Dziś zrobiłem konstrukcje regału , teoretycznie zostało tylko skręcić wszystko do kupy , obić ścianki czym trzeba i zamontować drzwiczki ale w praktyce jest to zajęcie na kilka godzin

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
halbina pisze:Faktycznie... stalowa panienka prześliczna! jak rozumiem już bezpieczna?... ja nie mogę na razie pomóc... kociaki na tymczasie coś u mnie łapały... z 14 kociąt, które u mnie były od czerwca, dwa odeszły za TM. [*] [*]muszę sie pozbyć wirusów...
bubor pisze:Wooww , no no![]()
Normalnie nie ten lokal![]()
![]()
bubor pisze:Tak sobie właśnie pomyślałem że jesli w lokalu będą już "pensjonariusze " to przy montażu wyposażenia będzie z nimi kłopot , wiercenie w ścianach suficie i podłodze oraz docinanie wyrzynarką przy montażu regału to nie jest to co kociaste lubią najbardziej![]()
mar_tika pisze:Gwoli wyjasnienie za kotarka w żółte kaczuszki znajduje sie kibelek z mityczna słoneczna lamperia Teresy która została komisyjnie zamalowana.
mala mi pisze:dziewczyny - jestescie wielkie! rewelacja - zwlaszcza w porownaniu do tego co bylo na samym poczatku! Gratuluje!
Kropeczka13 pisze:mala mi pisze:dziewczyny - jestescie wielkie! rewelacja - zwlaszcza w porownaniu do tego co bylo na samym poczatku! Gratuluje!
No ladnie, ladnie wszystkie gratulacje dla Dziewczyn a o Darku i o mnie to sie zapomnialo....Wlasnie o naszej pracy swiadczy ta butelka piwa ktora potem nie zniknela tylko zostala oprozniona i odstawiona do
pustych
Użytkownicy przeglądający ten dział: alicat, Blue, Google [Bot] i 144 gości