PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 10, 2011 18:02 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

:ok: :ok: :ok: za adopcje
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Pt mar 11, 2011 0:06 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

KaleidoStar pisze:Same wizytowe dziewice :D
Podeslijcie mi prosze na prv maila do Agaty, ok? Obiecałam napisać Jej kilka rzeczy.

Carmen, podeślesz? Bo ja nie mam...

A ja wróciłam z mojej pierwszej wizyty i śpieszę donieść, że ktoś mnie zrobił w konia :ryk:
Ja radośnie pani opowiadam, ale jak padło imię kota, to wyszło, że to nie Pixie, tylko Dixie :twisted: I pani mówi, że będzie tego pilnować jak oka w głowie i nie ma inaczej, ma być Dixie i już!
Pani fajna, córka fajna, wnuczka fajna, jestem na wielkie wielkie tak :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt mar 11, 2011 7:36 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

Kocie już wysłałam maila Agaty.

Dziewczyny, ja mam zjazd, kryzysa mam. Wczoraj padłam o 21 w pełnym umundurowaniu i śniły mi się wyłącznie Koty Pana Stanisława z muzyką z "Dirty Dancing".......................

No więc tak:
NIE odzywają się ludzie od Milorda, co mnie bardzo, bardzo martwi :( Mam nadzieję, że się jakoś niedługo objawią.. Za to okazuje się, że ja pogubiłam 2 Panie w systemie rekrutacyjnym i dzwoniły do mnie wczoraj.. Kruszynka najprawdopodobniej nie pojedzie do Węgorzewa bo zakochała się w niej Pani asystentka dra weta. Nie wiem jak ja to powiem tym bardzo, bardzo fajnym ludziom... Spróbuję skierować ich do Szczytna, bliżej jest. Jedzie za to na pewno Karolek (DOROTA - DZIĘKI!!!). No i poplątałam Kotkę Szalonemu...
Na dzień wczorajszy nie ogarniałam tej kuwety, dziś spróbuję się naprostować.

Kurcze, bardzo mnie martwi ten Milord.. Taka fajna rodzina... Mam nadzieję, że nie powtórzy się numer jak z Rysiem i Championem (dla Championa już najpewniej szykuje się fajny, alternatywny dom, nad kwestią Rysia też rozmowy trwają)................

W dodatku ten wątek miau i wp nie otwierają mi się w pracy, podobno są jakieś niedozwolone słowa..
Nad kwestią rozmieszczenia Kociartswa porozmawiamy w weekend, ok?

Jeszcze kupowanie tego auta na bańce, w cholerę by jedną!

Miłego dnia, ja się spóźnię jak zwykle do roboty.........

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pt mar 11, 2011 11:16 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

Pani Karolina od Milorda właśnie dzwoniła przed chwilą, dopiero dziś odebrała wiadomości. Umówiłyśmy się na wtorek na 18, także wszystko gra :ok:

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Pt mar 11, 2011 11:17 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

Carmen201, kciuki!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt mar 11, 2011 15:25 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

Carmen, Państwu od Kruszynki podeślij Pixie.
Lub Kizię i Mizię.

Mamy zastępstwa, pamiętaj, damy radę :>

I nie łam się, ja już też fiksuję, ale będzie dobrze :ok:

Szalony Kot

Post » Pt mar 11, 2011 17:36 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

Szalony Kocie, CatAngel - mam prośbę.
Żebyście poszukały płatnego transportu Gdańsk & Olsztyn, co?
Musi być autem bo bardzo możliwe, że pojadą też 2 minisunie Pipi i Gaja.
A Pixi też jedzie już do domu!

Carmen201

Post » Pt mar 11, 2011 17:57 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

Ooooo :ok: :ok: :ok:
Ale one jadą do Olsztyna czy do Gdańska?
Bo do Olsztyna, ale pociągiem, czasem jeździ Marzenia. Teraz jedzie w ten weekend, ale będzie chyba jeszcze jechać przed świętami Wielkanocnymi raz...

Szalony Kot

Post » Pt mar 11, 2011 18:03 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

Do Gdańska. I Miśka też.
Do Olsztyna będzie tylko odbitka z Karolkiem.

Podobnież na dogomanii jest wątek o płatnym transporcie, Jola z Fundacji mi podpowiedziała, może tam coś?

Carmen201

Post » Pt mar 11, 2011 18:19 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

Gdańsk:
Trójmiasto - Warszawa Ecrire
Warszawa - Elbląg - Warszawa Wełna
http://mapapomocy.dogomania.pl/region2. ... 1&region=0

Na szczurzym: Agusia -> WARSZAWA - GDYNIA - WARSZAWA > zawsze (średnio 2x w miesiącu)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=4&t=18819

Ech nie wiem, jeszcze popatrzę.

Szalony Kot

Post » Pt mar 11, 2011 18:21 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

Szalony Kot pisze:Ooooo :ok: :ok: :ok:
Ale one jadą do Olsztyna czy do Gdańska?
Bo do Olsztyna, ale pociągiem, czasem jeździ Marzenia. Teraz jedzie w ten weekend, ale będzie chyba jeszcze jechać przed świętami Wielkanocnymi raz...

Martyna możesz :oops: się tym zająć (ja mam teraz na głowie, kotkę z zajezdni do ciachania) :oops:

Edit: O już się zajmujesz :oops: to wybacz :mrgreen:

może to wam się przyda :!: http://mapapomocy.dogomania.pl/

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt mar 11, 2011 18:40 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

Dzięki Dziewczyny, jutro tam luknę i spróbuję coś do kogoś napisać.

A jutro proszę pań rozmowy przedadopcyjne mają odbyć się: w Milanówku,w Chorzowie, w Bytomiu i może coś w Warszawie jeszcze spróbuję.
Na dzień dzisiejszy NA PEWNO (po wszelakiej weryfikacji dzięki Waszej pomocy :) jadą:
Czułek - do Asi do Otwocka,
Miśka - do Gdańska,
Karolek - do Olsztyna,
Dixi - do Warszawy.

We wtorek: Milord plus Tygrys, środa - Pixi (Wawa), gdzieś na tygodniu Miluś (Wawa), trwają rozmowy w temacie Rysia i Championa.
No i Kruszynka ma dom. No i prawdopodobnie Pipi i Gaja.

Czyli zostaje JESZCZE 14 Kotów i 9 Psów..
Maaaaaaaaaaaatko.................. :)

Carmen201

Post » Pt mar 11, 2011 19:08 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

Super :)
Bardzo szybko znajdują domy, a jak się ma Pani Basia?

24102007

Od: Sob lut 12, 2011 21:17

Post » Pt mar 11, 2011 19:31 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

Jak Pani Basia - ja nie wiem, pewnie więcej wie Sabinka..

Jechał ktoś z Was samochodem z 2 Psami i 2 Kotami?
Bo się teraz zastanawiam jaki jest stopień karkołomności tej wycieczki..
Nie zamordują kierowcy? :mrgreen:

Carmen201

Post » Pt mar 11, 2011 19:46 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBNY TRANSPORT DO GDAŃSKA!

A Kubuś, a Kubuś ? :oops:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

[poprzednia][następna]