DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla kotów.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 05, 2012 20:16 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

Wpłynęło 123 zł z bazarku, Alu kochana i wszystkim biorącym udział bardzo, bardzo dziękuje :1luvu:
joanna3113

Post » Pon gru 17, 2012 0:14 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

A czemu to Asia się nie odzywa? :?
Jak tam Twoje koty? Masz chętnych na adopcję?

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pon gru 17, 2012 21:33 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

dana2509 pisze:A czemu to Asia się nie odzywa? :?
Jak tam Twoje koty? Masz chętnych na adopcję?

Danusiu kochana, nie chce mi się odzywać.
Obiecałam karmicielce Maciusia, kochanej kobiecie, ze będę informowała ją jak Maciuś ale cudownie wątek został zamknięty, ręce opadają, gdybym ja zabrała kota i zamknęła wątek zmieszano by mnie z błotem, są równi i tacy co wszystko mogą.
Jeżeli mam coś napisać o kotach w Szczytnie, którym trzeba pomóc, to każdą pomoc niszczy się, przecież ważniejsze są inne osoby, tak bardzo mi smuto, forum miało byc dla kotów, dla ich dobra, ale mam nadzieję że chociaż inne osoby zangażowane czują się dowartościowane.

Koczany Czaruś został odjajeczniony :mrgreen: (kurcze słownik google nie zna słowa odjajecznienie faceta :mrgreen: )
joanna3113

Post » Pon gru 17, 2012 22:13 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

Bardzo to smutne i przygnębiające. Jest mi bardzo przykro, że tak bardzo czujesz się dotknięta tym co się wydarzyło.
Ja swoje zdanie wyraziłam. Mnie też nie podobało się tak nagłe zamknięcie wątku Maciusia.
meksykanka obiecała nowy wątek i wiadomości o Maciusiu. Ten kot zapadł w serce wielu i Wszyscy chętnie dowiemy się jak toczy się teraz jego życie.
Asiu- zajrzyj na wątek pomocowy. Tam sporo teraz się dzieje. Trzeba jakoś zagospodarować pieniążki. Jesteś nam potrzebna.
Uwierz, że są osoby, którym zależy na Twojej pracy i obecności.

A za Czarusia :ok:

dana.b

Post » Pon gru 17, 2012 23:41 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

Joanno, alez nic nie stalo na przeszkodzie, zebys Maciusia zabrala. Chetnych nie bylo, musiala az Meksykanka do Warszawy kota zabierac, bo nikt z Olsztyna i Szczytna nie mogl mu dac DT.
Szkoda, ze dopiero teraz kot tak wielu osobom zapadl w serce. Przez wiele miesiecy nie bylo chetnych do szukania, lapania, a potem nikt nie chcial mu dac domu.

Meksykanka poinformowala, ze bedzie przekazywac informacje karmicielce. I na pewno przekaze.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto gru 18, 2012 0:57 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

Agneska pisze:Joanno, alez nic nie stalo na przeszkodzie, zebys Maciusia zabrala.

Stało. 11 tymczasów, w tym kilka specjalnej troski, i trwająca wciąż kwarantanna po pp.

Joanna jeździła kilkakrotnie do Olsztyna wieszać plakaty zaginionych i to ona nawiazała jako pierwsza kontakt z panią karmicielką, pojechała zidentyfikować Maćka i tak dalej. Już nie mowiąc o tym, że to ona latem wyciągnęła Maćka ze schronu i zorganizowała transport do darialekarzyk, która zaoferowała mu wówczas dt. A po ucieczce Maćka zaaranzowala wypożyczenie lapki dla Darii
Insynuacje, że zainteresowała się kotem dopiero teraz są bezpodstawne. W dodatku to Joanna ręczyła pani karmicielce, ze Maćkowi się nic nie stanie i teraz czuje się za informowanie odpowiedzialna. Ja to rozumiem, bo i ja pani obiecywalam

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Śro gru 19, 2012 12:24 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

Asiu, jak Calineczka i pozostałe kotki? Wróć do nas i przyłącz się do pomocy kotom ze schronu. Czytam niektóre wpisy krzywdzące Ciebie, ale ja wiem i Ty wiesz, że nie wszyscy tak czują :ok: :1luvu: Jesteś potrzebna jak nie nam to tym kotom :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro gru 19, 2012 16:56 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

Podpisuję się zarówno pod tym co napisała wat, jaki i Ala !!!

dana.b

Post » Śro gru 19, 2012 19:00 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

Kochane kobietki :mrgreen: podczytuję wątek ale jakoś nie mam siły pisać, trochę ostatnio mi się na głowę zwaliło, do tego pani karmicielka co jakiś czas dzwoni pytać o Maciusia i nie wiem co jej odpowiedzieć :roll: obiecałam informacje i zdjęcia.

Calineczka ogólnie dobrze, ale dzisiaj zabrakło mi mokrego które daję stale i dałam tej samej firmy tylko nie saszetki, a puszeczki, no i całe mieszkanie załatwione :cry: sprzątam, sprzątam. Feliks na stałe (z przerwami) musi mieć podawane sterydy w tabletkach, no katastrofa, biedak zachowuje się jakbym go biła :roll: chociaż on od początku taki bojaźliwy, ale biedak tyle przeszedł, jemu nie służy taka ilość kotów, na pewno jakiś mężczyzna zrobił mu krzywdę.

Wat pani Danusia prosiła żebym Ci bardzo podziękowała za kupno karmy dla Brysia, więc niniejszym to czynię :mrgreen: bardzo, bardzo dziękuję w imieniu Brysia.
joanna3113

Post » Śro gru 19, 2012 19:38 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

Jesteś :ok: :ok: :ok:
Obrazek

alab108

Post » Śro gru 19, 2012 20:11 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

Alu kochana żyję :mrgreen: jakoś ostatnio nie mam siły, chyba przygotowuję się na 21.12 :mrgreen:
joanna3113

Post » Śro gru 19, 2012 21:00 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

Asiu , a co będzie 21.12. :?: :?: Ciekawskie jajo ze mnie :mrgreen:
Obrazek

alab108

Post » Śro gru 19, 2012 21:11 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

No koniec świata, ale już odwołany :mrgreen:
Asiu- nie ma do czego się przygotowywać. :wink: Co będzie, to będzie :P

dana.b

Post » Czw gru 20, 2012 13:00 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

dana2509 pisze:No koniec świata, ale już odwołany :mrgreen:
Asiu- nie ma do czego się przygotowywać. :wink: Co będzie, to będzie :P

Jak to odwołali 8O to znaczy że muszę się wziąć za robotę, bo niedługo święta, tak mi się nie chce :roll:
joanna3113

Post » Czw gru 20, 2012 13:12 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

:ryk: :ryk: :ryk: Do roboty :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

alab108

[poprzednia][następna]