BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 05, 2012 22:00 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

ojej ,dziękuję :spin2:
ale się wzruszyłam :oops: :oops: :oops: jesteście :1luvu:
to takie miłe..idę sobie nalać naleweczki od Jek ,a co tam za wasze zdrowie :piwa:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro wrz 05, 2012 22:25 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

dobrej nocy kochani i jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję za życzenia Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Śro wrz 05, 2012 22:53 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Dorotko, wszystkiego naj :!:
Dużo zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń
Obrazek

Wiolaww

Od: Nie gru 12, 2010 16:55

Post » Czw wrz 06, 2012 1:18 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Trochę juz późnawo ale co tam, spoźnienie będzie małe:)
Życzę Ci zdrowia i wytrwałości w tym co robisz.
No i jeszcze radości z tego co robisz.
A przy okazji więcej pieniędzy mniejszym wysiłkiem:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw wrz 06, 2012 7:07 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

dziękuję :1luvu:

ja jeszcze nieświeża po wczorajszych imieninach ,tak balowałam w łóżku :ryk:
usiadłam na chwilę do kompa i już mam 3 paskudy na kopytach ..oczywiście Tytek :1luvu: Blusia i Tulinek,ten ostatni to jak by mógł wlazł by w człowieka :lol:
oj rośnie kot nad koty 8)
Wyicerałam nosek BB ,krewka poleciała :cry: smarcze okropnie ,czuje się z tym podle :oops: ale je i nie chowa się po kątach .
Po północy wlazła mi pod kołdrę (nie wiem jak znalazła wolną miejscówkę :roll: ),przytuliła się i usnęła...
:1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw wrz 06, 2012 7:40 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Zwazyłam Mruniaczka panna wazy 5,60 kg 8O
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw wrz 06, 2012 19:12 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Dorciu bardzo spóźnione :oops: , ale bardzo bardzo szczere życzenia imieninowe, dużo zdrówka, spełnienia marzeń i pociechy ze swoich dzieciaków :D
Wczoraj jak wyszłam z domu o 7 to wróciłam dopiero o 21 i padłam i nawet kopma nie włączałam, mam nadzieję, że mi wybaczysz

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw wrz 06, 2012 22:11 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

kaja888 pisze:Dorciu bardzo spóźnione :oops: , ale bardzo bardzo szczere życzenia imieninowe, dużo zdrówka, spełnienia marzeń i pociechy ze swoich dzieciaków :D
Wczoraj jak wyszłam z domu o 7 to wróciłam dopiero o 21 i padłam i nawet kopma nie włączałam, mam nadzieję, że mi wybaczysz

Elu no nie wiem :roll: łatwo nie będzie ale będę się starała :mrgreen:
a ja dziś totalnie padłam :oops:
Nie miałam siły wciągnąć roweru z kotami po specjalnym podjeździe na schodach kolejowych.
nie da rady ,tyle bym chciała napisac ale to nie dziś ..dobranoc kochani :ok:

acha BB coraz lepiej :piwa:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt wrz 07, 2012 0:10 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Dorotko, lekko spóźnione, ale najszczersze naj naj naj życzenia :piwa:

Pisze PW ;)
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Pt wrz 07, 2012 10:05 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

dziękuję :D

mam na portki :dance: Irenko ,Limku :1luvu:
teraz tylko do sklepu :oops: z tym gorzej ,przemóc się ,przymierzyć ,wybierać..ale najważniejsze że jest za co :oops: :oops: :oops:
czy ja kiedyś stanę na tyle mocno na nogi :cry:
Na pewno będzie mi lżej jak tymczasy pójdą do adopcji... maluchy to studnia bez dna.
a chorujące maluchy to już podwójna studnia bez dna :twisted: :wink:

Rano byłam na bazarku kupiłam sobie wiejskie mleczko ,trojaczkom i Majeczce 2 kg ud :wink: jeszcze muszę Blusi kupić i BB powinnam znów zamówić opakowanie conva bo wychodzi taniej.
Dziś do weta tylko z BB i Blusiakiem ,Maja dopiero w niedzielę.
Za parę dni powinnam zrobić badania kupska trojaczkom.
Dyziowi paprze się oko,mam Gentamecynę i Difadol już zapuszczam .
BB czeka na Echo
Baja na powtórne badania krwi
:strach: :strach: :strach:

na dworku zimno.
dziwne to lato.
ale ciepełko idzie :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt wrz 07, 2012 13:18 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

BB.czyli piękna Blondi ma się coraz lepiej ,niestety ja larwa paskudna czyściłam jej nosek i za mocno potarłam krewka poleciała ,kuźwa jak się z tym podle czuje :oops: ona już nie pamięta i wszystko jest ok a mnie to gryzie :oops:
Jedna dziurka jest chyba felernie robiona ,zresztą jak zdejmiemy szwy to wtedy zobaczymy.

Wszystko teraz śpi ,ja wypije kawkę i może jakiś obiad dziecku zrobię ,rzadko mi się to zdarza :oops:

ten tydzień pod nazwą śliwka węgierka :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt wrz 07, 2012 13:42 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

U mnie tydzień pod znakiem pomidorków i cebulki :ryk: Zwierza z kuchni już uciekają od tego ,,zapaszku " :ryk: I te duze , żółto-zielone śliwki , nie wiem jak sie nazywają :?

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt wrz 07, 2012 14:00 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Pomidorki u mnie już przebrzmiały ,ale jadlam i jadłam ...teraz śliwuchy ,dziwne że nie miałam fazy na arbuzy :roll:
oj zapomniałam o objedzie :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt wrz 07, 2012 14:16 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

mnie teraz naszły , jak sie kończyc będą zaraz :D i jeszcze żółta papryka :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt wrz 07, 2012 14:49 Re: BB OPERACJA za nami jest lepiej tymczasy szukają domków

Ciekawe że u nas węgierki skończyły się już ze dwa tyg temu - jeszcze wiszą na drzewach tylko jakieś niedobitki takie na wpół ususzone a na wpół zgniłe :lol:
eh, musiałam wywalić całą partię powideł i konfitur z wegierek bo jakieś miałam felerne wieczka i wszystkie puściły po kilku dniach i się wszystko zepsuło :evil: Tyle roboty na nic :?
Ale teraz smażę konfitury i dżemiki z dużych śliwek, jabłek i mieszane z czarnym bzem :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

[poprzednia][następna]