PAKT CZAROWNIC XVI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 08, 2010 12:31 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Czy moje koty to na pewno koty? 8O
Wyczesywanie, obcinanie pazurków przyjmują ze stoickim spokojem i z "pieśnią na ustach" ( mruczenie ).

Dają sobie umyć ząbki ( bez pieśni, ale też bez specjalnych problemów )

Wiedzą, że noc jest do spania.
Ożywiają się dopiero, gdy zadzwoni mój budzik :D, czyli o 6 rano.

Kurcze, może nie powinnam tego pisać, bo "zapeszę".
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Śro wrz 08, 2010 12:41 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Miłe Panie proszę o duże kciuki na jutro, oraz czary jakie tylko możecie. Mam rozmowę w sprawie pracy, którą chcę dostać. :mrgreen: Bardzo, bardzo,bardzo chcę... Fajna robota, za świetne pieniądze - musi być moja!!! 8)
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro wrz 08, 2010 12:49 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Mulesia pisze:Kurcze, może nie powinnam tego pisać, bo "zapeszę".

Nie powinnaś :twisted: :wink:

pomponmama pisze:Miłe Panie proszę o duże kciuki na jutro, oraz czary jakie tylko możecie. Mam rozmowę w sprawie pracy, którą chcę dostać. :mrgreen: Bardzo, bardzo,bardzo chcę... Fajna robota, za świetne pieniądze - musi być moja!!! 8)

Pomponie :ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro wrz 08, 2010 12:52 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

pomponmama pisze:Miłe Panie proszę o duże kciuki na jutro, oraz czary jakie tylko możecie. Mam rozmowę w sprawie pracy, którą chcę dostać. :mrgreen: Bardzo, bardzo,bardzo chcę... Fajna robota, za świetne pieniądze - musi być moja!!! 8)

musi być Twoja :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Śro wrz 08, 2010 12:54 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Trinity36 pisze:

musi być Twoja :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

To jasne, że musi tak być. :ok:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Śro wrz 08, 2010 13:03 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

sylwia1982 pisze:jak wpiąć banerka? proszę o podpowiedź
Uprzejmie proszę, proste jak budowa cepa :mrgreen:
psiama pisze:Po zalogowaniu do MIAU klikasz w górny prawy róg w Panel użytkownika, nastepnie z lewej strony w zakładkę Profil i dalej Edytuj Podpis. Pojawi się białe okienko, w które po prostu wklejasz kod wybranego banerka, np. taki
Kod: Zaznacz cały
[img]http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/c035.gif[/img]
który zaprezentuje się jakoObrazek a nastepnie zapisujesz. Pojawi się info o zaktualizowaniu profilu i voila - kod sam zamieni się na taka słodką Czarwniczkę :D
Pełana lista kodów jest dostępna w pierwszych postach każdej nowej części Czarownicowa (np. w tej).

I ja mam w chałupie podczytywacza naszych wypocin :twisted:

Beciu, spokojnie. Raz jeszcze weta nawiedz alo obdzwoń (swojego) i upewnij się czy to grzyb czy nie. No i jeśli tak, to antybiotyk o ściane tu jest. Potrzebna szczepionka i smarowidła. W pierwszy stadium grzybek podminowuje skórę, która wyglądac może na taką trochę podniesioną, potem łysieje miejsce, wypadają włoski i jest suche miejsce. Trzymam za zdrówko. Czy to Kleksiasty tak ma ? :roll:

Pomponowa, Dziękuję Ci za ten filmik :1luvu: . Myślę, że tak wygląda koci i psi raj :ok: . Pani jest szczęśliwa, pięknie się uśmiecha, koty przepiękne, zdrowe, zadowolone, zrelaksowane. Oglądałm bez głosu ale i tak film zrobił na mnie super wrażenie. Wspaniały kawałek kociego nieba. Oby takich miejsc więcej dla tych niechcianych :ok: :ok: :ok:
A w sprawie pracy weź sobie wyobraź , że już ja masz i tak się zachowuj i trzymam wiekie kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro wrz 08, 2010 13:11 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Pomponowa Mamo kciuki wszystkie i ogony zacisniete :ok:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro wrz 08, 2010 13:36 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

