DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla kotów.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 25, 2012 20:51 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

Niestety pani która karmi Maciusia nie może jutro się ze mną spotkać, ale opisała wszystkie kolory Maciusia nawet kolor uszu.
joanna3113

Post » Pon lis 26, 2012 12:36 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

A jak to będzie Maciuś,to co dalej?

yolaantaa

Od: Śro lis 14, 2012 14:10

Post » Wto lis 27, 2012 0:23 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

No właśnie nie mamy tymczasu. Zresztą jak to byłby inny, olsztyński kot, nie zze Szczytna, to też przecież potrzebuje pomocy na zimę tak samo jakby to był Maciuś

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Wto lis 27, 2012 11:00 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

dzikak zaoferowała znalezienie tymczasu, jeśli to nie Maciuś
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto lis 27, 2012 11:07 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

taizu pisze:dzikak zaoferowała znalezienie tymczasu, jeśli to nie Maciuś

Nie proponowałam nigdy tymczasu dla Maciusia. Proponowałam pomoc w złapaniu. A jeżeli to nie Maciuś, podejmę się dalszych poszukiwań.
Obrazek

dzikak

Od: Wto wrz 04, 2012 14:07

Post » Wto lis 27, 2012 11:10 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

dzikak pisze:

Nie proponowałam nigdy tymczasu dla Maciusia. Proponowałam pomoc w złapaniu. A jeżeli to nie Maciuś, podejmę się dalszych poszukiwań.

Pisałam o oferowaniu znalezienia, a nie o daniu tymczasu. Przepraszam, byłoby czytelniejsze, gdybym napisała "pomoc w znalezieniu" a nie "znalezienie"
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto lis 27, 2012 11:16 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

taizu pisze:
dzikak pisze:

Pisałam o oferowaniu znalezienia, a nie o daniu tymczasu. Przepraszam, byłoby czytelniejsze, gdybym napisała "pomoc w znalezieniu" a nie "znalezienie"

Cały czas się rozglądam za miejscem dla kota i myślę nad tym. Póki co bezskutecznie. Na miau nie znam prawie nikogo, więc ciężko mi uderzyć do kogoś, kto mógłby ewentualnie kota przyjąć. Moi znajomi z Olsztyna zakoceni, więc też bez szans. A tu trzeba się streszczać, bo zima idzie :(
Obrazek

dzikak

Post » Wto lis 27, 2012 17:32 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

wat pisze:No właśnie nie mamy tymczasu. Zresztą jak to byłby inny, olsztyński kot, nie zze Szczytna, to też przecież potrzebuje pomocy na zimę tak samo jakby to był Maciuś
dzikak pisze:Cały czas się rozglądam za miejscem dla kota i myślę nad tym. Póki co bezskutecznie. Na miau nie znam prawie nikogo, więc ciężko mi uderzyć do kogoś, kto mógłby ewentualnie kota przyjąć. Moi znajomi z Olsztyna zakoceni, więc też bez szans. A tu trzeba się streszczać, bo zima idzie :(

Zastanawiam się czy aby ten kot jest takim, któremu pomóc to znaczy zabrać do domu?
Może się przecież okazać, że pomóc mu można jedynie zapewniając ciepłą budkę i karmę :cry:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro lis 28, 2012 8:41 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

dana2509 pisze:
wat pisze:No właśnie nie mamy tymczasu. Zresztą jak to byłby inny, olsztyński kot, nie zze Szczytna, to też przecież potrzebuje pomocy na zimę tak samo jakby to był Maciuś
dzikak pisze:Cały czas się rozglądam za miejscem dla kota i myślę nad tym. Póki co bezskutecznie. Na miau nie znam prawie nikogo, więc ciężko mi uderzyć do kogoś, kto mógłby ewentualnie kota przyjąć. Moi znajomi z Olsztyna zakoceni, więc też bez szans. A tu trzeba się streszczać, bo zima idzie :(

Zastanawiam się czy aby ten kot jest takim, któremu pomóc to znaczy zabrać do domu?
Może się przecież okazać, że pomóc mu można jedynie zapewniając ciepłą budkę i karmę :cry:

To ja go po to szukałam, żeby został na ulicy?!
Nie. W miejscu, w którym jest nie ma szans postawic mu nawet budki. Kot nie przeżyje zimy.
Obrazek

dzikak

Post » Śro lis 28, 2012 9:17 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

Postaram się zidentyfikować Maciusia jak najszybciej, tylko nie wiem co dalej.
joanna3113

Post » Śro lis 28, 2012 11:46 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

joanna3113 pisze:Postaram się zidentyfikować Maciusia jak najszybciej, tylko nie wiem co dalej.

To chyba odpowiedź na Twoje pytanie :ok:
meksykanka pisze:Kochani.
Jako założycielka i moderatorka wątku dostałam ofertę DT dla Maćka (doświadczony DT).
Jest tylko ogromna prośba o pomoc w złapaniu Maciusia i ewentualne przetrzymanie do czasu transportu do DT.
Bardzo proszę o pomoc żeby zakończyć tę smutną Maćkową epopeję.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
dzikak pisze:To ja go po to szukałam, żeby został na ulicy?!Nie. W miejscu, w którym jest nie ma szans postawic mu nawet budki. Kot nie przeżyje zimy.

A czy ja chcę żeby został na ulicy??? 8O

dana.b

Post » Śro lis 28, 2012 14:43 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

No tak napisałaś...

yolaantaa

Post » Śro lis 28, 2012 17:37 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

yolaantaa- wiem co napisałam i na pewno nie to co Ty odczytałaś :?
Jest to wątek Joanny, więc nie będę go zaśmiecać i wysyłam Ci pw.

dana.b

Post » Czw lis 29, 2012 11:16 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

Wiadomo już coś,czy to Maciuś?

yolaantaa

Post » Czw lis 29, 2012 15:40 Re: DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla ko

Obojętnie jaki to by nie byl kot, myślę, że zasługuje na taką samą pomoc jak Maciuś.
Tam zreszą w okolicy żyją podobno jeszcze inne koty, dokarmiane przez inną karmicielkę, a warunki mają równie (nie)sprzyjające

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

[poprzednia][następna]