Czy jest jakieś...? Koniec sezonu a na koniec FOTY :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 27, 2010 21:43 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

O idzie do przodu:) Na plecach milenki niejako, ale wiedzialam w jakim wątku prosic :ok: Na pw tez jedna osoba litosciwie pisze ze byc moze wiec moze... :ok:
edit: zgłosił się wizytator :ok:
ps. TAK MIALAM ISC SPAC. juz teraz naprawdę. odezwę się rano, bo mnie zaraz tz prąd odłączy 8O

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Pt maja 28, 2010 6:04 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

spinca pisze:Ale ja nie gryzę :) No chyba, że trzeba komuś psa zabrać, to przestaję być miła..... Ja przeprowadziłam dziesiątki, więc wspólnymi siłami damy radę :)

I sama sobie wizytę przedadopcyjną przeprowadzisz :ryk: -tylko ostra bądź-domek przemagluj!!!
Ale żarty,żartami-cieszę się,że jednak udało sie kogoś znaleźć!!!!!

Tylko Milenka nadal milczy,a ja się martwię :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt maja 28, 2010 11:21 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

Dziewczyny, jestem :D wczoraj to ja bylam kłębkiem nerwów, krew dojechała po 17, więc umówiliśmy się na dzis na 9 rano. Już po wszystkim, Glusiek ładnie zniosł transfuzję, nie było zadnych problemów :D
a ze mnie schodzi napiecie powoli, bałam się strasznie, nigdy zaden moj kot nie mial transfuzji, uffff.... :D :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Pt maja 28, 2010 12:03 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

Witaj Milenko :D Cieszę się bardzo, że już po wszystkim :P Glusieńku kochany, zdróweczka koteczku :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt maja 28, 2010 12:20 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

Ale się cieszę kochana, że wszystko poszło dobrze i Gluś był taki dzielny :) teraz tylko trzymam kciuki żeby szybciutko wracał do zdrowia i nabierał sił :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
A Ty w końcu możesz troszkę odetchnąć, zresztą jak wszystkie zamartwiające się cioteczki :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

siasia1981

Od: Śro lut 25, 2009 8:45

Post » Pt maja 28, 2010 14:55 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt maja 28, 2010 15:04 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

Dobrze, ze juz po wszystkim :D :D :D Dzielny dresik :D
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Pt maja 28, 2010 15:44 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

milenap pisze:Dziewczyny, jestem :D wczoraj to ja bylam kłębkiem nerwów, krew dojechała po 17, więc umówiliśmy się na dzis na 9 rano. Już po wszystkim, Glusiek ładnie zniosł transfuzję, nie było zadnych problemów :D
a ze mnie schodzi napiecie powoli, bałam się strasznie, nigdy zaden moj kot nie mial transfuzji, uffff.... :D :D

Oj wreszcie jest wiadomość!!!!
Milenko-cieszę się bardzo,że już po transfuzji,oby teraz organizm załapał i kocina znów był w formie!!!!
Ja też nigdy nie miałam u swoich kotów takiego zabiegu,nie wiem z czym to sie wiąże-mam nadzieję,że żadnych niespodzianek nie bedzie i wszystko będzie w porządku!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt maja 28, 2010 15:54 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

No to wielkie UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF i kciuki, żeby wszystko było OK :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ja miałam doświadczenie z transfuzją, ale z drugiej strony - mój Fifi był dawcą. Nie bedę ukrywała, że Fifiemu ta akcja kompletnie się nie spodobała ...............

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pt maja 28, 2010 16:01 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

Ola-myślę ,że i Glusiowi nie za bardzo!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt maja 28, 2010 16:09 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

kropkaXL pisze:Ola-myślę ,że i Glusiowi nie za bardzo!

No bo przecież to miłe nie jest :?

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pt maja 28, 2010 16:35 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

Własnie rozmawiałam z Milenką-z Glusiem wszystko w porzadku!!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt maja 28, 2010 17:16 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

Cieszę się ze dobrze poszło. Kciuki!

Ja już ostatni wtręt: wizyta adopcyjna z sukcesem, DELIKWENT JEEEDZIE DO STOLIIICYYYY

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Pt maja 28, 2010 17:16 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

kropkaXL pisze:Własnie rozmawiałam z Milenką-z Glusiem wszystko w porzadku!!!!!!!!

Dzięki Kasiulku :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt maja 28, 2010 17:28 Re: Czy jest jakieś...?Dojechaliśmy. Będzie dogrywka...

Super, że wszystko ok! :ok: :ok: :ok: :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]