WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 20, 2010 14:23 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

:kotek: :kotek: :ok: :ok: :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Wto kwi 20, 2010 14:53 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

dobra będzie bez cicho :mrgreen: o każdej porze dnia :lol:
Ale fakt,ze wieści to nie ma nawet ociupinki.
Ciekawe co sie dzieje i czy dzieje sie coś wogle w sprawie kociastych?
z doświadczenia smutnego zreszta wiem,że takie milczenie nie wrózy dobrze.Obym sie myliła.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Wto kwi 20, 2010 18:51 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

Może kociaste gdzieś pojechaly autostopem i ktoś je przyhołubił, i fajnie sobie żyją 200 km dalej...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro kwi 21, 2010 6:16 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

i to jest pozytywne myślenie :) :kotek: :ok:

iwona66

Post » Śro kwi 21, 2010 22:22 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

POZYTYWNE :roll: MY JUŻ JEDZIEMY NA REZERWIE :? :? :?
Chyba zaczniemy używać jakichś "DOPALACZY" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No, dobra..... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Jasmina

Post » Pon kwi 26, 2010 16:17 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

pu puk!
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Wto kwi 27, 2010 12:41 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

no właśnie co taka cisza?
nawet słówka nie pzreczytasz. czyżby odpuszczono sobie wszelkie zabiegi odzyskania kotów?
Zawsze taka cisza nie wróży nic dobrego! :cry:
Obrazek

ASK@

Post » Czw kwi 29, 2010 11:02 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

Pewnie zostanę zjechana… Ale słuchajcie minęło już prawie pół roku. Życie toczy się dalej I i z pewnymi rzeczami trzeba się pogodzić. Wiem, że cuda się zdarzają … I jeśli tym kotom i ich właścicielom jest cud pisany, to kiedyś się spotkają. Zrobiono dużo – mieszkańcy okolicy znali sytuację, odzew był, ale nie taki jak chcieliśmy… Cóż, trzeba mieć nadzieję, że koty przezyły, że są całe i zdrowe gdzieś w jakimś ciepłym domu, u kochających je ludzi. Ja dzisiaj już w to bardziej próbuję wierzyć, niż w to, że koty się znajdą… A że ich Państwo przestali się tu odzywać – nie dziwcie się… Po co mają sobie przypominać ciągle tą tragiczną sytuację… Ja bym się ucieszyła, gdyby swoją energię i serce przekazali jakimś innym potrzebującym kotkom… Może właśnie jakimś zbłąkanym kocim biedom.

serotoninka

Od: Śro sie 27, 2008 21:00

Post » Czw kwi 29, 2010 13:57 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

serotoninka pisze:Pewnie zostanę zjechana… Ale słuchajcie minęło już prawie pół roku. Życie toczy się dalej I i z pewnymi rzeczami trzeba się pogodzić. Wiem, że cuda się zdarzają … I jeśli tym kotom i ich właścicielom jest cud pisany, to kiedyś się spotkają. Zrobiono dużo – mieszkańcy okolicy znali sytuację, odzew był, ale nie taki jak chcieliśmy… Cóż, trzeba mieć nadzieję, że koty przezyły, że są całe i zdrowe gdzieś w jakimś ciepłym domu, u kochających je ludzi. Ja dzisiaj już w to bardziej próbuję wierzyć, niż w to, że koty się znajdą… A że ich Państwo przestali się tu odzywać – nie dziwcie się… Po co mają sobie przypominać ciągle tą tragiczną sytuację… Ja bym się ucieszyła, gdyby swoją energię i serce przekazali jakimś innym potrzebującym kotkom… Może właśnie jakimś zbłąkanym kocim biedom.

amen
mnie też coraz częściej łazi to po głowie.
Moze rzeczywiście nie chcą rozdrapywac ran i zaglądac na watek, nie mając nic do powiedzenia. Jednak jaby szepnęłi do nas słówko i poprosili o zamknięcie watku to tez było by ładnie.Nawet w stosunku do nas.
Cuda sie zdarzają i czekam,że o nim usłyszymy.
pozdrawiam właścicieli kociastych!
Obrazek

ASK@

Post » Czw kwi 29, 2010 14:02 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

ASK@ pisze:
serotoninka pisze:Pewnie zostanę zjechana… Ale słuchajcie minęło już prawie pół roku. Życie toczy się dalej I i z pewnymi rzeczami trzeba się pogodzić. Wiem, że cuda się zdarzają … I jeśli tym kotom i ich właścicielom jest cud pisany, to kiedyś się spotkają. Zrobiono dużo – mieszkańcy okolicy znali sytuację, odzew był, ale nie taki jak chcieliśmy… Cóż, trzeba mieć nadzieję, że koty przezyły, że są całe i zdrowe gdzieś w jakimś ciepłym domu, u kochających je ludzi. Ja dzisiaj już w to bardziej próbuję wierzyć, niż w to, że koty się znajdą… A że ich Państwo przestali się tu odzywać – nie dziwcie się… Po co mają sobie przypominać ciągle tą tragiczną sytuację… Ja bym się ucieszyła, gdyby swoją energię i serce przekazali jakimś innym potrzebującym kotkom… Może właśnie jakimś zbłąkanym kocim biedom.

amen
mnie też coraz częściej łazi to po głowie.
Moze rzeczywiście nie chcą rozdrapywac ran i zaglądac na watek, nie mając nic do powiedzenia. Jednak jaby szepnęłi do nas słówko i poprosili o zamknięcie watku to tez było by ładnie.Nawet w stosunku do nas.
Cuda sie zdarzają i czekam,że o nim usłyszymy.
pozdrawiam właścicieli kociastych!

I ja podpiszę się pod tymi słowami :kotek: :ok:

iwona66

Post » Śro maja 26, 2010 11:30 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

Witajcie Mili w Dniu Matki,
wybaczcie długie milczenie. Wiosna nie zesłała nam żadnych wieści o Saskii i Kru-ani dobrych ani złych. Odwiedzaliśmy jeszcze
w kwietniu p. Czesławę w Złotowie nawołując i rozsyłając info po okolicy. Bezowocnie. :cry: Ponadto los dał nam jeszcze jedną -jak zwykle niespodziewaną misję do wypełnienia. Od ponad miesiąca walczymy o życie Lenki, somalijskiej koteczki ( którą przywiozła nam jak wiecie w lutym pod opiekę córka). Kicia cierpi na anemię odziedziczoną najprawdopodobniej po rodzicach. Tydzień temu została poddana kompleksowym badaniom i na dniach będzie ostateczna diagnoza. Robimy co tylko można, żeby ratować to młode kocie życie... Na szczęście ostatni kryzys hemolityczny minął. Kicia jest żwawa, bawi się i ma apetyt :)

Serdecznie dziękujemy za Waszą obecność i wsparcie, jesteście wspaniali :D
Zamykamy dziś wątek naszych zaginionych kotków. W razie nowych wieści założymy nowy.

Przesyłamy moc najlepszych życzeń dla Matek wszystkich czujących istot :1luvu:
ObrazekObrazek
kotki kotki do domu!!!

justyna j-k

Od: Pon gru 28, 2009 19:40

Post » Śro maja 26, 2010 12:22 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

Powodzenia i wszystkiego dobrego :ok: .Kciuki mocne dla koteczki :ok: .
Wierzę,że zaginione koty znalazły swoją przystań :ok:
Dziękuję za piękne życzenia :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Śro maja 26, 2010 13:46 Re: WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

powodzenia :kotek: :ok:

iwona66

[poprzednia][następna]