mirka_t pisze:Majolika dzięki za wsparcie. Na Twoje pytania nie potrafię odpowiedzieć. Sama zadaję sobie podobne pytania.
Przepraszam.

Nie chciałam zaśmiecać Twojego wątku, może niepotrzebnie tu wylałam swoje żale.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Majolika dzięki za wsparcie. Na Twoje pytania nie potrafię odpowiedzieć. Sama zadaję sobie podobne pytania.
majolika pisze:
I chciałam przy okazji zapytać (bo jestem nowa) jak to jest z tym obrażaniem![]()
Bo widzę, że z niefortunnego pw, zamieszczonego w wątku zrobiła się niezła jatka. Natomiast mnie kilka osób w ferworze walki z moimi poglądami, nazwało głupią, betonem, debilką (długo by wymieniać) i jakoś te słowa (powszechnie uznane za obraźliwe) krucjaty przeciwko chamstwu nie rozpętały![]()
A to już trzeci wątek w którym roztrząsa się ze świętym oburzeniem jedno brzydkie sformułowanie.
Czy na tym forum są równi i równiejsi? Jednym wolno obrażać, drugim już nie? Czy zależy to tylko od stażu obrażanego? Nowego można sponiewierać, od innych natomiast wara?![]()
majolika pisze:I chciałam przy okazji zapytać (bo jestem nowa) jak to jest z tym obrażaniem![]()
Bo widzę, że z niefortunnego pw, zamieszczonego w wątku zrobiła się niezła jatka. Natomiast mnie kilka osób w ferworze walki z moimi poglądami, nazwało głupią, betonem, debilką (długo by wymieniać) i jakoś te słowa (powszechnie uznane za obraźliwe) krucjaty przeciwko chamstwu nie rozpętały![]()
A to już trzeci wątek w którym roztrząsa się ze świętym oburzeniem jedno brzydkie sformułowanie.
Czy na tym forum są równi i równiejsi? Jednym wolno obrażać, drugim już nie? Czy zależy to tylko od stażu obrażanego? Nowego można sponiewierać, od innych natomiast wara?![]()
Anda pisze:...Mam, tak jak napisałam już, nadzieję, że złagodniejesz. ...
mirka_t pisze:Anda pisze:...Mam, tak jak napisałam już, nadzieję, że złagodniejesz. ...
Niestety nie złagodnieję. Nigdy nie będę słodkopierdząca.
mirka_t pisze:Nie do końca jest tak, że gdzie rękę położysz tam kot. Po to między innymi nabyłam drapaki, ale okazuje się, że to fanaberie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Blue, kasiek1510 i 42 gości