Groszek FeLV+ Szuka radosnego domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 05, 2011 17:47 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

Ale fajnie :D
Dzielny Grosiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon cze 06, 2011 10:00 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

myśłałam, że go utłukę rano gdy zaraz po przebudzeniu usłyszałam fluki.
Teraz Groszkowi przeszło ale przez jakiś czas porządnie pociągał nosem.
Glutków nie widać, oczko lekko łzawi, tak więc jakiś zmian na gorsze nie ma. Musi Groszek sobie sam poradzić z wirusem. Żeby tylko więcej nic nie było.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Pon cze 06, 2011 12:45 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

Och :roll: nasz kochany Grosiu :love:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Wto cze 07, 2011 9:33 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

Grosiu, i tak wszyscy wiemy, że się znowu wygłupiasz, ale nie strasz starych ciotek bo jeszcze któraś zawału dostanie...
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Wto cze 07, 2011 9:35 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

Moha pisze:Grosiu, i tak wszyscy wiemy, że się znowu wygłupiasz, ale nie strasz starych ciotek bo jeszcze któraś zawału dostanie...

I młodych wujków też nie strasz bo przedwcześnie się postarzą :twisted: :twisted: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Wto cze 07, 2011 12:54 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

wygląda na to, że do serca wziął sobie Wasze prośby bo dzisiaj tylko oczko ledwo łzawiące a katarek w zasadzie można powiedzieć że sobie odpływa :D :D (oby oby oby :!: )

asia2

Post » Wto cze 07, 2011 14:02 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

Grosio to grzeczny koteczek i słucha cioteczek, prawda Grosiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Za twoje zdrówko kochany Groszeńku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto cze 07, 2011 16:33 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

No

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro cze 08, 2011 10:11 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

Jesteśmy z Groszkiem umówieni na sobotę na 1 wizytę. Potem w niedzielę a potem będzie u mnie bo domek już wcześniej zaplanowal sobie kilka dni wyjazdu. W niedzielę następną się widzimy i myślę że Grochu zostanie. Może go odwiedzę w tygodniu.
Dalej plan też jest komiczny bo od 8 sierpnia Groszek będzie u mnie przez 10 dni. Domek załatwił wakacje w miejscu gdzie mogą być i psy i koty ( bez kontaktu z innymi zwierzakami). Liczył, że Grochu będzie na tyle zdrowy, że można będzie go zaszczepić podstawowo. Niestety to nie jest możliwe. Zresztą myślę, że to za szybko byłoby dla Grocha te wszystkie zmiany. Więc... bardzo egoistycznie :wink: ciocia Asia2 zajmie się Groszkiem na wyjazd domku na wakacje. Tylko się boję co by mi się nie pochorował w tym czasie. Taka myśl jak bumerang powraca. Ale będzie dobrze

O Groszku i jego przeprowadzce rozmawiamy szeptem 8)
On i tak dzisiaj znowu po nocy smarkał aż mi się oczy (jeszcze próbowałam spać o 6 rano) z nerwów same otwierały na każdego fluka :evil:
Małżonek aż wykrzyknął 'a co on znowu ma katar!"
nie jest lekko.
Psychicznie tez nie jest lekko. Sami wiecie. Tak trudno się rozstać... :D :oops:

Mój najstarszy rezydent ma zapalenie jelitek- dostaje antybiotyk, mója kochana sunia Mrówka - ma problemy z trzymaniem moczu - dostaje syropek, Berta po wizycie u nefrolog została oceniona na 15 lat i potwierdzono że nie ma dla niej żadnej szansy na wyzdrowienie. Jest coraz słabsza choć sama podaje jej kroplówki 3 razy dziennie i leki.
A i jeszcze córka zachorowała :twisted: :cry:

asia2

Post » Śro cze 08, 2011 10:19 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

Prawo serii... Nie zazdraszczam i trzymam kciuki za wszystkich chorych a przede wszystkim za Ciebie, cobyś nie zwariowała z nimi wszystkimi! :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Śro cze 08, 2011 10:21 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

dzięki :1luvu: . Musiałam to z siebie wyrzucić co by wlaśnie nie zwariować :wink:
A jak Twoje biedaki?

asia2

Post » Śro cze 08, 2011 10:24 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

Asiu, ale masz cyrk na kółkach! Cierpliwości i siły życzę- choć widzę, że tego Ci wcale nie brakuje ;)
Za wizyty Grosia :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro cze 08, 2011 10:31 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

dzięki :1luvu: Kasiu, miło jak mnie wspieracie :1luvu:

asia2

Post » Śro cze 08, 2011 12:02 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

asia2 pisze:dzięki :1luvu: . Musiałam to z siebie wyrzucić co by wlaśnie nie zwariować :wink:
A jak Twoje biedaki?

Dzięki, pomału do przodu. Na szczęście chora Krówka zdrowieje i zaczyna jeść (10 dni nic skubaniec nie żarł, tylko rzygał. Kupy też nie było :( ) Mój ś.p. dziadek na taki cyrk to mawiał: kto ma pszczoły ten ma miód, kto ma dzieci ten ma smród :lol:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Śro cze 08, 2011 12:11 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Zdrowieje? Będzie domek?

asia2 pisze:Jesteśmy z Groszkiem umówieni na sobotę na 1 wizytę. Potem w niedzielę a potem będzie u mnie bo domek już wcześniej zaplanowal sobie kilka dni wyjazdu. W niedzielę następną się widzimy i myślę że Grochu zostanie. Może go odwiedzę w tygodniu.
Dalej plan też jest komiczny bo od 8 sierpnia Groszek będzie u mnie przez 10 dni. Domek załatwił wakacje w miejscu gdzie mogą być i psy i koty ( bez kontaktu z innymi zwierzakami). Liczył, że Grochu będzie na tyle zdrowy, że można będzie go zaszczepić podstawowo. Niestety to nie jest możliwe. Zresztą myślę, że to za szybko byłoby dla Grocha te wszystkie zmiany. Więc... bardzo egoistycznie :wink: ciocia Asia2 zajmie się Groszkiem na wyjazd domku na wakacje. Tylko się boję co by mi się nie pochorował w tym czasie. Taka myśl jak bumerang powraca. Ale będzie dobrze

O Groszku i jego przeprowadzce rozmawiamy szeptem 8)
On i tak dzisiaj znowu po nocy smarkał aż mi się oczy (jeszcze próbowałam spać o 6 rano) z nerwów same otwierały na każdego fluka :evil:
Małżonek aż wykrzyknął 'a co on znowu ma katar!"
nie jest lekko.
Psychicznie tez nie jest lekko. Sami wiecie. Tak trudno się rozstać... :D :oops:

Mój najstarszy rezydent ma zapalenie jelitek- dostaje antybiotyk, mója kochana sunia Mrówka - ma problemy z trzymaniem moczu - dostaje syropek, Berta po wizycie u nefrolog została oceniona na 15 lat i potwierdzono że nie ma dla niej żadnej szansy na wyzdrowienie. Jest coraz słabsza choć sama podaje jej kroplówki 3 razy dziennie i leki.
A i jeszcze córka zachorowała :twisted: :cry:

Nie jestem pewna, czy nie lepiej byłoby "przeprowadzić" Groszka już po powrocie DS z wyjazdu? Kocisko zgłupieje od tych ciągłych zmian...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

[poprzednia][następna]