Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotka Milka pisze:Zachwalacie Sanabelle czy każdy smak czy tylko bez zbóż?
Maupa pisze:Kotka Milka pisze:Zachwalacie Sanabelle czy każdy smak czy tylko bez zbóż?
nie zachwalamy żadnego smaku Sanabellejeśli już nie masz lepszego wyjścia, to dopiero wtedy i bez zbóż.
Kotka Milka pisze:Maupa pisze:Kotka Milka pisze:Zachwalacie Sanabelle czy każdy smak czy tylko bez zbóż?
nie zachwalamy żadnego smaku Sanabellejeśli już nie masz lepszego wyjścia, to dopiero wtedy i bez zbóż.
Widziałam że na miau duzo osób nia karmi?
wistra pisze:kotka milka, w te wątki o karmieniu na miau nie ma już co zaglądac ani pytac, bo wszędzie tylko barf i jazdy, jakie to suche karmy są złe
saphirith1987 pisze:Czy jeśli będę karmić tylko mokrym, to porcja 1/3 dziennej dawki rano, 1/3 po przyjściu z pracy i 1/3 na dobranoc byłoby ok?
Czy żywienie karmami mokrymi Miamor Milde Mahlzeit + tłuste smaki Power of Nature + Animonda Carny Kitten + codziennie około 200-300mg tauryny rozpuszczonej w wodzie (bo chyba tylko PoN ma jej jakikolwiek dodatek) jest w miarę sensowne?
wistra pisze:(...)
Forum jest po to, żeby pytać i żeby mądrzejsi odpowiadali. I jeżeli ktoś pyta czy lepsze Sanabelle czy Whiskas, to żeby mu powiedzieć, które ma wybrać.
(...)
Jeżeli ktoś chce karmić suchą, niech karmi, ale niech wybierze tą z lepszych. Albo doradzić coś jakość/cena.
Kotka Milka pisze:A Arion premium , brit i porta 21 adult to chyba-obojetnie ktora wybrac bo wszystkie na rowni sa?
Z karm lepszych najlepszy dla mnie i cenowo i ilosciowo jest taste, po acanie byla masakra(kupy duze)
kupilam pro plan sterylised- chrupki fajne male ale nie ma rewelki
Maupa pisze:Kotka Milka pisze:A Arion premium , brit i porta 21 adult to chyba-obojetnie ktora wybrac bo wszystkie na rowni sa?
Z karm lepszych najlepszy dla mnie i cenowo i ilosciowo jest taste, po acanie byla masakra(kupy duze)
kupilam pro plan sterylised- chrupki fajne male ale nie ma rewelki
czemu nie trzymasz się więc totwa? jest mimo wszystko lepszy od innych karm, które wymieniasz. skoro jest ok i kotom wchodzi, nie ma co eksperymentować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 257 gości