Psotuniu, ciocia zawsze będzie Cie pamiętac i walke Twojej Dużej o Twój każdy słoneczny dzień [*].
Witam cioteczki poweeknedowo

. Sieć szwankuje, miau chyba tez, dziwne ekrany (jakby w wersji beta serwisowej) sie prezentuja ... ktoś (admin) ma chyba szewski poniedziałek

.
Jak bardzo mądrze ciocia Iza napisała okłady z futra i dryneczek to jest to !!!!
Pysia przeurocza w kociecym futerku

, a obecnie to po prostu powala urodą .... Dama w kazdym calu, ma takie mądre, przenikliwe spojrzenie, uwielbiam takie ocyska. Pysie bym w pysio wycałowała, oj wycałowała. Z reszta wszystkie bym wycałowała, mi się włacza takie super kocie przyciąganie i kot juz czasem mówi nie (czytaj - łapa na nosie, rozpacz w oczach) a Duża buzi, buzi, buzi

Nie znałam Twoich kocich poczatków Izu, fajnie się zaczęło

.
Super, że paczunia dotarła. Nie przejmuj się Iza, że conva wylizali - nic im nie będzie. Dobrze, że wcinają. Oczywiście najbardziej wskazana postać - płynna

. Ale świat sie nie zawali ...
Zdjęcia cudowne, co za miła dla oka czarnosc, uwielbiam czarnosc, 3 z 4 zwierzów moich sa czarne. Jak juz któras ciocia pisała - kotecki w oczach rosną. Pixi jeszcze oczyska zaropiałe ma, ale trzymamy za rychłe wyzdrowienie. Nadal na antybiotyku ?
Mama kotecków widze się broni

Oj zapamiętasz Izu te polowania, zapamiętasz. Byle nic się nie wdało

. Moczoterapia choć budząca skrajne reakcje - z wielu źródeł potwierdzona. Izu, jakieś grube długie rekawice potrzebne. Uwarzaj na twarz i oczy !!!

Ale ona niezmiennie wraca na balkon, to znaczy, że czuje małe, czuje, że krzywda jej sie tu nie dzieje ale dzikość w niej duża, silna jest ... Powodzenia. Jak ją w koncu złapiesz - będziemy chyab swietowac

.
No i elaborat mi wyszedł o !