Fundacja PJD, Vegas ma swój dom! :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 06, 2010 0:40 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

Świetnie :D :ok:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pon gru 06, 2010 13:52 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

i jeszcze jeden bazarek z nowymi rzeczami

viewtopic.php?f=20&t=121127

i dwa bazarki z tym z czym już były

viewtopic.php?f=20&t=121131

viewtopic.php?f=20&t=121129

Ziółko

Od: Nie lis 30, 2008 16:17

Post » Pon gru 06, 2010 22:37 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

Dzisiaj PaJDotki dostały piękny prezent od Mikołaja, w którego wcieliła się Sarah DeMonique - dostały piękne kalendarzyki PJD z PaJDotkowymi podobiznami. Sarah, wielkie, wielkie dzięki! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

Post » Wto gru 07, 2010 18:17 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

ojej :) :oops: ja mam nadzieję, że wiele dobrego zdziałamy.
a kalendarzyki są piękne, co już moją zasługą nie jest :)

pozdrowienia od Wanilii

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Czw gru 09, 2010 12:03 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

Krakusi! :)

Zapraszamy serdecznie na kiermasz hand-made i swap party do Meli-Melo. Nasza Fundacja będzie tam miała wystawione swoje stoisko, przy którym będzie można pogadać o kotach, wrzucić grosik do fundacyjnej puszki, kupić ręcznie robione ozdoby choinkowe, kalendarzyki z PaJDotkami itp. Odbędzie się też Swap Party - gdzie będzie można wymienić się ubraniami.

A wszystko to 11 XII 2010 (najbliższa sobota) w Krakowie - w Meli-Melo przy ul. Krowoderskiej 68/3 w godzinach 12-16 (osoby, które chcą przynieść swoje rzeczy na swap party proszone są o przyniesienie ze sobą wieszaków i przybycie o 11). Oprócz kalendarzyków zostaną też wystawione przyjazne kotom ozdoby choinkowe, pocztówki - będzie też można zapytać się wolontariuszy o wszystko, co dotyczy opieki nad kotem.

Szczegóły tutaj: http://meli-melo.pl/aktualnosci/-wyjatk ... zane-wino-

luelka

Post » Czw gru 09, 2010 12:14 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

A to nasze kalendarzyki:

Obrazek

luelka

Post » Czw gru 09, 2010 19:12 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

Najświeższe wieści od Willa i Chase'a - obaj są już zadomowieni. Czejs co wieczór daje się karmić z ręki i głaskać - wygląda wtedy ponoć na bardzo zadowolonego :ryk: . Willi jest za to bardziej wyluzowany jeśli chodzi o zabawę, daje się dotykać i głaskać, ale nie szaleje z radości :). Za to ponoć przy śniadaniu zabija się na zakrętach, tak pędzi do miski :mrgreen: .

:piwa: Ależ jestem szczęśliwa, że im się udało odnaleźć Taki Dom i Takich Ludzi :).

luelka

Post » Czw gru 09, 2010 21:36 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

luelko, ja też się cieszę i gratuluję :)
Kogo mi teraz przydzielisz?
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Czw gru 09, 2010 22:57 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

Majorka :1luvu: :1luvu: :1luvu: . Wśród naszych podopiecznych swojego Mecenasa nie ma jeszcze Lili - piękna, pręgowana, mrucząca, cudna kocinka. Może otoczysz ją Mecenatem? Jestem pewna, że chętnie coś... zbroi artystycznie. Jak tylko będzie miała szansę :).

luelka

Post » Czw gru 09, 2010 23:55 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

Super, że chłopcy coraz bardziej się oswajają. :ok:
Kalendarzyki bardzo fajne, widzę, że Becia jest gwiazdą lutego. ;)
U nas ostatni tydzień trochę "chorowity" był, Snejkowi odnowił się problem z pęcherzem, dostał kolejny lek do codziennej dawki, miejmy nadzieję, że mu pomoże. Chciałam pochwalić Węża- dzielnie łyka nawet duże kapsułki. :kotek:
Betka też zaliczyła wizytę u pani doktor, bo troszkę ciekło jej z noska i ciężko oddychała, poza tym było podejrzenie, że może mieć zapalenie pęcherza. Jednak największy niepokój wywołało u nas to, że jest grzeczna i spokojna. :D Osowiała Betka, śpiąca przez cały dzień, to dla nas coś bardzo dziwnego. Na szczęście to było chwilowe osłabienie, już szaleje i dokucza jak zwykle. :)
Ex-PaJDotki: Betka Obrazek i Snake ObrazekObrazek Obrazek

foczka.skoczka

Od: Sob lut 27, 2010 14:55

Post » Sob gru 11, 2010 18:33 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

Bardzo dziękujemy wszystkim, którzy pojawili się dzisiaj w Krakowie w Meli-Melo na kiermaszu prezentów. Było bardzo kameralnie, ale miło i sympatycznie - no i zebraliśmy 84,45 gr na sterylizacje w ramach Operacji Zabieg :!: . Zostało nam jeszcze trochę gwiazdek i aniołków w świątecznych opakowaniach, trzeba będzie pomyśleć o jakimś bazarku! :).

Wielkie, wielkie :1luvu: :1luvu: :1luvu: dla Foczki, która jak wpadła do mnie po żwirek dla Snake'a i Betki, tak wyszła, z małą przerwą, po drugiej (!!!) w nocy - a w tym czasie w niesamowitym tempie kleiła, zszywała, wycinała i pakowała! Ziółko, jak zwykle niezawodna (część gwiazdek powstała dzięki jej wstawiennictwu! :)) towarzyszyła nam przy stoisku i pomogła zapakować mi się z niemałymi torbami do tramwaju.

Wielkie, wielkie dzięki - dobrze zużyjemy te zebrane lancety! :)

luelka

Post » Sob gru 11, 2010 22:11 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

Wszystkie zdjęcia są już na naszej stronie na Facebooku, a tutaj fragment :)

W przygotowaniach bardzo pomagała nam Olga
Obrazek

Pierwsze efekty naszej pracy
Obrazek

Loa też nie omieszkała sprawdzić, czy robimy wszystko w porządku
Obrazek

Ostatnie przygotowania
Obrazek

Nasza puszka
Obrazek

Z organizatorką Kiermaszu w Meli-Melo
Obrazek

luelka

Post » Nie gru 12, 2010 17:48 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

Oj, ale wieści :1luvu: . Pewna pręgowana mięciutka koteńka została wstępnie zarezerwowana i wszystko wskazuje na to, że w przyszły piątek pojedzie do siebie :).

luelka

Post » Nie gru 12, 2010 17:52 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

Jupi!!! :D :piwa: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Nie gru 12, 2010 18:39 Re: Fundacja PJD: Wilson i Chase wyprowadzili się! :))))

luelka pisze:Majorka :1luvu: :1luvu: :1luvu: . Wśród naszych podopiecznych swojego Mecenasa nie ma jeszcze Lili - piękna, pręgowana, mrucząca, cudna kocinka. Może otoczysz ją Mecenatem? Jestem pewna, że chętnie coś... zbroi artystycznie. Jak tylko będzie miała szansę :).

Czy to ta niunia?
Obrazek
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

[poprzednia][następna]