smarti pisze:jopop pisze:został ostatni dzień. i przynajmniej 4 super miziaste koty dla których nie ma miejsca.
a jaka jest dla nich cena doby tam gdzie są teraz?
Moderator: Estraven
smarti pisze:jopop pisze:został ostatni dzień. i przynajmniej 4 super miziaste koty dla których nie ma miejsca.
a jaka jest dla nich cena doby tam gdzie są teraz?
To może jakiś hotelik dla zwierząt, płatny DT? Jeżeli rzecz rozbija się tylko o koszty, to jestem pewna, że uda się zebrać potrzebną kwotę (deklaruję kolejną wpłatę i poszukam coś na KB). Szkoda, żeby wracały do Korabiewic.alix76 pisze:Cena doby to jedno a możliwości przetrzymania, to drugie - lecznica potrzebuje miejsca dla "normalnych" pacjentów.
1969ak pisze:To może jakiś hotelik dla zwierząt, płatny DT? Jeżeli rzecz rozbija się tylko o koszty, to jestem pewna, że uda się zebrać potrzebną kwotę (deklaruję kolejną wpłatę i poszukam coś na KB). Szkoda, żeby wracały do Korabiewic.alix76 pisze:Cena doby to jedno a możliwości przetrzymania, to drugie - lecznica potrzebuje miejsca dla "normalnych" pacjentów.
Jak wygląda sytuacja na dzień dzisiejszy, ile zostaje, ile wraca i które?
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" 

asia2 pisze:nurtuje mnie pytanie .
Co dalej z kotami, ktore wróca do Korabiewic bo sa dzikuskami? Od kierownictwa szly deklaracje że do lipca chca zakończyć pracę tego "przytułku".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], koszka, kota_brytyjka, kwiryna i 46 gości