Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:duża ilość osób jej nie spłoszy?
Femka pisze:nie żartu
jaki ja mogę mieć pomysł z ,moim doświadczeniem.
jak łapaliśmy kotka, to klatki były rozstawione, a my w samochodzie czekałyśmy.
przed 3 się złapał
Tony Clifton pisze:Moja wypowiedź dotyczy tylko jednej kwestii:myszka007 pisze:DamaYa broni 'fundacji', bo sama ma wiele do ukrycia..
dlaczego odszedl elwisek, hm.. tego sie juz nie dowiemy..
Wiedziałem, że ktoś niedługo powie coś, co sprawi, że przestanę wierzyć, że kociarze są niezwykłymi ludźmi.
Forum miau znaczyło dla nas wiele, bo widzieliśmy, że choć kociarze mają pod górkę, to trzeba pomagać słabszym.
Emocje i niedostatki intelektualne kilku osób wypowiadających się tutaj sprawiają, że nie chcę uczestniczyć w tym SPEKTAKLU PLUCIA JADEM.
Dyskusja, którą rozpoczęto z dobrych pobudek o los Tiki stała się forum konwulsji, które nie wnoszą nic do sytuacji tej kotki.
Anonimowość sprzyja fantazjowaniu w wypowiedziach, bo nikt nie każe brać odpowiedzialności za wypowiadane słowa. To takie dojrzałe.
Ten z nami! Ten przeciw nam!
Kto sam ten nasz najgorszy wróg!
Marcin
TŻ Dama Ya
magdaradek pisze:Femka, mnie się przypomniała akcja z odlawianiem kota za pomocą jasnowidza. Łapałaś z hydrą_pl i chyba annskr??
Może by tę osobę o pomoc poprosić?
Ja wiem, ze wiele osób popuka się w głowę, ale pamiętam, że ta jasnowidzka dokladnie Wam określila gdzie postawić klatkę=łapkę i ten kot się złapał!!
Pamiętasz????
A może ustawić tam dużo klatek łapek i czekać w nocy aż się zlapie??
Dulencja pisze:Tony Clifton pisze:Moja wypowiedź dotyczy tylko jednej kwestii:myszka007 pisze:DamaYa broni 'fundacji', bo sama ma wiele do ukrycia..
dlaczego odszedl elwisek, hm.. tego sie juz nie dowiemy..
Wiedziałem, że ktoś niedługo powie coś, co sprawi, że przestanę wierzyć, że kociarze są niezwykłymi ludźmi.
Forum miau znaczyło dla nas wiele, bo widzieliśmy, że choć kociarze mają pod górkę, to trzeba pomagać słabszym.
Emocje i niedostatki intelektualne kilku osób wypowiadających się tutaj sprawiają, że nie chcę uczestniczyć w tym SPEKTAKLU PLUCIA JADEM.
Dyskusja, którą rozpoczęto z dobrych pobudek o los Tiki stała się forum konwulsji, które nie wnoszą nic do sytuacji tej kotki.
Anonimowość sprzyja fantazjowaniu w wypowiedziach, bo nikt nie każe brać odpowiedzialności za wypowiadane słowa. To takie dojrzałe.
Ten z nami! Ten przeciw nam!
Kto sam ten nasz najgorszy wróg!
Marcin
TŻ Dama Ya
Przepraszam, ale ten post nie daje mi spokoju.
Nikt z obecnych na tym wątku nie wyraża zgody na takie wpisy. Co więcej, osobiście, uważam je za strasznie krzywdzące i przekłamujące rzeczywistość. Czytałam watek Elwiska i absolutnie nie zgadzam się z wpisem Myszki, o czym już napisałam w wątku. Inni też. Uważam też Twój wpis dla mnie i obecnych na wątku ( z wyjątkiem Myszki, autorki postu cytowanego) krzywdzący. Przepraszam, ale "niedostatki intelektualne" odbieram bardzo osobiście i uważam, że na tak daleko idące opinie o mojej osobie, jak równiez innych, po prostu nie masz prawa.
Ale abstrahując od wpisu Myszki, uważasz, że kota, któremu chcę dać DS, nie mogę beż żadnego logicznego wytłumaczenia adoptować.. Uważasz, że kotu, który nigdy nie zaznał wolności jest na niej lepiej... Uważasz, że KM postąpiła właściwie w sprawie Tiki...
???
Użytkownicy przeglądający ten dział: bartoo i 134 gości