Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
filo pisze:To jest kuweta do treningu czystości dla szczeniąt. Nie jest na żwirek, tylko na podkłady. Trochę droga impreza. Na dodatek ona chce mieć dwie, jedną do spraw płynnych, drugą do spraw bardziej zwartych.
kristinbb pisze:filo pisze:To jest kuweta do treningu czystości dla szczeniąt. Nie jest na żwirek, tylko na podkłady. Trochę droga impreza. Na dodatek ona chce mieć dwie, jedną do spraw płynnych, drugą do spraw bardziej zwartych.
A może by takie zwykle tacki na szklanki czy kubki do herbaty?
Płaskie a jednocześnie pojemne.
Po 5 - 10 zł były u nas. Plastykowe.
I wyściel papierem toaletowym,
U mnie też tak lubią .
Agata pisze: więc w szybkim skrócie: Nietopyrek został w nowym domu przyjęty z dystansem, który pomału się skraca, tzn; dziś w nocy kotowie gonili się po chacie - widać było, ze dla sportu i rozrywkitaki tam berek z zamianą ról, wiec chyba jest nie najgorzej. Ja wczoraj dostąpiłam zaszczytu pogłaskania młodziaka, więc może da się ze mną wytrzymać... ale dajemy sobie czas i przestrzeń, póki co. No i wzruszył mnie mój kot Tupek - w sobotę zaprowadził młodziaka do kuchni i pokazał gdzie stoi miska - wcześniej Gacek wcinał z miseczek stojących za piecem, które to miejsce wybrał na swój początkowy schron.
A tak przy okazji - Nietopyrek będzie BATMANEM
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka- i 629 gości