Gdyby ktoś wysłał mi teraz na pw wolontariatu numery kotów z PA tych nowych, też bym dorzuciła.
Szalony Kot

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jamkasica pisze:Madziu, ta Pani bardzo chciała tylko nie mogła wziąć chorej kotki ze względu na liche zdrowie rezydenta..Wylała morze łez nad Dziuńką, a w efekcie tej sytuacji wzięła tymczaskę od Anielki
wolontariat-Paluch pisze:Zaktualizowałam posty, przeniosłam Hermesa, te co poszły z PA, koty w domach i za TM ['].
Gdyby ktoś wysłał mi teraz na pw wolontariatu numery kotów z PA tych nowych, też bym dorzuciła.
Szalony Kot
a w efekcie tej sytuacji wzięła tymczaskę od Anielki
wolontariat-Paluch pisze:Zaktualizowałam posty, przeniosłam Hermesa, te co poszły z PA, koty w domach i za TM ['].
Szalony Kot
Ozymandias pisze:wolontariat-Paluch pisze:Zaktualizowałam posty, przeniosłam Hermesa, te co poszły z PA, koty w domach i za TM ['].
Szalony Kot
W tych za TM nie umieściłaś moich 100nieszczęść
Szalony Kot pisze:Ozymandias pisze:wolontariat-Paluch pisze:Zaktualizowałam posty, przeniosłam Hermesa, te co poszły z PA, koty w domach i za TM ['].
Szalony Kot
Bo pod numerem 522 mieści się kotka :/
Ozymandias pisze:wolontariat-Paluch pisze:Zaktualizowałam posty, przeniosłam Hermesa, te co poszły z PA, koty w domach i za TM ['].
Szalony Kot
magaaaa pisze:Wielbłądzio pisze::cry:![]()
PS. Moja Dziuńka ma się świetnie. Wygląda nadal jak wychudzony, mały Wytrzeszcz, ale katar wyleczony, je za kilka kotów, nałogowo wskakuje mi na kolana i ugniata... W środę chyba pojedziemy zbadać krew (chyba - o ile nie będę musiała wraz z Żabem zabrać Buśki, która znów przestaje jeść
- bo jeśli będę musiała, to nie zostanie mi żadna wolna ręka
).
Chociaż jej się udało...
Gratuluję, Wielbłądziu.
I z całego serca zazdraszczam.
Ale pozytywnie, naprawdę. Dziunia na zdjęciach ma taki fajny pysiek budzący sympatię - tylko miziać i miętosić...
Super, lada dzień się zaokrągli i będzie piękną domową kotą. Co to za idiotka co jej nie chciała - teraz niech żałuje.
Szalony Kot pisze:To ja zedytuję PAII i podorzucam fotki. Opisów nie, z oczywistego powodu - bo nie widziałam, to i nie wiem
Jeeeeny, same czarnuchy w tym PA, ja nie wiem, przyjdę i jak zwykle nikogo nie rozpoznam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 75 gości