :kotek: fajnie to wygląda, bo przybiera przy tym różne, a czasem śmieszne pozy. W tej chwili obie panienki śpią w bliskiej odległości - Torina na pufie, a Fela na półce, tuż obok. Ale Feliś nie jest zbyt pobłażliwy, jak Torina do niej podejdzie to dostanie z liścia :lol:
Ostatnio edytowano Sob lut 05, 2011 19:40 przez Cameo, łącznie edytowano 1 raz

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob lut 05, 2011 19:29 Re: Torina i Fela. O dwóch takich, co skradły serce... domku?

Cameo może nie rezygnuj przed sprawdzeniem domku
Olafen jest w Szczecinie , może ona sprawdziłaby .
Obrazek

Annaa

Post » Nie lut 06, 2011 1:04 Re: Torina i Fela. O dwóch takich, co skradły serce... domku?

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie lut 06, 2011 15:14 Re: Torina i Fela. O dwóch takich, co skradły serce... domku?

warto sprawdzić ten dom. skoro jest możliwość izolacji koty, a kobieta jest świadoma, że Torina to kot nieadopcyjny - chyba można spróbować.
taki psiunek malutki, to pewnie będzie się kota bał. a skoro Torina mało chodzi po domu, to raczej nie będą sobie w drogę wchodzić...

niech pani się na miau pojawi i napisze pare słów, to tutaj od razu ją ludzie "rozgryzą" :wink: , tak jak było w przypadku pewnej osoby, której imienia nie chcę wymawiać :wink: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Wto lut 08, 2011 14:35 Re: Torina i Fela. O dwóch takich, co skradły serce... domku?

Cameo pisze:Wczoraj spsikałam ją Imaverolem, a dzisiaj będzie pranie w delikatnym szamponie (niech skóra trochę odpocznie) Już widać poprawę. Nie ma tony kudłów na sprzęcie, a to może oznaczać, że kot coraz mniej się drapie. Mam Clotrimazolum, Lamisilatt i Betaglukan po Mambie - chyba mogę jej podawać, razem z Imaverolem?

Imaverol i kąpiel w szamponie, 3 różne leki o działaniu przeciwgrzybiczym, do tego z jednej strony steryd - z drugiej immunostymulator. :roll:
Skoro to grzyb, to podanie sterydu jest ostatecznością, no ale to akurat zalecił wet. (który? bo już się zgubiłam i z tego co czytam to mam wrażenie, że Torinę leczy przynajmniej trzech różnych wetów, z których żaden nie wie o działaniach dwóch pozostałych).
Więc jeszcze raz: skoro to grzyb, to lecz grzyba, ale, na Boga, nie wszystkimi dostępnymi preparatami naraz! Nie ma wyniku, co to jest? jaki rodzaj grzybicy?
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto lut 08, 2011 19:43 Re: Torina i Fela. O dwóch takich, co skradły serce... domku?

widze, ze domki sie panienkom szykują.... trzymam kciuki!!!! :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro lut 09, 2011 17:07 Re: Torina i Fela. O dwóch takich, co skradły serce... domku?

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro lut 09, 2011 17:14 Re: Torina i Fela. O dwóch takich, co skradły serce... domku?

Te ranki :( jak mi jej szkoda :( biedna Torinka ...
Obrazek

Annaa

Post » Śro lut 09, 2011 20:06 Re: Torina i Fela. O dwóch takich, co skradły serce... domku?

Cameo pisze:Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

fajna fotostory i foteczki - biedna Torinka z tymi rankami :( :( oby cos jednak na to pomoglo, choc to pewnie kwestia stresu.... :(

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw lut 10, 2011 0:12 Re: Torina i Fela. O dwóch takich, co skradły serce... domku?

Strasznie fajna ta kota ;-)
(oba zdjecia pokazuja ranki w miejscach typowych dla pokarmowki :()
ale widze, ze brodka czysta! :ok:

miziaki dla kotów :)

Sheyren

Od: Śro cze 03, 2009 22:30

Post » Czw lut 10, 2011 19:51 Re: Torina i Fela. O dwóch takich, co skradły serce... domku?

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]