NO TO CZARUJEMY....Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro wrz 08, 2010 13:39 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

:ok: :ok:
:ok: :ok:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro wrz 08, 2010 13:55 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

psiama pisze:Beciu, spokojnie. Raz jeszcze weta nawiedz alo obdzwoń (swojego) i upewnij się czy to grzyb czy nie. No i jeśli tak, to antybiotyk o ściane tu jest. Potrzebna szczepionka i smarowidła. W pierwszy stadium grzybek podminowuje skórę, która wyglądac może na taką trochę podniesioną, potem łysieje miejsce, wypadają włoski i jest suche miejsce. Trzymam za zdrówko. Czy to Kleksiasty tak ma ? :roll:

No Kleksik właśnie.Już się bardziej doświadczonych głów radziłam,i tak na odległość to nie grzyb -bo grzyb właśnie nie daje opuchlizny podobno.
Ale już sobie obmyśliłam plan, z braku weta ( bo się urlopują kurcze znowu :cry: ), jak się do jutra nic nie wyjaśni...idę do nowego ale polecanego .
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Śro wrz 08, 2010 14:03 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

becia_73 pisze:No Kleksik właśnie.Już się bardziej doświadczonych głów radziłam,i tak na odległość to nie grzyb -bo grzyb właśnie nie daje opuchlizny podobno.
Ale już sobie obmyśliłam plan, z braku weta ( bo się urlopują kurcze znowu :cry: ), jak się do jutra nic nie wyjaśni...idę do nowego ale polecanego .

Najwazniejszy dobry plan :ok: Obserwuj i miej n auwadze jak się to miejsce zachowuje. Zęby mu obejrzyj też. No i może się gdzies huknął misiek jeden no :roll: Będzie dobrze :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro wrz 08, 2010 14:31 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Mulesia pisze:Czy moje koty to na pewno koty? 8O
Wyczesywanie, obcinanie pazurków przyjmują ze stoickim spokojem i z "pieśnią na ustach" ( mruczenie ).

Dają sobie umyć ząbki ( bez pieśni, ale też bez specjalnych problemów )

Wiedzą, że noc jest do spania.
Ożywiają się dopiero, gdy zadzwoni mój budzik :D, czyli o 6 rano.

Oj, to chyba nie koty... A może jakieś mutacje? :wink:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro wrz 08, 2010 16:24 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

pomponmama pisze: Fajna robota, za świetne pieniądze - musi być moja!!! 8)

Amen! Będzie twoja!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro wrz 08, 2010 17:56 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Zastrzyk zaliczony. I wcale nie kosztowal 30 zl :evil: na szczescie jestem obrotna i udalo mi sie wszystko zorganizowac do 18.00 bo o tej godzinie zamykaja mi gabinet zabiegowy w przychodni. Zdazylam. Opuchlizna jakby ciut zelzala, ale boli dalej. Jedna z dziurek nieco podeszla ropa ale dalej prawie nic nie widac, ot jakbym sie otarla o cos albo komara rozdrapala. Jutro musze byc w miare sprawna bo przywioza mi meble od kolezanki - mam nadzieje ze wersalka jest faktycznie w dobrym stanie... wersalka i polki na ksiazki i szpeja. Plus szafa na ubrania. Akurat do malego pokoju, zasloni sie odrapana sciane i bedzie gdzie upchnac posciel :kotek: koty nie beda mialy jak po niej szczac, ha ha ha :twisted:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro wrz 08, 2010 18:18 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Sol...co to jest szpeja :?:

Pomponmama - trzyma kciuki :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

[poprzednia][następna]