.AnnMarie. pisze:Uroczyście informuję, że Ćwirek vel Fryderyk od wczoraj przebywa w swoim nowym domu !!!!!!
Zamieszkał w Warszawie wraz ze swoją Panią - utalentowanym muzykiem o wielkim sercu i szczególnej empatii
Od pierszych chwil zachowywał się tam jakby wrócił do własnego domu! Był wyluzowany, mruczał, zwiedzał spokojnie pokój, po czym usadowił się w miejscu przygotowanym specjalnie dla niego (skąd on to wiedział?!) i zabrał się za solidną toaletę...
Jestem arcyszczęśliwa! Jeszcze nie mogę w to wierzyć, bo jak dla mnie, tych dwoje było sobie przeznaczonych...
Nadmieniam, że kot znalazł wreszcie dokładnie taki domek, jakiego potrzebował.....DZIĘKI NASZYM DZIEWCZYNOM - EWEXOXO I ALESSANDRA!
Wyrazy wdziecznosci z mojeje strony za to, że pomyslałyście właśnie o nim, jako kandydacie do tego właśnie domku.....![]()
Oby oczywiście wszystko dalej w nowym domku toczyło się tak dobrze jak na początku!![]()
Póki co zostawiłyśmy nowej Pani klatkę wystawową na wszelki wypadek, gdyby początki nie były łatwe, no i oczywiście pozostajemy w kontakcie...![]()
AnnMarie cieszę się niesamowicie, choć nie jest to dla mnie niespodzianka bo w konspiracji kontaktowałam się z nową opiekunką Ćwirka

Czary-mary odprawiane były przez wszystkie 3 czarownice (tj.jerzykowkę i alessandrę również) i żaden sąd ich nie uniewinni za to - są ewidentnie winne!

Trzymam kciuki za aklimatyzację!
Dziewczyny