Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Dzisiaj faktycznie jakiś smętny dzień, choć dla mnie właśnie dzisiaj ujawniła się opcja ciekawego weekendu. Jeśli nic się nie zmieni to wydam 2 swoje koty i 2 lub 1 nieswojego a przyjmę w domu fajnego gościa i jednego kota lub też sama będę się gościła i dowiozę kota osobiście. Ciekawe co z tych planów wyniknie.
mirka_t pisze:U mnie ogólnie nudy. Pielgrzymki do weta z beżowym i kotami, które mają mnie opuścić w sobotę. Próbuję ogarnąć jakoś mieszkanie przed sobotnią wizytą gościa i zaraz zabieram się za kładzenie wykładziny.
Dla fanów persów przygotowałam dzisiaj filmikjak to się czesze Chada. Całkiem inna bajka niż z Lufką i Timonką jednak po czesaniu kotek nie mam ani jednego zadrapania. Po czesaniu Chada zostały mi krechy na dłoni, ale to tylko przez moja głupotę. Trzeba było przyciąć gówniarzowi pazurki, bo ma strasznie ostre.
Dla anulki111 zdjęcie Chada.
mirka_t pisze:Nic nie uchylę a fotka dla anulki111, bo ona biedna filmików nie widzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, lucjan123, Patrykpoz i 61 gości